Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Hokej Tampa kot Detroit 1995/96; Kopitar sezono sklenil z golom

07.04.2019

Tampa Bay je z 62. zmago izenačila NHL-rekord slovitega Detroita iz sezone 1995/96 in gre kot jasni prvi favorit v boj za Stanleyjev pokal. Los Angeles se je namesto končnici posvetil slavju tisočih tekem Anžeta Kopitarja, ki je za konec sezone še zadel.

Nogomet Oblak priznal premoč najboljšemu v zgodovini; Matavž osrečil Keka in Ajax

08.04.2019

Na najbolj obiskanem nogometnem odru sveta pretekli konec tedna je bil Jan Oblak prvo ime španskega prvenstvenega derbija vse do 85. minute. A z vidika slovenske reprezentance je še pomembneje, da je po težki poškodbi že prvič zadel Tim Matavž.

Nogomet Marsovec Iličić in Atalanta spisala zgodovino Serie A

05.04.2019

Najprej mojstrsko zavit strel z levico, nato preigravanje in bomba z desnico, za piko na i še podaja. Za dva gola in podajo je Josip Iličić potreboval samo uvodnih 9 minut tekme Atalanta - Cagliari 4:1, kjer je Boginja iz Bergama postavljala mejnike.

Nogomet Berić z mojstrsko reakcijo pred golom za pomembno zmago St. Etienna

02.04.2019

Vztrajni Robert Berić je potrdil pravilnost odločitve trenerja Jeana Louisa Gasseta, ki ga je iz stranskega tira vrnil spet v prvo enajsterico St. Etienna. Sinoči je Berić pičil v 79. minuti za zmago nad Nimesom in dvignil zelene na 4. mesto Ligue 1.

Hokej Ob jubilejni tisoči tekmi Kopitar s podajo, Kralji pa z grdim porazom

02.04.2019

Anže Kopitar je 13 let in pol po debiju v Ligi NHL odigral jubilejno tisočo tekmo v najmočnejši hokejski ligi na svetu. Proti Calgaryju je Kopi s prebrisano potezo omogočil izenačenje na 2:2, a nato je sledil razpad Kraljev in domači poraz s kar 2:7.

Nogomet Oblak 200. za Atletico, vrnitev Matavža po pol leta, zmagoviti podaji in nov gol Šporarja

01.04.2019

Po začetku kvalifikacij za Euro 2020 so najboljši Slovenci nazaj po klubih in izkupiček reprezentantov ob izteku marca je bil naslednji: gol, izsiljen avtogol, štiri podaje, od tega dve za zmago na tujem, in zaklenjena vrata.

Nogomet Kek: "Manjkajo zmage, manjkajo točke, a odnos je pravi."

25.03.2019

"Žalosten in razočaran, da nismo zmagali, tako kot vsa slačilnica. Morali bomo zmagati, če bomo hoteli kaj narediti," je po drugem remiju v boju za Euro 2020 povzel selektor Matjaž Kek, ki priznava, da Slovenija v Ljubljani ni bila tako dobra kot v Hajfi.

Nogomet Koga se mora bati Slovenija? Pandev še vedno duša in srce S. Makedonije.

24.03.2019

Gol à la Messi je obnorel Makedonce in ime Elifa Elmasa je obkrožilo nogometni svet, a Severna Makedonija po napredovanju v Ligi narodov resnično leti. Zmes mladcev in prekaljenih mož na čelu z ikono Goranom Pandevom prihaja v Slovenijo po izid, ne vtis.

Nogomet Naveza Krhin-Kurtić po dobrih šestih letih še vedno neusklajen par?

23.03.2019

"V določenih trenutkih smo preveč razpadli v sredini. Po dolgem času sta Rene Krhin in Jasmin Kurtić igrala skupaj. Zato se v nekih trenutkih malo izgubita," je selektor Matjaž Kek izpostavil opazno težavo igre Slovenije v Izraelu.

Nogomet Šporar: Priigrali smo si več priložnosti kot v celotni Ligi narodov

22.03.2019

"Nocoj je bila tekma, na kateri lahko rečem, da smo izgubili dve točki, a z veliko pozitivnih stvari," je po uvodnem remiju v boju za Euro 2020 povzel tekmo v Hajfi najboljši posameznik Josip Iličić.

Nogomet Odrešenik iz Nazareta adut Izraela in glavna nevarnost za Oblaka

21.03.2019

Slovenija kvalifikacije za Euro 2020 začenja na drugi celini - v Aziji, natančneje v Izraelu. Kljub nogometni obsedenosti, tradiciji in vlaganjem si Izraelci samo želijo takih uspehov, kot jih je dosegala Slovenija.

Nogomet Iličić, Šporar in Berić z goli na Brdo. Kdo bo začel v napadu v Hajfi?

18.03.2019

Največja hiba Slovenije v letu 2018 so bili nerazpoloženi strelci, a pred začetkom kvalifikacij za Euro 2020 so prav napadalci najboljši del reprezentance, ki jo v četrtek čaka Izrael, v nedeljo pa Makedonija. Dvoma ni - prva violina bo Josip Iličić.

Stran 81 od 155
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov