Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Tednik

Avtorji Miroslav Akrapovič

Kultura Unkle - Where Did The Night Fall

14.06.2010

Peti album elektronskega projektanta Jamesa Lavella, ki ga podpisuje s svojim umetniškim alter egom – Unkle, je kot vselej doslej v njegovi eklektični diskografiji razburljivo branje.

Poslušamo The Drums: The Drums

10.06.2010

Album The Drums istoimenske ameriške skupine sodi v letošnje najbolj pričakovane albume. Ocena: odlično!

Poslušamo James Murphy: Greenberg OST

27.05.2010

Še preden so LCD Soundsystem napovedali izid svoje tretje studijske plošče, se je njihov idejni vodja in frontman James Murphy znašel v povsem novi glasbeni vlogi.

Poslušamo Melodrom: Vse kar si pustila da leži na tleh

21.05.2010

Ko sem pred leti pisal o skupini Melodrom v svoji tedenski kolumni, sem med drugim zapisal ugotovitev – " ... V skladbah Keep On in Material Talk Melodrom neverjetno spominjajo na zgodnja dela Goldfra ...

Poslušamo The Fall: Your Future Our Clutter

18.05.2010

James Murphy, ustanovitelj založbe DFA in frontman skupine LCD Soundsystem, je že nekajkrat izjavil, da si ne more zamisliti svojega glasbenega odraščanja brez Marka E. Smitha in njegove kultne manche ...

Kultura Bonobo: Black Sands

14.05.2010

Že s svojim uvodom v novi album Black Sands nas Simon Green oz. Bonobo popelje v okolje progresivnih elektronskih eksperimentalistov, kot so Pantha Du Prince, Caribou in celo Damon Albarn ter njegov o ...

Poslušamo The National: High Violet

12.05.2010

Skupini The National je bila v njihovi plodni diskografiji, pravkar so izdali peto ploščo, vedno odrejena klop za rezervne igralce!

Kultura Caribou: Swim

27.04.2010

Caribou, naš stari znanec, ki je že nastopil na slovenskih odrih, je v teh dneh postregel s svojo peto veliko ploščo z naslovom Swim.

Poslušamo Two Door Cinema Club: Tourist Music

09.04.2010

Lanski EP. Four Words To Stand On severnoirske skupine Two Door Cinema Club je bil lepa popotnica za letošnjo veliko ploščo.

Poslušamo Ellie Goulding: Lights

08.04.2010

Prvenec Ellie Goulding z naslovom Lights le delno upravičuje veliko pozornost britanske glasbene kritike, ki je je deležna zadnjih nekaj mesecev.

Kultura New Young Pony Club: The Optimist

02.04.2010

Na začetku naj razložim nekaterim forumskim analitikom/ komentatorjem mojih recenzij – The White Stripes je seveda duet, verjetno sem zmožen prešteti dve osebi na odru!?

Poslušamo The White Stripes: Under Great White Northern Lights

25.03.2010

Zasedba The White Stripes se je med studijskim premorom, ki traja in traja, odločila izdati "box set" z naslovom Under Great White Northern Lights.

Stran 3 od 7
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov