Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Robert Kaurin

Skupina G V Kamerunu rojeni Embolo zadel za tri točke Švicarjev

24.11.2022

Breel Embolo je izkoristil zaspanost kamerunske obrambe na začetku drugega polčasa in v skupini smrti svetovnega nogometnega prvenstva v Katarju popeljal Švico do zmage nad petkratnimi afriškimi prvaki z 1:0.

Ochoa mehiški junak Črna serija Lewandowskega na SP-jih se nadaljuje

22.11.2022

Robert Lewandowski je v 58. minuti zastreljal enajstmetrovko in Poljska se je morala v obračunu skupine C nogometnega SP-ja sprijazniti z remijem proti Mehiki (0:0), ki je bila večji del srečanja boljša ekipa.

Namesto rekorda polom Argentinci po 32 letih spet akterji šokantnega poraza

22.11.2022

761. To je bila pred tekmo kvota na stavnicah, če bi Argentina povedla in Savdska Arabija na koncu zmagala. Prav to se je zgodilo.

SP v nogometu na RTV SLO Naj se začne vrtiljak čustev, drame, zabave in solz

17.11.2022

Od nedelje naprej pa vse do 18. decembra vodilno mesto v svetu športa prevzema svetovno prvenstvo v nogometu. Vseh 64 tekem si boste lahko ogledali na RTV Slovenija, ki pripravlja pester program tudi z nekaj novostmi.

Tega v Ligi NBA ni bilo 60 let Luka Dončić spisal nov košček zgodovine

02.11.2022

Košarkarji Dallasa so prvič v sezoni povezali dve zmagi. Čeprav so proti Utahu zaostajali večino tekme, so na koncu slavili s 103:100 in se prvič povzpeli nad 50-odstotni izkupiček (4:3). Luka Dončić je tudi sedmič presegel mejo 30 točk.

Liga NBA Luka Dončić ostal brez prvega pomočnika, a ima novo moč pod obročema

17.10.2022

Je Dallas boljši ali slabši kot lani? Enoznačnega odgovora ni, a v kupu spremenljivk stavnice in strokovnjaki Mavericksov ne uvrščajo med favorite Zahoda. Čeprav Luka Dončić vstopa v sezono v popolnoma drugačni podobi kot lani in je kandidat za MVP-ja.

Košarka Evroliga s štirimi slovenskimi reprezentanti; Turki na lovu na Jugoplastiko

06.10.2022

Evroliga vstopa v sezono z novim predsednikom Dejanom Bodirogo in številnimi izzivi, tako finančnimi kot organizacijskimi. Na parketu bodo oči uprte v poskus trojčka Anadoluja Efesa, ki je na pragu podviga Jugoplastike iz zlatega obdobja jugokošarke.

Liga NBA Košarkarska klinika – primarij dr. Luka Dončić

16.05.2022

MVP stoji. Medtem ko so Nikola Jokić, Giannis Antetokounmpo, Joel Embiid že na počitnicah ali pravkar pakirajo kovčke za Cancun, je Luka Dončić edini "preživeli" v končnici Lige NBA izmed petih najboljših košarkarjev te sezone.

Liga NBA Dallas z zmagovito energijo na pot v Arizono

09.05.2022

Le eno trojko iz desetih poskusov je zadel Luka Dončić, toda slovenski maestro je imel še nikoli bolje razpoložen orkester, ki je unovčeval njegove podaje. In predvsem igral obrambo, ob kateri si je zobe že drugič zapored polomil tudi prvi napad Lige NBA.

Jadranska liga Cedevita Olimpija v napeti končnici na kolena spravila še Partizan

27.03.2022

Košarkarji Cedevite Olimpije so v polnem Tivoliju po infarktni končnici premagali Partizan z 81:79 in niz zmag v Ligi ABA podaljšali na šest. Junak zaključka je bil Yogi Ferrell.

Statistični prerez Cene Prevc izstopal med Slovenci, Jan Hörl med Avstrijci

14.02.2022

Največ točk med srebrnimi Slovenci je na ekipni tekmi zbral Cene Prevc, ki je bil tudi daleč najboljši v drugi skupini skakalcev. Lovro Kos je bil v svoji skupini drugi, zadnja dva Slovenca – Timi Zajc in Peter Prevc pa sta bila v svojih skupinah četrta.

Buren konec prestopnega roka Goran Dragić za zdaj v San Antoniu, Porzingis zapušča Dallas

10.02.2022

V Ligi NBA se je končal prestopni rok. Novi klub Gorana Dragića je San Antonio, vendar bi lahko zlati slovenski kapetan kaj kmalu postal prosti igralec. Bomba iz Dallasa: Porzingis gre v Washington. Menjava dneva: Harden za paket s Simmonsom.

Stran 2 od 13
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov