Ameriškemu mogotcu Donaldu Tumpu jo je zagodel veter. Njegova pričeska, drugače uglajena in skrbno počesana , je ob obisku na Škotskem dobila čisto drugačno obliko. Foto:
Ameriškemu mogotcu Donaldu Tumpu jo je zagodel veter. Njegova pričeska, drugače uglajena in skrbno počesana , je ob obisku na Škotskem dobila čisto drugačno obliko. Foto:

Zvezdniki si želijo, da bi bili na fotografijah, ki se vsak dan pojavljajo v različnih medijih, čim bolj urejeni.

Se spomnite še kakšne slavne osebe z bizarno pričesko? Svoje zamisli lahko napišete v spodnjih komentarjih ali na forumu.

Seveda pa so tudi oni čisto navadni ljudje in jih paparaci kdaj ujamejo tudi nepripravljene. Včasih jim pričeske uniči veter, drugič dolga prekrokana noč, tretjič za "drugačno" podobo s sivimi lasmi poskrbi kar čas, bizarne frizure pa so lahko tudi posledica nenavadnih zamisli in eksperimentiranja njihovih stilistov.

V spodnji fotozgodbi smo zbrali nekaj fotografij bizarnih slavnih pričesk.

A. M.


Amy Winehouse so na njenih nočnih pohodih fotografi že velikokrat ujeli. Po kratkem obdobju skrajšanih las (oziroma pričeski brez dodane lasulje) se je Amy vrnila k svojemu staremu naglavnemu okrasju, prekrokana noč pa je pustila sledi tako na Amy kot na njeni bujni lasulji.
41- letni Nicole Kidman seveda leta ne prizanašajo. Na premieri novega filma Avstralija (Australia), v katerem je zaigrala ob trenutno najbolj seksi moškem na svetu Hughu Jackmanu, je pokazala siv narastek.
Zmagovalki tretje sezone Ameriškega idola Fantasii Barrino se ni ravno posrečil poskus ekstravagantne pričeske. Čeprav se je tega morda zavedala tudi sama, tega ni pokazala. Upamo, da podobnih poskusov frizerju ne bo več pustila.
S to pričesko bi lahko Vanessa Williams gotovo odigrala kar glavno vlogo v nanizanki Grda račka, v kateri sicer igra Wilhelmino Slater. S košato grivo na podelitvi zlatih globusov si je Vanessa prislužila naslov zvezdnice z najslabšo pričesko na prireditvi.
Z bujnimi lasmi je zgrešila tudi igralka Denise Richards. S pričesko, primernejšo za obisk plesa ob zaključku osnovne šole ali maturantskega plesa, je presenita obiskovalce kluba v Las Vegasu.
Prav nič kraljevsko ni bila videti pričeska večnega princa Charlesa junija letos. Tako kot ameriškemu mogotcu jo je tudi prvemu v vrsti za britanski prestol zagodel veter.
Britanski komik Russell Brand ima očitno tudi glede pričesk dober smisel za humor. Le kaj je na letošnji podelitvi MTV-jevih nagrad poželo večji aplavz - njegovo govorjenje ali njegova pričeska?
Pričeska tekmovalca šeste sezone Ameriškega idola Sanjaye je bila tarča posmeha še kar nekaj tednov po njegovem nastopu. K temu je veliko prispeval tudi najstrožji član komisije Simon Cowel, ki mu Sanjaya ni bil preveč pri srcu. Kljub temu je mladenič (prej zaradi videza kot pevskih sposobnosti) postal precej priljubljen predvsem med najstniškim delom gledalcev.
Takšna fotografija Nicka Nolteja v havajski srajci s štrenasto pričesko v stilu ptičjega strašila krasi njegovo policijsko kartoteko po njegovi aretaciji zaradi vožnje pod vplivom opojnih substanc.
Zanimive pričeske, sicer za 90. leta čisto običajne, so imeli vsi člani zasedbe Pop Design (tudi pevec Vili Resnik). Skupina se je s prenovljenim videzom lani vrnila na glasbeno prizorišče z nekdanjim pevcem Miranom Rudanom.
Med znanimi Slovenci smo se spomnili še na 'zimzeleno' pričesko pevca Giannija Rijavca. Gianni je že ves čas zvest nazaj počesani svetli pričeski. Edina sprememba, ki smo jo doživeli v vseh letih njegove kariere, so nekoliko krajši lasje.
Zvesti uporabniki ste nas opozorili še na skupino Tokio hotel, ki si s svojimi bizarnimi pričeskami in videzom zagotovo zasluži mesto na tem seznamu. Foto: EPA