Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Andrej Šavko

Novice So bile meritve vetra uspešne?

08.05.2020

Ta konec tedna bo vipavska hitra cesta zaprta, saj bodo na odseku med Razdrtim in Ajdovščino odstranjevali merilnike vetra. Delnih zapor na tem območju ne bo več.

Novice Praznik špargljev se letos seli za domače štedilnike.

09.05.2020

Zavod za turizem Občine Miren-Kostanjevica je izdal zbirko receptov špargljevih jedi, ki so jih ustvarili primorski kuharski mojstri.

Zgodbe Filozof Igor Pribac: »Med epidemijo so velik davek plačali zlasti starejši.«

07.05.2020

Pred svetom so pomembne odločitve, ki so povezane s posledicami pandemije in krizo, kakršne po mnenju mnogih, tudi našega tokratnega gosta, filozofa in profesorja na Filozofski fakulteti Igorja Pribca, še nismo izkusili.

Novice Prebuja se tudi turistična ponudba Krasa

07.05.2020

V Kobilarni Lipica je že začelo delovati igrišče za golf, kobilarno so odprli 1. maja, istega dne je vrata odprl tudi Park vojaške zgodovine v Pivki. V petek bodo prvi pokarantenski obisk organizirali tudi v Parku Škocjanske jame.

Novice Kljub suši je vode v Istri dovolj

07.05.2020

Daljše sušno obdobje povzroča skrbi tudi z vodooskrbo. Trenutno ima edini vodni vir v slovenski Istri še dovolj vode, k temu pa so pripomogle padavine v minulih dneh.

Novice Pred obnovo regionalne ceste bodo v Kobaridu postavili še krožišče

07.05.2020

Predvidoma naslednje leto naj bi v Posočju začeli z obnovo regionalne ceste med Kobaridom in Bovcem. Ker bo cesta zaradi tega občasno popolnoma zaprta, urejajo obvozno povezavo med Napoleonovim mostom in Trnovem ob Soči. Dela se počasi bližajo koncu.

Zgodbe "Prav vsi si želimo čimprejšnje vrnitve v šolo."

07.05.2020

Pandemija koronavirusa je tudi v trinajstih primorskih glasbenih šolah vzpostavila pouk na daljavo, a različna spletna orodja pri pouku glasbe, predvsem različnih inštrumentov, nikakor ne morejo nadomestiti osebnega stika z učenci.

Novice Plovba po Soči dovoljena, turistov še ni

06.05.2020

Plovba po Soči in Koritnici bi se uradno morala začeti že 15. marca, a jo je Medobčinska uprava občin Bovec, Kobarid, Tolmin in Kanal ob Soči takrat odsvetovala. V začetku aprila jo je tudi prepovedala, saj razmere niso omogočale varne plovbe.

Novice Zakaj se je zavlekla obnova Lavričevega trga v Ajdovščini?

06.05.2020

Kljub napovedim, da bo trg dokončan do začetka maja, so tam še vedno delavci. Zdaj so na vrsti manjša dela, ki naj bi jih opravili do jeseni. A prenova mestnega središča se bo predvidoma nadaljevala.

Novice Bo virus ustavil gradnjo bazena?

06.05.2020

V novogoriški občini bodo pretresli vse načrtovane naložbe, tudi gradnjo notranjega bazena, ki so se ga občani že veselili. Po načrtih naj bi gradbeni stroji zabrneli že konec maja, prve obiskovalce pa bi v bazenu lahko sprejeli decembra prihodnje leto.

Novice Stanovalci v domovih komaj čakajo obiske svojcev

05.05.2020

Sproščen je ukrep, ki prepoveduje obiske v domovih za ostarele. Zavodi bodo sami najavili, kdaj bodo obiske dejansko znova dovolili.

Novice Ajdovski župan napoveduje vlaganje v komunalno infrastrukturo

05.05.2020

Danes je praznik Občine Ajdovščina. V zadnjem letu so v mestu in okolici uresničili mnoge projekte, a prihodnost prinaša več izzivov. Slavje bo potekalo ves dan in bo namenjeno različnim generacijam.

Stran 22 od 145
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov