Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Slavko Jerič

Slavkovih 10 Darko Milanič ali Zakleti United, drugi del

27.10.2014

Konec obdobja Darka Milaniča v Leedsu, nov hokejski začetek na Jesenicah, zmaga Srbije brez osvojene točke in nova nogometna skovanka "namišljeni kapetan" so najodmevnejše zgodbe prejšnjega tedna.

Športni SOS Zaostanek na El Clasicu le v desetini primerov spremenjen v zmago

24.10.2014

Le enkrat se je zgodilo, da je eden od španskih velikanov izgubil oba prvenstvena El Clasica in nato vseeno osvojil naslov državnega prvaka. To je v sezoni 1975/1976 uspelo Realu.

Šport Za grobost na igrišču kaznovan, na filmskem platnu pa plačan

12.11.2014

Na nogometnem igrišču je nase običajno opozoril z grobimi prekrški. Nič čudnega, da tudi na filmskem platnu običajno upodablja grobe in precej glasne like. Vinnie Jones.

Športni SOS Rekordna noč: Največ golov in največ enajstmetrovk

22.10.2014

Torkov večer v Ligi prvakov je bil magičen za ljubitelje napadalnega nogometa. Prvič v zgodovini je bilo namreč v enem večeru tega tekmovanja doseženih v povprečju pet golov na tekmo.

Slavkovih 10 Quick zaklenil, Neymar zabijal, Zavec razbijal

20.10.2014

Spektakla v Stožicah in dvorani Tabor, rekord v Ligi NFL ter senzacija v Reykjaviku je le nekaj športnih poudarkov prejšnjega tedna.

Športni SOS Hat-trick, ki si ga nihče ne želi: trojček avtogolov

17.10.2014

Sila redko se pripeti, da nogometaš na eni tekmi doseže tako gol kot avtogol. Italijanu Giorgiu Chielliniju pa je prejšnji teden proti Azerbajdžanu ob avtogolu uspelo doseči še dva zadetka.

Slavkovih 10 Trije goli ponesli Novo na vrh nove lestvice

13.10.2014

Trije goli Milivoja Novakovića so Sloveniji v boju za evropsko prvenstvo prinesli prvih šest točk, sloviti napadalec pa se je znašel tudi na vrhu lestvice Junaki tedna.

Športni SOS Novaković z naskokom najstarejši slovenski strelec

10.10.2014

Milivoje Novaković je za slovensko nogometno reprezentanco zadel prvič po skoraj letu dni. S tem je le še utrdil svoj primat najstarejšega strelca v zgodovini reprezentance.

Športni SOS Poraz na začetku kvalifikacij (še) ni usoden

08.10.2014

Slovenska nogometna reprezentanca je v 11 kvalifikacijskih ciklusih za velika tekmovanja le dvakrat začela z zmago, a se kar štirikrat prebila v dodatne kvalifikacije.

Družabno Luka Petrič: Zakaj bi skrival, za koga navijam? To je del mene.

15.10.2014

Zaljubljenec v nogomet, angleško kulturo in šport. Predan novinar in samozavesten radijski voditelj, ki ga je težko spraviti iz tira. Luka Petrič. V redni tedenski rubriki Obrazi RTV-ja od blizu

Športni SOS Velesile v lovu na medalje znajo izkoristiti število kolesarjev

03.10.2014

V zadnjem desetletju je velika večina medalj na svetovnem prvenstvu v kolesarstvu odšla v države, ki so na cestno dirko poslale največje možno število tekmovalcev.

Družabno Manica J. Ambrožič: Nogomet odpira številna vrata

01.10.2014

Njena največja motivacija je perfekcionizem. Ta jo žene tako v televizijskem studiu pred kamero kot v domači kuhinji pri peki potice. Manica J. Ambrožič.

Stran 85 od 116
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov