Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Radio Koper

Napovednik Botrstvo

28.06.2018

Če imate doma šolarja ali dijaka, ste ob spričevalu prejeli tudi seznam potrebščin za naslednje šolsko leto.

Napovednik Jutranja zagonetka

28.06.2018

Francoska vlada je predstavila načrt za uvedbo enomesečnega obveznega služenja državi za vse najstnike. Predsednik Emmanuel Macron je med lansko kampanjo dejal, da bo služenje državi "šola bratstva".

Napovednik Nočni obisk

27.06.2018

Na nočni obisk prihaja Mitja Mikolavčič, profesor športne vzgoje. Pri 24 letih se je odločil, da ne želi več »delati«. Od takrat počne, kar ga najbolj veseli: organizira športne dejavnosti za otroke.

Napovednik Evropa osebno!

27.06.2018

Gost zadnje februarske oddaje je bil 35 letni poliglot Josh Rocchio, ki ima vsaj toliko poklicev, kot jezikov, ki jih govori.

Napovednik Ob 17.00: Končno doma

27.06.2018

V Minoritskem samostanu v Piranu so minuli teden odprli razstavo z naslovom Končno doma in z njo predstavili likovna dela, ki so sicer nekoč pripadala samostanu, a so bila kasneje odnesena drugam.

Napovednik Glasbeni abonma

27.06.2018

Posnetke z otvoritvenega koncerta lanskih Piranskih glasbenih večerov, ki bodo danes teden začeli svojo 40. sezono, vam bo predstavila Lea Hedžet, ki vam bo v poslušanje ponudila sloviti slovenski ...

Napovednik Svetovalna oddaja

27.06.2018

Da pretirano sončenje, predvsem pa uporaba solarija, lahko povzročijo tudi raka kože, strokovnjaki opozarjajo že vrsto let. Toda za mlade je to stvar neoprijemljive in zelo oddaljene prihodnosti.

Napovednik Točka dialoga

28.06.2018

Danes zaključujemo prvi niz oddaje Točka dialoga, v kateri smo predstavili 12 dobrih zgodb priseljenk in priseljencev, ki so se v Slovenijo oziroma natančneje na Primorsko priselili z vseh koncev ...

Stran 58 od 266
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov