Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Radio Koper

Napovednik Dopoldan in pol

20.07.2018

Dopoldne bomo tudi v družbi mladih glasbenikov Pihalnega orkestra Komen, ki se veselijo svojega novega uspeha.

Napovednik Nočni program

20.07.2018

Aleks Štolfa se je po več letih službovanja na Nogometni zvezi Slovenije odločil za vrnitev domov in v rojstni Sežani prevzel vodenje Zavoda za šport, turizem in prosti čas.

Napovednik Zanimivost

20.07.2018

Plaža Valdoltra v Ankaranu bo nocoj ob 21.h gostila skupino Avtomobili in pevko Severo Gjurin in pred nocojšnjim koncertom je Tatjana Gregorič v studiu povabila Marka Vuksanoviča, pevca in frontmana ...

Napovednik Karnijske nosačice

19.07.2018

Danes vas vabimo v Karnijo, v zgodovinski muzej, v katerem si lahko ogledamo eno najboljših muzejskih zbirk o prvi svetovni vojni v Furlaniji Julijski krajini.

Napovednik Evropa osebno

19.07.2018

Danes bomo spoznali Andrewa Villona, rojenega v Kaliforniji. Preden se je preselil na Gorenjsko, pa je živel in delal v Seattlu.

Napovednik Glasbeni abonma

19.07.2018

Med zvoke otroških glasov vas bomo povabili v tokratni oddaji, ki jo namenjamo posnetku koncerta nagrajenih zborov na letošnji 26. reviji otroških in mladinskih pevskih zborov v Zagorju ob Savi.

Napovednik Festival Blue notte

19.07.2018

Zavod za kulturo, šport, turizem in mladino Šempeter Vrtojba se tudi letos aktivno vključuje v izvedbo čezmejnega kulturno-glasbenega festivala Blue notte, ki ga sicer že osmo leto organizira ...

Napovednik Radio Koper svetuje

18.07.2018

Z visoko gospodarsko rastjo se Slovenija srečuje z vse večjim pomanjkanjem delavcev v posameznih poklicih. Zaradi tovrstnih potreb je tudi vse več vlog za izdajo delovnih dovoljenj.

Napovednik Odprto za srečanja

18.07.2018

Vodja Reševalne službe slovenske Istre, Izolan Igor Crnić, je letošnji dobitnik zlatega znaka, najvišjega priznanja Zbornice zdravstvene nege. V Zdravstvenem domu Izola je zaposlen že 25 let.

Napovednik S kulturnih prizorišč

18.07.2018

Minuli konec tedna je Pihalni orkester Komen pod taktirko Matije Tavčarja dodal nov svetleč kamenček v mozaiku svojih uspešnih zgodb.

Napovednik V središču

17.07.2018

Vtise iz Rusije in o končanem svetovnem nogometnem prvenstva nam pove eden od komentatorjev dogajanja Aljaž Golčer, novinar športne redakcije Radia Slovenija. Mundial je spremljal na prizorišču

Napovednik Živalski blues

17.07.2018

V slovenskih zavetiščih je še vedno veliko psov in mačk, ki čakajo na posvojitelje. Iz zavetišča v Dvorih pri Kopru je veliko živali našlo topel dom v Kampelu.

Stran 52 od 266
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov