Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Nogomet Omizje rdečih vragov o odločitvi Skomine: "V milijon letih to ni 11-m"

07.03.2019

Po prvem porazu na klopi Manchester Uniteda, ki mu ga je prizadejal Paris SG, je trener Ole Gunnar Solskjaer poudaril: "Gore so za to, da se osvajajo." In res je rdečim vragom v Parizu uspel preobrat, ki pa ga ne bi bilo brez VAR-a in Damirja Skomine.

Nogomet Šov Iličića proti vijoličastim, Šporar krstil novo Tehelne pole

04.03.2019

Začetek kvalifikacij za Euro 2020 se vztrajno bliža, reprezentančni zbor na Brdu bo čez dva tedna, za najboljšimi slovenskimi nogometaši na tujem pa je buren teden, najbolj pa je na dveh soočenjih z nekdanjim klubom navdušil Josip Iličić.

Nogomet Barca na Realovi zelenici po 87 letih prevzela vodstvo na el clasicih

02.03.2019

Po veličastnih 3:0 v sredo v pokalnem polfinalu je Barcelona znova slavila na Santiago Bernabeuu. Za zmago na el clasicu v okviru 26. kroga La Lige je bil dovolj že gol Ivana Rakitića. Katalonci so zdaj zgodovinsko medsebojno boljši od madridskega Reala.

Prva liga Vpeljava sistema VAR je v Sloveniji tako vprašanje časa kot denarja

28.02.2019

Videosodniki oz. VAR so sedanjost in prihodnost nogometa, ki se neizogibno bliža tudi manjšim nogometnim državam s skromnejšimi prvenstvi, kot je Slovenija s Prvo ligo. A kdaj, kako in za koliko? Odvisno, kako bo šlo z vpeljavo VAR-a Hrvatom.

Prva liga VAR nova vroča kost za glodanje ob nogometnih debatah

26.02.2019

Ne samo Maribor ali Olimpija, tudi nogometna Evropa se po burni nedelji pogovarja predvsem o VAR-u. Namesto da bi pomožni videosodniki z možnostjo večkratnih ogledov posnetkov iz različnih kotov umirili razprave, jih njihove odločitve še podžigajo.

Nogomet Zajc s prvencem začel vrnitev Fenerja, dva gola Verbiča

25.02.2019

Do uvodne kvalifikacijske tekme Eura 2020 v Haifi je samo še 24 dni, ko bo Slovenija proti Izraelu v konici napada potrebovala razpoloženega strelca. Kateremu napadalcu najbolje kaže v prepričevanju selektorja Matjaža Keka?

Prva liga Maribor največ zaslužil, prva zasledovalca pa največ izgubila

22.02.2019

Od najbolj nevarnih nogometašev slovenskih zelenic sta pozimi Prvo ligo zapustila Andres Vombergar in Francesco Tahiraj, kar je še dodatno zmanjšalo zmožnosti druge Olimpije in tretjega Aluminija, da bi Mariboru lahko preprečila novo zvezdico.

Nogomet Oblak po predstavi sezone: "Srečen sem v Atleticu, in če podaljšam, bom zelo srečen."

18.02.2019

Jan Oblak je na najslabšo ligaško predstavo sezone pred tednom dni na madridskem derbiju z Realom, odgovoril z najpredstavo sezone na drugem mestnem derbiju pri Rayu. A zdaj prihaja evropska ura resnice - soočenje z Juventusom in Ronaldom.

Nogomet Skomina spisal zgodovino. De Jong: "VAR zlahka odloči v korist velikih"

14.02.2019

"Všeč mi je VAR. Včasih je treba poznati pravila, ki jih navijači mogoče kdaj ne poznajo," je že pred tekmo z Ajaxom dejal pozneje najboljši Realov posameznik na tekmi vratar Thibaug Courtois. In še kako prav je imel, da mu je všeč videosodnik.

Nogomet Mbappe: "Nismo čisto zadovoljni, saj bi lahko dosegel še tretji gol"

13.02.2019

Manchester United je doživel najhujši domači evropski poraz v bogati in dolgi zgodovini. Še nobeno od 34 moštev, ki je v osmini finala Lige prvakov prvo tekmo doma izgubilo za dva gola, ni napredovalo. A vseeno Paris SG ni zadovoljen in hoče še več.

Nogomet Nogometni pritisk zalegel - bahrajnski begunec se vrača v Avstralijo

11.02.2019

Družbena akcija #SaveHakeem je obrodila sadove. Nogometni zvezdniki, klubi in navijači so z izpostavljanjem primera nogometaša - begunca Hakeema Al Araibija dosegli, da je Bahrajn uradno odstopil od zahteve za izročitev.

Nogomet "Stara mama" Iličić: Značaj in želja po zmagi, to smo mi.

11.02.2019

Atalanta sanja Ligo prvakov in pri tem ima ključno vlogo v vročem napadalnem triu Josip Iličić. V nedeljo je proti SPAL-u Jasmina Kurtića izenačil in začel akcijo za zmago, po tekmi pa potrdil, da je bil januarja res v igri prestop v Romo.

Stran 82 od 155
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov