Tako je bila Alessandra videti na lanski modni reviji Victoria's Secret, in to manj kot tri mesece po porodu! Foto:
Tako je bila Alessandra videti na lanski modni reviji Victoria's Secret, in to manj kot tri mesece po porodu! Foto:

"Lani sem morala shujšati po porodu, zato sem delala veliko aerobnih vaj," je 28-letna brazilska supermanekenka italijansko-poljskih korenin povedala za revijo People. "Letos pa dvigam uteži, delam počepe in brce."

Kot je znano, je Ambrosiova, eden izmed "angelčkov" znamke Victoria's Secret, konec avgusta lani rodila hčer Anjo Louise Ambrosio Mazur. Že slabe tri mesece kasneje, 15. novembra, pa se je z brezhibno postavo sprehodila po modni brvi v spodnjem perilu.

Rešitev intenzivna telesna vadba
A za letošnjo modno revijo, ki bo 8. novembra, se ni bilo tako lahko pripraviti, pravi Alessandra. "Po porodu sem jedla zelo zdravo hrano, brez sladkorja in brez kruha. Zdaj pa jem kar vse." Rešitev je lahko le telesna vadba, in sicer štirikrat na teden: Brazilka prisega na kombinacijo sambe, capoeire in aerobike.

Alessandra glede modne revije ničesar ne prepušča naključju, pri načrtovanju družine z zaročencem, kalifornijskim poslovnežem Jamiejem Mazurjem, pa ni čisto tako. Se obeta še kaj naraščaja? "Mogoče, ne vem. Prepustimo to usodi," je še povedala lepotica.

Nekaj fotografij Alessandre na lanski modni reviji Victoria's Secret si oglejte v galeriji spodaj.