Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Šport

Liga NBA Dallas s serijo 16:0 in izjemnim bojem postavil temelje drugi zmagi

Košarkarji Dallasa v polfinalu Zahodne konference proti Oklahoma Cityju vodijo z 2:1 v zmagah. Po selitvi serije v American Airlines Center so v izjemno čvrsti in borbeni tekmi slavili s 105:101.

464

Prva liga Širvys odločil derbi z Olimpijo in Maribor dvignil na drugo mesto

Nogometaši Maribora so dobili zadnji večni derbi letošnje sezone. V 35. krogu Prve lige Telemach so v Ljudskem vrtu z 2:1 premagali Olimpijo in jo na prvenstveni lestvici tudi prehiteli.

126

Giro Tudi sprint za 12 točk: Pogačar prvi na vrhu Prati di Tiva

Tadej Pogačar na 107. Dirki po Italiji še naprej kaže izjemne predstave. Dobil je že tretjo etapo, potem ko je bil po 15-km ciljnem vzponu na Prati di Tivo zanesljivo najboljši v sprintu deveterice. S tem je še povečal vodstvo v skupnem seštevku.

191

SP v hokeju Američani napolnili nemško mrežo

Po dvakrat so ameriški hokejisti zatresli mrežo Nemčije v vsaki tretjini obračuna drugega dne 87. svetovnega prvenstva. V Ostravi so bili na koncu od svetovnih podprvakov boljši s 6:1.

6

Atletika Guček takoj do vozovnice za OI 2024, in to z rekordom!

"Na prvi tekmi tega nisem pričakoval. Izpolnile so se mi sanje. Že ko sem začel trenirati atletiko, sem si močno želel, da bi si izboril olimpijski nastop," je po odličnem teku v Kranju in državnem rekordu na 400 m ovire 48,66 povedal Matic Ian Guček.

7

Premier league City ne popušča: z visoko zmago pri Fulhamu znova na vrh

Nogometaši Manchester Cityja so prepričljivo dobili tekmo 37. kroga Premier league in se zavihteli na vrh prvenstvene lestvice. V Londonu so s 4:0 odpravili Fulham.

8

Košarka Če bo le lahko, bo Dončić igral v Pireju, pomagati želi tudi Čančar

Po generalni skupščini Fiba Europe, ki je bila v Portorožu, je predsednik Košarkarske zveze Slovenije Matej Erjavec spregovoril tudi o moški reprezentanci in prihajajočih olimpijskih kvalifikacijah, ki bodo v Pireju.

10

Več športnih novic

Rokomet Zormanovi fantje v Švico po vstopnico za SP v še bolj okrnjeni zasedbi

Slovenska moška rokometna reprezentanca se je danes podala v Winterthur, kjer jo v nedeljo ob 16. uri čaka odločilna tekma kvalifikacij za nastop na januarskem svetovnem prvenstvu.

11

Tenis Hurkacz zasenčil Nadala; Đoković na trening s čelado

Hubert Hurkacz je z izjemno predstavo odpihnil velikega Rafaela Nadal z mastersa v Rimu, na katerem je Nadal slavil deset turnirskih zmag. V drugem krogu je Poljak zmagal s 6:1 in 6:3.

8

Ljubljana 37 tisoč udeležencev v treh dneh; na Teku trojk zmagali Modri dirkači

66. Pot ob žici, pohod po 35 km dolgi trasi okrog prestolnice, ki so jo italijanski okupatorji med 2. svetovno vojno obdali z bodečo žico, je v treh dneh privabila 37 tisoč udeležencev, od tega dobrih 14.700 v soboto. Na Teku trojk je teklo 3654 tekačev.

23

Šport na TV Slovenija

15:50
Rokomet (M) - kvalifikacije za SP 2025: Švica - Slovenija, prenos iz Winterthura
17:35
Hokej na ledu (M) - svetovno prvenstvo elitne skupine: Danska - Kanada, vključitev v prenos iz Prage
20:10
Hokej na ledu (M) - svetovno prvenstvo elitne skupine: Švica - Češka, prenos iz Prage
14:50
Kajak-kanu - evropsko prvenstvo: slalom na divjih vodah, kajak - ekipna tekma, prenos iz Tacna
20:20
Hokej na ledu (M) - svetovno prvenstvo elitne skupine: Kanada - Norveška, prenos iz Prage
Več

Presek dneva

Izbor

Številke Andrej Hauptman: Slovenska kolesarska šola je res vrhunska

"Tadej Pogačar noče, da bi se delale razlike med njim in ekipo. Kadar vpraša za eno stvar, bo vedno vprašal za vse kolesarje. Z njim je lahko delati, vsako stvar naredi maksimalno," najboljšega kolesarja na svetu opisuje športni direktor Andrej Hauptman.

27

Žoga je okrogla Adam Gnezda Čerin: Vedno sem izbral pravi trenutek za prestop

Podkast Žoga je okrogla še vedno gostuje v Atenah. Tokrat sta se Luka Petrič in Marko Cirman pogovarjala z Adamom Gnezdo Čerinom.

4

Liga NBA Serija Oklahoma – Dallas začinjena z dvobojem kandidatov za MVP-ja

Oklahoma City Thunder je naslednji tekmec Dallas Mavericksov. V ospredju te serije drugega kroga končnice Zahodne konference bo dvoboj prvega in tretjega strelca lige in finalistov izbora za MVP-ja, Luke Dončića in Shaia Gilgeousa-Alexandra.

147

SOS odmev Iztok Franko: Dončić pokazal zrelost, Irving zna izkoristiti 'luksuz'

Dallas je v tretjem poskusu vendarle preskočil oviro po imenu LA Clippers, njegov naslednji tekmec pa je popolnoma drugačen. Clippersi veljajo za veteransko in počasno ekipo, Oklahoma pa je izjemno atletska, hitra in nepredvidljiva.

63

Intervju Dragić: Najraje bi postavi ekip za poslovilno tekmo izbiral z Luko Dončićem

Še dobri trije meseci so do Noči zmaja, poslovilne tekme velikana slovenskega športa, legendarnega Gorana Dragića. Na njej bodo igrala sama slovita košarkarska imena, v intervjuju za MMC pa je Gogi med drugim povedal, kako bo sestavil ekipi.

27

SP v hokeju Slab začetek in zaključek, a vmes dovolj za elito. Naslednji izziv: Riga in ZOI.

Tri zaporedne zmage so bile dovolj, da se je Slovenija še devetič prebila v elitno divizijo svetovnega hokeja, a prvič brez zlata na turnirju drugega razreda. Najboljši trije risi v pomlajeni slovenski reprezentanci: 37-letni vratar in 35-letna napadalca.

40

Dirka po Italiji Uvodni načrt in sanje uresničene – zaokrožen trojček in "maglia rosa"

Tadej Pogačar se je izkazal za Nostradamusa. V prvi etapi ga je v Torinu res nekdo presenetil, zato pa na Oropi ni bilo dvoma, kdo je najmočnejši med najmočnejšimi. Kaj sledi zdaj in kdo so glavni izzivalci slovenskega šampiona?

55
Več

Nogomet

Več

Košarka

Več

Športni SOS

Dallasov najuspešnejši recept za zmago v končnici: Dončić doseže od 30 do 39 točk

Uspeh Dallasa je v končnici zelo odvisen od nastopov in predstav Luke Dončića. Dallas razumljivo ne zmaguje, če ima Ljubljančan slab strelski večer, malce presenetljivo pa je spoznanje, da ni preveč uspešen tudi, kadar ima Dončić 'noro' uspešno tekmo.

103

Največ metel v prvem krogu, največ sedmih tekem pa v konferenčnem polfinalu

Letošnji začetek končnice Lige NBA je bolj nepredvidljiv na vzhodu, kjer so odigrali precej več tekem kot na zahodu, kjer je imel še največ dela Dallas. V zadnjih dveh desetletjih med obema konferencama razlik skorajda ni.

21

Jordan ima več točk, Dončić pa več dobljenih serij

Luka Dončić si v Ligi NBA najbolj želi naslova prvaka. Pravkar je končal svojo šesto serijo, zdaj je pri polovičnem uspehu, saj je po tri serije dobil in izgubil. Simbol in mera uspeha − Michael Jordan − je v istem obdobju dobil dve seriji.

34
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov