Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

NBA Thompson se veseli igranja z Dončićem in poudarja: "Še vedno ne smem ostati sam"

10.07.2024

Drugo leto zapored je Dallasu uspel veliki met na tržnici in je ob bok Luki Dončiću pripeljal zvezdniško okrepitev. Lani februarja se je Mavericksom pridružil Kyrie Irving, pred dnevi pa eden najboljših ostrostrelcev vseh časov Klay Thompson.

Kvalifikacije za OI Dve veliki razočaranji v triletni košarkarski olimpijadi

08.07.2024

Poletni cilj slovenskih košarkarjev je bila uvrstitev na olimpijske igre v Pariz. Nekateri so celo na glas razmišljali o medalji, brez katere so za las ostali pred tremi leti v Tokiu, toda na kvalifikacijskem turnirju v Pireju niso bili konkurenčni.

Kvalifikacije za OI Sweeney: Vidi se, koliko Dončiću pomeni igranje za Slovenijo

01.07.2024

Ne le Josh Nebo na parketu, Slovenija ima v lovu na olimpijske igre ameriško okrepitev tudi v strokovnem štabu. Eden izmed treh pomočnikov Aleksandra Sekulića je Sean Sweeney, sicer pomočnik Jasona Kidda v Dallasu.

Košarka Sekulić izbral dvanajsterico, ki se bo borila za nov nastop pod petimi krogi

30.06.2024

Slovenski košarkarji so odpotovali v Pirej, kjer jih čaka kvalifikacijski turnir za uvrstitev na olimpijske igre v Parizu. Selektor Aleksander Sekulić je zadnja dva s seznama črtal Jana Špana in Bineta Prepeliča.

Kvalifikacije za OI Nebo: Ko je Dončić na parketu, je za vse nas igra enostavna

29.06.2024

Z zmagama nad Brazilijo in Litvo so slovenski košarkarji zaključili priprave pred kvalifikacijami za olimpijske igre. Napredek, predvsem defenzivni, je bil na tekmah viden, z Luko Dončićem pa je seveda bistveno močnejši slovenski napad.

Kvalifikacije za OI Luka Dončić: Igranje za Slovenijo mi je vedno v čast

27.06.2024

Teden dni po grenkem porazu v finalu Lige NBA proti Bostonu se je Luka Dončić že pridružil pripravam slovenske reprezentance pred kvalifikacijami za olimpijske igre. "Vedno, ko bom lahko, bom igral za Slovenijo," je dejal kapetan.

Kvalifikacije za OI Nebo: Verjamem, da bova z Luko Dončićem dobra naveza

27.06.2024

"Posebna čast je, da lahko igram za reprezentanco in predstavljam Slovenijo," je dejal novopečeni član slovenske izbrane vrste Josh Nebo, ki je navdušen nad priložnostjo igranja na olimpijskih igrah in sodelovanja z Lukom Dončićem.

Pripravljalna tekma Z zmago nad Litvo Slovenci dvignili Stožice na noge

25.06.2024

Slovenski košarkarji, ki jih je s klopi spodbujal tudi Luka Dončić, so odigrali drugo od treh pripravljalnih tekem pred kvalifikacijami za olimpijske igre. Znova so se pomerili z Litvo, v Stožicah pa so jo ugnali s 70:68.

Kvalifikacije za OI Nebo že na treningih reprezentance, ki zdaj nestrpno pričakuje še Dončića

22.06.2024

Slovenski košarkarji se na kvalifikacijski turnir za olimpijske igre pripravljajo okrepljeni z novim naturaliziranim igralcem, Joshem Nebom. Zdaj le še čakajo, da se jim pridruži Luka Dončić.

Kvalifikacije za OI Čančar potrdil nastop: Cilj poletja je olimpijska medalja

19.06.2024

Med pripravami na lansko svetovno prvenstvo se je težje poškodoval Vlatko Čančar, ki po dolgotrajni rehabilitaciji pravi, da je stoodstotno pripravljen in motiviran, da s Slovenijo znova zaigra na olimpijskih igrah.

Liga NBA Dončić po grenkem porazu (še) ni želel govoriti o reprezentanci

18.06.2024

"Nič, žalosten sem, da smo izgubili," so bile prve besede razočaranega Luke Dončića po koncu pete tekme finala Lige NBA, ki jo je Boston dobil s 106:88 in tako dosegel četrto zmago za rekorden 18. naslov.

Dallas znižal na 3:1 Dončić: Kritike bodo vedno. Jaz sem tu, da uživam in igram košarko.

15.06.2024

Luka Dončić je bil deležen številnih kritik po tretji tekmi finala, nanje pa je odgovoril v svojem slogu – na parketu. "Kritike bodo vedno prisotne. Ne posvečam jim pozornosti, le skušam pomagati ekipi do zmage," je dejal v prvi izjavi še na igrišču.

Stran 1 od 239
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov