Neločljiva Cristiano in Paris za eno noč. Foto: TMZ
Neločljiva Cristiano in Paris za eno noč. Foto: TMZ
Paris Hilton
Seznam nekdanjih spremljevalcev Paris Hilton je pravzaprav neskončen. Foto: EPA

Potem ko je padla uradna potrditev, da se nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo seli s severa Anglije v vrste španskega "belega baleta", se je Ronaldo prepustil objemu Paris Hilton. Nogometaš ves večer ni premaknil pogleda s hotelske dedinje, nato pa je le zbral pogum in se ji približal, je poročala opravljiva spletna stran TMZ. Torej okoli 94 milijonov evrov, ki naj bi jih Real Madrid odštel za njegov nakup, niso prispevali k večji samozavesti?

Kot je povedal vir blizu Hiltonove, par, potem ko je Portugalec pristopil k mizi, kjer je sedela Paris, ni mogel odmakniti rok drug od drugega. Njuno druženje v klubu se je končalo z odhodom v hišo plavolaskine sestre, Nicky. "Paris je vzhičena, da se druži s pravim atletom, v nasprotju z nekdanjim fantom, slabo plačanim igralcem bejzbola," je povedal vir. Parisina romanca z bejzbolistom Dougom Reinhardtom je trajala šest mesecev, končala pa se je pred nekaj dnevi, vsaj tako so poročali ameriški tabloidi.

Ljubezenske zmešnjave
Njuno druženje mogoče le ne naznanja novega superzvezdniškega para, saj so Paris, tudi ko je bila v "resni" romanci s kitaristom Benjijem Maddenom, zalotili z nekdanjim fantom Stavrosom Niarchosom. Parisino razmerje z grškim ladjarskim dedičem se je končalo, ko so se pojavile govorice o Parisinem razmerju z Mattom Leinartom, igralcem ameriškega nogometa pri Arizona Cardinalsih. Pred Stavrosom je bila Paris zaročena s soimenjakom Parisom Latsisom, prav tako grškim ladjarskim dedičem.

Pri vsem tem pa je zanimivo, da sta bili še pred letom dni njuni vlogi zamenjani. Med počitnikovanjem po zmagoslavju v Ligi prvakov je Ronalda osvajala dedinja, vendar je bil takrat neobčutljiv na njene čare. Portugalca, ki bo naslednjo sezono svoje vragolije izvajal na stadionu Santiago Bernabéu, se sicer drži sloves velikega zapeljivca. Med drugim je osvojil srca manekenk Nereide Gellardo, ki je večkrat dokazala, da se ne sramuje svojega telesa, in Latizie Filippi, nekdanje spremljevalke motociklista Lorisa Capirossija, nogometaša Massima Cripe in smučarja Alberta Tombe. Znan pa je tudi med prijateljicami noči, saj je v preteklosti precej odmevala njegova orgija s petimi prostitutkami.

K. K.