Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Andrej Šavko

Glasba Janez Dovč: »Ko človek najde svojo os, najde sebe.«

12.05.2020

Današnji sopotnik dopoldanskega programa je bil studijski in odrski glasbenik, harmonikar, skladatelj, multiinstrumentalist in diplomirani fizik Janez Dovč.

Zgodbe Izolanka na mehiškem otoku Holbox: “Tu je življenje obstalo.”

15.05.2020

Mia Bošnjak z možem že deset let vodi hostel na otoku severno od Cancuna, ki je v zadnjih letih doživel pravi turistični razcvet. Zaradi pandemije se je vse obrnilo na glavo.

Novice Letališče Portorož odprto, a obvezna karantena je težava

12.05.2020

Od danes so dovoljeni leti tudi na mednarodno letališče Portorož, kjer pozdravljajo sprostitev omejitve letalskega potniškega prometa. Kljub povpraševanju iz tujine, pa težavo predstavlja obvezna karantena, pojasnjujejo. Zato pričakujejo, da bo ta ukrep k

Novice Izolo čez vikend zasedli avtodomi

12.05.2020

Izolo so minuli vikend zatrpali avtodomi. Bilo naj bi jih celo od 300 do 350. Parkirali so povsod, kjer je bilo kaj prostora, tudi na parkirnih mestih za osebna vozila ali avtobuse in izven oznak.

Novice "Med epidemijo smo se naučili, da bi kaj lahko delali tudi drugače."

11.05.2020

V soboto se je sprostilo izvajanje vseh zdravstvenih in zobozdravstvenih storitev, a pod posebnimi pogoji. Zdravstvena obravnava je zagotovljena le zdravim osebam, vsi drugi bodo sprejeti v skladu s posebnimi priporočili in navodili.

Šport Pogrešajo telovadnico in gimnastiko

11.05.2020

Športni klub Salto je pred dnevi znova odprl vrata svoje telovadnice. Čeprav lahko za zdaj trenirajo le registrirani tekmovalke in tekmovalci, pa mladi gimnastičarji in gimnastičarke nestrpno pričakujejo, da odprejo vrata tudi njim.

Novice Maj v Istri je tudi po sprostitvi ukrepov drugačen

09.05.2020

Izmerili smo utrip v več krajih v Istri. Sprostitev ukrepov se pozna. Lokali in javne površine so bolj obiskane, zagotovo pa to ni maj, kot smo ga navajeni iz preteklih let.

Zgodbe Teorije zarote o virusu proizvaja ignoranca, poslužuje pa se jih politika

09.05.2020

Pogovarjali smo se z dr. Valentino Lacovich, primorsko znanstvenico v Brnu. Tam je del ekipe, ki se na uglednem mednarodnem inštitutu pri univerzitetni bolnišnici sv. Ane ukvarja z Alzheimerjevo boleznijo.

Osebnost Primorske Hvala vsem, ki pomagajo

09.05.2020

V mesecu aprilu smo Osebnost Primorske spet, že drugič, pripravili času epidemije primerno in akcijo posvetili njim, ki skrbijo za nas: zdravstvenemu osebju, kulturnikom, ki polnijo našo dušo, in prostovoljcem med nami.

Šport Nogometaši so spet na stadionih

08.05.2020

Po dveh mesecih individualne vadbe so se nogometaši zbrali na skupnih treningih. Vadba poteka v manjših skupinah, igralci ohranjajo primerno razdaljo in nimajo medsebojnih telesnih stikov.

Zgodbe Kaj v epidemiji pravi Srečko Kosovel?

10.05.2020

Tomajski pesnik je živel v času krize in veliko razmišljal o njej. To je priložnost, da ljudje poiščejo nove vrednote, je bil prepričan.

Novice Zaradi kopanja ali sončenja na plaži vas lahko doleti globa

08.05.2020

Zadrževanje na plažah in drugih javnih površinah je še vedno prepovedano, razen v primeru izvajanja športno rekreativne dejavnosti individualnega značaja. Na plaži tako ne moremo poležavati, se sončiti ali se prehranjevati.

Stran 21 od 145
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov