Je podlegel čarom lepe Leighton? Foto: EPA
Je podlegel čarom lepe Leighton? Foto: EPA
Robert Patinson in Kristen Stewart
Rob in Kristen sta svojo romanco razkrila in uradno potrdila šele konec februarja. Foto: EPA

Ljubezensko življenje Roberta Pattinsona (13. maja bo praznoval 24 let) je na "udaru", vse odkar je zaigral mladega vampirja Edwarda Cullena v prvem delu sage Somrak. Po dolgem molku in nato vendarle priznanju razmerja s soigralko iz filmske uspešnice Kristen Stewart (ta igra Bello Swan) pa mediji zdaj mlademu Otočanu že pripisujejo prešuštvo.

Štiri leta mlajšo Kristen naj bi varal z zvezdnico serije Opravljivka Leighton Meester, piše ameriški Life and Style. Rob naj bi se s 24-letnico videval na skrivaj, pred kratkim pa naj bi v njenem stanovnju v New Yorku tudi prenočil in ga zapustil naslednji dan okoli 11.00, so natančni v tabloidnem časopisu.


"Leightin je znova zaljubljena"
"Izmuznil se je iz zgradbe in takoj skočil v avtomobil, ki ga je že čakal. Očitno je noč preživel z Leighton in to hotel skriti," je povedal neki očividec. Prijatelj Leighton Meester pa pravi, da je mlada igralka leto po tem, ko se je razšla s Sebastianom Stanom, znova zaljubljena. "Robert ji je zelo všeč. Na dan si pošljeta veliko ljubezenskih SMS-ov in vsak dan govorita po telefonu," je dodal.

No, glavni akterji ljubezenskega trikotnika (če ta obstaja) pa za zdaj še molčijo.