Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Na cestah več zastojev

Avtorji Robert Kaurin

(Z)mešana tekma Merilne naprave v rokah Poljakinje skrojile razplet nosilcev medalj

07.02.2022

Ena najbizarnejših skakalnih tekem zadnjih let je imela za Slovence srečen razplet. Ne, slovenski navijači niso trepetali zaradi skokov – ti so bili res vrhunski, strah jih je bilo, kaj bo prinesel pregled dresov, ki je vplival na končni razplet.

Tenis Medvedjev bi lahko 21. februarja postal tretja ruska številka ena

31.01.2022

Novak Đoković je kljub odsotnosti na turnirju za grand slam v Melbournu zadržal številko ena na ATP-lestvici, vendar bi mu bili na teniškem prestolu lahko šteti dnevi. Veliko bo odvisno od Daniila Medvedjeva.

Jadranska liga Zmaji sklonjenih glav tudi iz Podgorice

30.01.2022

Budućnost se je še enkrat več izkazala za previsoko oviro za Cedevito Olimpijo. Na tretji medsebojni tekmi v tej sezoni so Črnogorci slavili tretjič, tokrat v 18. krogu Lige ABA s 93:91, in Ljubljančanom zadali četrti zaporedni poraz.

Tenis Železna dama v 63. poskusu prvič v četrtfinalu; izpadla druga nosilka

24.01.2022

Na OP-ju Avstralije v Melbournu so znani vsi udeleženci četrtfinala. Alize Cornet, ki je izločila Tamaro Zidanšek, je bila usodna tudi za nekdanjo številko ena Simono Halep. Najbolj dramatično je bilo v zadnjih večernih obračunih.

Tenis Tamara Zidanšek prvič v tretjem krogu Melbourna

20.01.2022

Tamara Zidanšek je s 7:6 in 6:4 premagala Britanko Heather Watson in se prvič v karieri prebila med 32 najboljših na Odprtem prvenstvu Avstralije v Melbournu. Za preboj v osmino finala jo čaka Francozinja Alize Cornet.

Alpsko smučanje Odermatt v Wengnu kot Girardelli pred 28 leti

13.01.2022

Šele drugi superveleslalom v zgodovini Wengna je dobil domačin Marco Odermatt, ki je slavil jubilejno deseto zmago v karieri, šesto v tej sezoni. Slovenci so nastopili kar pogumno, več od 21. mesta Martina Čatra pa le niso iztržili.

Košarka Gregor Glas ima vse večjo vlogo v shemi Obradovića

23.12.2021

Trojke, prodori, zabijanja, in kar je verjetno še najpomembneje v tem trenutku – ima izjemno zaupanje najboljšega evropskega trenerja Željka Obradovića. Gregor Glas je tudi proti Lokomotivi iz Kubana potrdil izjemen potencial.

Košarka Nadaljuje se Olimpijin črni niz v Evropi

15.12.2021

Košarkarji Cedevite Olimpije so se v Benetkah po zaostanku 17 točk vrnili v igro za zmago, a v zaključku 7. kroga Evropskega pokala niso bili kos Reyerju. Izgubili so s 77:70 in doživeli peti zaporedni poraz v tem tekmovanju.

Košarka Teodosić in Belinelli poskrbela za nadaljevanje črnega niza Olimpije

08.12.2021

Košarkarji Cedevite Olimpije so se dobro upirali bolonjskemu Virtusu, vendar so v zadnji četrtini favoriti Evropskega pokala le unovčili svojo kakovost in Ljubljančanom s 104:101 prizadejali četrti zaporedni poraz v tem tekmovanju.

Preberite tudi Selektor Dikeulakos bo za uvod računal na 16 košarkaric

02.11.2021

Slovensko žensko košarkarsko reprezentanco čaka uvodni cikel kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki ga bosta leta 2023 gostila Slovenija in Izrael. Obe gostiteljici sta na prvenstvo že uvrščeni.

Preberite tudi Kosmatinci do tretje zmage, kriza zlatih vitezov se nadaljuje

25.10.2021

Moštvo Boston Bruins je na četrti tekmi v Ligi NHL doseglo tretjo zmago. S 4:3 so bili v svojem TD Gardnu boljši od San Jose Sharksov, ki so vpisali prvi poraz v sezoni.

Košarka Olimpija po velikem zaostanku do sladke zmage

19.10.2021

Košarkarji Cedevite Olimpije so sezono v Evropskem pokalu začeli z zmago. Na gostovanju v Las Palmasu so po ogorčenem boju premagali lanskega polfinalista tega tekmovanja Gran Canario z 79:77.

Stran 3 od 13
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov