Kot da kubansko-ameriška igralka Eva Mendes ne bi že dovolj dvigala temperature s svojimi oblinami, se je julija lani, oblečena le v spodnjice, fotografirala za podjetje Calvin Klein. Morda je bila tudi zato po izboru portala askmen.com izbrana za najbolj zaželeno žensko. Foto:
Kot da kubansko-ameriška igralka Eva Mendes ne bi že dovolj dvigala temperature s svojimi oblinami, se je julija lani, oblečena le v spodnjice, fotografirala za podjetje Calvin Klein. Morda je bila tudi zato po izboru portala askmen.com izbrana za najbolj zaželeno žensko. Foto:

Najbolj znane reklamne kampanje za moške spodnjice, ki zakrivajo kar po vrsti in brez izjeme zelo bogate "mošnjičke", za katere se zdi, da bodo zdaj zdaj ušli na prostost, imata podjetji Calvin Klein in Emporio Armani.

Prvo je razgalilo, temeljito naoljilo in v zapeljiv položaj postavilo švedskega nogometaša Freddieja Ljungberga, ki je po seriji oglasov v hipu postal eden najbolj poznanih moških na svetu. Armani pa ima "primat" nad zakoncema Beckham - potem ko so po Milanu in po ostalih svetovnih modnih prestolnicah viseli več metrov visoki plakati Davida Beckhama v spodnjicah, se je zanje slekla še njegova žena Victoria.

Seveda ne zastonj, kje pa. Britanka - za sodelovanje jo je prosil sam Giorgio Armani - je za nekaj fotografij v nedrčku, spodnjicah in visokih petkah pospravila kar 12 milijonov funtov. To zasoljeno ceno je skušala opravičiti s tem, ker do zdaj še nikoli ni pozirala v spodnjem perilu kakšne znamke.

Oglejte si zvezdnike, ki so, proti plačilu, seveda, pokazali svoja telesa in pozirali v spodnjem perilu.

A. P.

Dita Von Teese se preživlja s svojo zapeljivostjo in erotičnostjo. Burleskna plesalka nikoli ni imela zadržkov pred slačenjem, takole poželjiva pa je bila v reklami za Wonderbra, ki je obudila spomine na 'pinup' dekleta iz 40. in 50. let.
Davida Beckhama nikoli ni motilo, da na ogromnem plakatu razkazuje svoje premoženje in da je njegova mati zaradi tega zgrožena. Nasprotno, s poziranjem v obtisnjenih spodnjicah Emporio Armani je zadostil lastni nečimrnosti in milijonom njegovih oboževalk po svetu. Oglasi za kolekcijo jesen/zima 2009 so debitirali na velikanskem transparentu, razvitem na stavbi nakupovalne hiše Macy's v San Franciscu. Foto: EPA
Po Beckhamu ... Beckham. Nekdanja članica Spice Girls si je očitno mislila: če zmore David, zmorem tudi jaz, in konec leta posnela oglas za isto podjetje. Njena podoba zdaj visi na plakatih od Londona do Los Angelesa, od Pariza do Tokia. Da pa je mož, ki trenutno živi v Milanu, ne bi pozabil, jo lahko v tem mestu poleg množic opazuje tudi on. Foto: EPA
Jennifer Love Hewitt, ki je nedavno razdrla zaroko, čeprav so bile že v teku priprave na poroko, se je novembra leta 2005 oblekla v snežno bele spodnjice podjetja Hanes. Ena sama milina ...
Ameriški igralec Djimon Hounsou, ki je mnoge prepričal z vlogo v filmu Krvavi diamant, ima poleg igralskega talenta brez dvoma tudi ostale kvalitete. Ena izmed teh je izklesano telo, ki ga je Calvin Klein izkoristil leta 2007.
Temnolasa igralka, sestra Jakea Gyllenhaala, je svoje sanje o prestižnem in dragem spodnjem perilu izpolnila, ko je 'smuknila' v znano modno znamko Agent Provocateur. To je bilo septembra leta 2007.
Ko se združijo zamisli enega raperja s telesom drugega, nastane ta fotografija. Sean P. Diddy je za svoj prvi model linije spodnjega perila Sean John Underwear izbral Nellyja.
Hilary Swank je v filmih večkrat odigrala prave 'možače' brez kančka zapeljivosti in ženskosti, kar ji je za vlogo v Punčki za milijon dolarjev prineslo tudi oskarja. Če je želela nekoliko omiliti ta svoj sloves, je zadela žebljico na glavico z oglasno kampanjo za spodnje perilo Calvin Klein.
Danes uveljavljeni igralec Mark Wahlberg je svojo kariero začel prav v oglasih Calvina Kleina - seksi črnobele fotografije so mu pomagale na poti do slave v vlogi hiphop izvajalca Markyja Marka, danes pa velja za enega hollywoodskih zvezdnikov.