Film govori o Srbu in Bošnjakinji, ki se zaljubita nekaj dni pred izbruhom vojne. Film naj bi bil na ogled prihodnje leto. Foto: EPA
Film govori o Srbu in Bošnjakinji, ki se zaljubita nekaj dni pred izbruhom vojne. Film naj bi bil na ogled prihodnje leto. Foto: EPA
Brad Pitt
Brad se tudi na Madžarskem srečuje z množicami oboževalcev. Foto: EPA

Potem ko so oblasti v Sarajevu hollywoodski zvezdnici po nevšečnostih le odobrile snemanje filma z delovnim naslovom Untitled Bosnian War Love Story, se v BiH-u pripravljajo na prihod lepe Angeline in njenega nič manj privlačnega partnerja Brada Pitta.

Zvezdnika sta trenutno še v Budimpešti, kjer bo posnetih nekaj kadrov, od uspešnosti dela pa je odvisno, kdaj se bo Angelina začasno preselila v Bosno in Hercegovino. Za zdaj kaže, da bo Sarajevo njen začasni dom postalo v začetku novembra.

"Težave s pridobivanjem dovoljenja so nas malo presenetile, zdaj pa gre spet vse po načrtih. Trudimo se, da bomo pripravili vse potrebno za Angelinin prihod," je dejal producent Edin Šarkić. Dodal je: "Kdaj se bo ekipa preselila v Sarajevo, je odvisno od dogajanja na Madžarskem. Čez nekaj dni se dobim z Angelino in takrat ji bom pokazal tudi vse možnosti za njeno namestitev pri nas."

Poročali smo že, da je del ekipe tudi Branko Đurić - Đuro, ki ga je na Madžarskem obiskala tudi njegova soproga, slovenska igralka Tanja Ribič. Tanja je za hrvaški Jutarnji list dejala, da se je v Ljubljano vrnila z dvema novima prijateljema, Bradom in Angelino. "Angelina je name naredila zelo lep vtis. Niti malo ni prevzetna in nikakor se ne obnaša kot diva. Predvsem je mati in otroci so ves čas okoli nje. Zelo je pozorna, prav ona je bila tista, ki me je prva pozdravila. Zanimajo jo usode ljudi in živi daleč od sveta hollywoodskih zvezd. Tudi Brad je bil tam, je zelo odprt in komunikativen. V Budimpešti je bilo res super, ker je imel Đuro dva prosta dneva, zato sva uživala v sprehodih, poskušala madžarsko kuhinjo, obiskala sva tudi živalski vrt."

Otroci hodijo v šolo
Bosanska ekipa je menda za zvezdnico pripravila kar štiri razkošne vile v Sarajevu, med katerimi bo potem sama izbrala eno, preostali filmski ekipi, vključno z igralci, pa so že zagotovili namestitev v hotelu.

Medtem pa se Angelina še mudi v Budimpešti, kjer jo je na snemanju večkrat obiskal tudi njen Brad, z njima pa so tudi otroci. Vsi so ob dopoldnevih zasedeni. Najstarejša, 9-letni Maddox in 7-letni Pax Thien, hodita v francosko-ameriško šolo, 5-letna Zahara in 4-letna Shiloh v vrtec, dvojčka Leon in Vivienne pa pazijo varuške. In Brad? Tudi on je deloven, saj se uči scenarija za svoj novi film Moneyball, ki ga snema v Bostonu.