Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Radio Koper

Napovednik Nočni program

13.07.2018

Dr. Anica Gorjanc Vitez je specialistka psihiatrije in psihoterapevtka. Obvlada kognitivno-vedenjsko terapijo, ki uči, kako se znebimo misli, ki nas v življenju ovirajo.

Napovednik Festival Overjam

13.07.2018

Na glavnem odru festivala Overjam na sotočju Tolminke in Soče je sinoči nastopil zvezdnik letošnjega že 7. mednarodnega reggae festivala, Ziggy Marley, najstarejši sin legendarnega Boba Marleya in ...

Napovednik Evropa osebno

12.07.2018

Pred dnevi smo obeležili 23. obletnico množičnih pobojev v Srebrenici, ki so bili eno zadnjih dejanj izredno krvave vojne v Bosni in Hercegovini.

Napovednik Goriška glasbena zgodba

06.07.2018

V torkovem večeru nadaljujejo s ponovitvami oddaj Skozi leta popularne muzike na Goriškem, ki so nastale v lanskem letu, pripravila sta jih Tatjana Gregorič in Marko Vuksanovič.

Napovednik Eppur si muove

06.07.2018

Potem, ko je zaradi korupcije odneslo prejšnjega španskega premiera Mariana Rajoya, je Španija prejšnji mesec dobila novo vlado pod vodstvom socialista Pedra Sancheza.

Napovednik Morje in mi

05.07.2018

Leseno barko je s podporo svoje družine, pa tudi srednje pomorske šole in prijateljev, začel graditi pred petimi leti. Ime je dobila po ozvezdju na severni nebesni polobli.

Napovednik Športna nedelja

05.07.2018

Na svetovnem prvenstvu v nogometu ostajajo še štiri najboljše ekipe. Koper so preplavili številni mladi rokometaši, Žusterna je v znamenju plavalnega pokala in obletnice domačega kluba.

Napovednik Kmetijska oddaja

05.07.2018

Oddajo pripravlja Ingrid Kašca Bucik.

Stran 54 od 266
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov