Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Košarka Olimpija že dolgo ni imela tako kakovostnega krilnega centra, kot je Robinson

16.10.2024

"Glede na ime in razlog, zakaj smo ga pripeljali, se pričakuje, da tako igra," je o prvem strelcu Cedevite Olimpije Devinu Robinsonu povedal pomočnik trenerja Đorđe Adžić.

Skoki Timi Zajc se na Slatnarjevih smučeh počuti odlično

12.10.2024

Timi Zajc, orel za velike tekme, bo v letošnji zimi branil naslov svetovnega prvaka na veliki skakalnici. Na koncu poletne sezone je pokazal, da je v dobri formi, na veliko novost pa se je dobro privadil.

Cedevita Olimpija Zaradi slabega zapiranja in skoka zapravljena lepa priložnost

09.10.2024

Košarkarji Cedevite Olimpije so v 3. krogu doživeli prvi poraz v letošnji sezoni Evropskega pokala. Glavni razlog za neuspeh v Ankari je bil slab obrambni skok Ljubljančanov.

Košarka Dragić z Bilbaom na kolena spravil Real Madrid

14.10.2024

V najmočnejšem državnem prvenstvu v Evropi, španski ligi ACB, letos igrajo trije Slovenci. Minuli konec tedna se je Zoran Dragić z Bilbaom veselil prestižne zmage. Baski so namreč v 3. krogu s 83:79 premagali Real Madrid.

Košarka Letošnja Cedevita Olimpija precej "bolj lačna in željna dokazovanja" kot lanska

02.10.2024

Že po dveh tekmah Evropskega pokala so košarkarji Cedevite Olimpije izboljšali lanski izkupiček. Sicer so ob tem izgubili obe tekmi v Ligi ABA, toda Jaka Blažič zagotavlja: "Tudi to bomo popravili."

Dikembe Mutombo Orjak, ki je bil gromozanska ovira pred obročem, a največje je bilo njegovo srce

01.10.2024

"Sin Konga, ki je v ZDA prišel brez vsega, postal pa je del zgodovine Lige NBA," se je ob imenovanju v Hišo slavnih leta 2015 opisal Dikembe Mutumbo, legendarni center, ki je izjemen pečat pustil tako na parketu kot tudi s svojimi humanitarnimi dejanji.

Derrick Rose "Superjunak" iz Chicaga, ki je z 22 leti stopil ob bok Jordanu

27.09.2024

"Prevelik, premočan, prehiter, predober," je po eni izmed sijajnih akcij Derricka Rosa, najmlajšega MVP-ja Lige NBA do zdaj, opisal komentator tekem Chicaga na ESPN-u Stacey King.

Liga ABA Prva želja Golemca je bil Prepelič, ki je zdaj avtoriteta v garderobi Dubaja

30.09.2024

Dubaj je izvrstno začel debitantsko sezono v Ligi ABA: novonastali klub iz Združenih arabskih emiratov ima z Jurico Golemcem na klopi in kapetanom Klemnom Prepeličem tudi slovenski pridih.

Cedevita Olimpija Poprava nedeljskega vtisa in celotne lanske sezone

24.09.2024

Košarkarji Cedevite Olimpije v sredo (18.00) v gosteh proti Cluju začenjajo Evropski pokal, v katerem so preteklo sezono pošteno razprodali ugled. "Vsi se strinjajo, da je tekmovanje letos močnejše kot lani," je dejal trener Zvezdan Mitrović.

Intervju Nikolić: Zavedam se, kaj v Sloveniji pomeni Olimpija

21.09.2024

"Gre za trenerja, ki ve, kaj hoče. Svoj sistem je dodelal do podrobnosti. Od tega ne odstopa in je zelo avtoritativen. Veseli me tudi nepopustljiva miselnost," je o trenerju Cedevite Olimpije Zvezdanu Mitroviću v intervjuju za MMC povedal Aleksej Nikolić.

Košarka Nebo najboljši igralec italijanskega superpokala; Ščuka odlično začel v Nemčiji

23.09.2024

S prvimi uradnimi tekmami se po Evropi počasi začenja košarkarska sezona. V Italiji sta se za superpokalno lovoriko pomerila evroligaša Olimpia Milano in Virtus Bologna, ob slavju ekipe iz Lombardije pa je blestel Josh Nebo.

Liga ABA Zvezda s čvrstim jedrom in prenovljeni Partizan visoko merita tudi v Evroligi

20.09.2024

Absolutna favorita 23. sezone Lige ABA sta Crvena zvezda in Partizan, ki oba lovita osmi jadranski naslov. Slovenske barve znova zastopajo košarkarji Cedevite Olimpije in Krke.

Stran 1 od 243
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov