Sinka je prevažala kar v naročju. Foto: Reuters
Sinka je prevažala kar v naročju. Foto: Reuters
Britney Spears
Britney naj bi se vrnila z vlogo v humoristični nanizanki Will in Grace. Foto: Reuters

Britneyjino kršenje zakona o varnosti v cestnem prometu je razburilo socialno skrbstvo, nad mlado mamico pa so se spravili tudi mediji. Spearsovo je na njenem domu v Malibuju že obiskal namestnik šerifa, ki je na pobudo socialnega skrbstva raziskal zadevo.

Kakšni bodo ukrepi proti mladi pevki?
Kako in ali bodo naprej ukrepali, še ni znano, predstavnica urada za socialno skrbstvo Louise Grasmehr pa je povedala, da se vedno pogovorijo s starši, ki izpostavljajo svoje otroke nevarnosti. To naj bi storila tudi Britney, ko je sina med vožnjo držala v naročju, namesto da bi ga posedla v otroški sedež.

Britney: Krivi so paparaci!
Britney se v izjavi za javnost brani, da je otroka vozila v naročju, ker je hotela hitro pobegniti pred paparaci, zagotavlja pa še, da je dobra mati. Neki pevkin prijatelj je povedal, da se je Britney z osebnim stražarjem ustavila v neki kavarni, medtem pa je bil sinček na otroškem sedežu. Ko je varnostnik kupoval kavo, je mlada mamica Seana vzela v naročje, a je kmalu zagledala več fotografov. Zato je hitro poklicala varnostnika in se s sinom v naročju odpeljala stran.

Kakršen koli je že bil njen razlog, je kršila kalifonijski zakon, ki določa, da morajo biti otroci, mlajši od šestih let, privezani na otroškem sedežu.