Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Nogomet Kakšna bo Liga prvakov po poletju 2024? Po osnutku priprta Superliga elite!

16.05.2019

(R)evolucija ali smrt evropskega klubskega nogometa, ki ga poznamo? 24 od 32 mest v Ligi prvakov bo zagotovljenih najboljšim iz zadnje izpeljanke LP-ja. S trinivojsko piramido Uefinih tekmovanj bi se izpolnile sanje superklubov Evrope.

Nogomet Hat-trick Šporarja in vse več skrbi za selektorja Keka

13.05.2019

Z iztekom nogometne sezone 2018/19 se kopičijo slabe novice za selektorja Matjaža Keka: vse več poškodb in rezervnih vlog za slovenske reprezentante. V uteho je v Bratislavi Andraž Šporar dosegel sploh prvi hat-trick v dresu Slovana.

SOS-odmev Kolesarsko omizje: Roglič na Giro z najboljšo popotnico

10.05.2019

Letošnja zasedba Gira bo močna, po mnenju kolesarskega komentatorja TV Slovenija Tomaža Kovšce sta prava favorita za končno zmago le dva - Primož Roglič in Tom Dumoulin.

Nogomet Ali je Verbič izgubljen za Avstrijo? Bijol novi napadalni adut?

06.05.2019

Slaba novica za selektorja Slovenije Matjaža Keka. Napadalni adut Slovenije Benjamin Verbič je bil v petek operiran zaradi poškodbe gležnja in najbrž ne bo na voljo za kvalifikacijski tekmi z Avstrijo in Latvijo v juniju.

Nogomet Če si Berić, prideš tudi do gola iz 96-odstotne priložnosti

29.04.2019

Nedeljski dvojček Roberta Berića, s katerim St. Etienne nadaljuje boj za Ligo prvakov, in debitantski gol Andresa Vombergarja v Rusiji ponujata priložnost za prenos in prikaz metrike pričakovanih golov (xG) na primeru slovenskih predatorjev v konici.

Hokej Zdesetkani risi, a s Kopitarjem v Nursultanu po hokejsko elito

28.04.2019

Po lanskem razočaranju v Budimpešti in prepustitvi turnirja Kazahstanu se je vedelo, da rise na SP-ju 2019 čaka težko delo. Nabrale so se upokojitve in poškodbe, a zato sta v hokejski reprezentanci najboljši in najbolj nadarjeni. Cilj tako ostaja elita.

Nogomet Šporar kot kralj strelcev na tujem ob boku Novakovića

22.04.2019

Jan Oblak je podpis izboljšane in podaljšane pogodbe z Atleticom začinil z 19. nedotaknjeno mrežo sezone v La Ligi, najučinkovitejši reprezentant Andraž Šporar pa je dodal še dva gola in lovi najboljši strelski izkupiček Slovenca na tujem.

Nogomet Ko je gol de Ligta razveselil tudi Barcelono, ne samo Amsterdama

17.04.2019

"To je tvoj trenutek," je Matthijsu de Ligtu pred kotom v 67. minuti dejal Frankie de Jong in kapetan Ajaxa je šel ter zabil odločilni gol, s čimer je uresničil lastno napoved, da bo Juventusu zabil gol in popeljal Ajax v polfinale Lige prvakov.

Hokej Columbus za zgodovino pometel s prvim nosilcem končnice

17.04.2019

Metla na metlo. Columbus, zadnji klub, ki se je uvrstil v letošnjo končnica Stanleyjevega pokala, je pometel s prvim nosilcem in nespornim favoritom za naslov, Tampo Bay. NY Islanders so prav tako s 4:0 v zmagah odpravili Pittsburgh, prvaka 2016 in 2017.

Nogomet Šporar že prvak, se mu bo z lovoriko pridružil še kdo?

15.04.2019

Napadalec Andraž Šporar in branilec Kenan Bajrić sta pričakovano s Slovanom Bratislavo že šest krogov pred koncem prvenstva postala nogometna državna prvaka Slovaške. Komu vse se za sezono 2018/19 še obetajo klubske lovorike?

Hokej Šok na začetku boja za Stanleyjev pokal: Tampa zapravila 3:0

11.04.2019

Prvi večer končnice v Ligi NHL vsekakor ni razočaral in samo potrdil, da je boj za Stanleyjev pokal izjemno nepredvidljiv. Po izenačenju rekorda po številu zmag v rednem delu sezon je Tampa Bay proti Columbusu povedla s 3:0, a na koncu šokantno izgubila.

Nogomet Vojna za dušo in milijarde Lige prvakov: superklubi proti prvenstvom, vmes pa Uefa

08.04.2019

S poletjem 2024 bo nogomet v Evropi stopil v novo obdobje, a kakšno, še ni znano. Najbogatejši klubi želijo več tekem, a tudi bolj zaprto Ligo prvakov, čemur evropske lige nasprotujejo. Predsednik Uefe napoveduje večjo vključenost iz vse Evrope.

Stran 80 od 155
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov