Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Nogomet Kek pred Latvijo: Vseeno tekma prinaša točke in položaj ter pogled naprej

15.11.2019

Novembrska turobnost še naprej spremlja nogometno reprezentanco Slovenije. Zaradi dežja in namočene stoženske zelenice je raje opravila uradni trening v Kopru, na ogled terena sta prišla le selektor Matjaž Kek in vratar Jan Oblak.

NHL Gol in dve podaji Kopitarja ob slavju Kraljev nad Detroitom

15.11.2019

V soočenju dvojice z repa Lige NHL je Los Angeles s 3:2 proti Detroitu prišel do druge zaporedne zmage. Prav pri vseh treh golih Kraljev je bil vpleten kapetan Anže Kopitar, ki je uvodnemu golu dodal dve podaji, tudi odločilno v podaljšku.

Euro 2020 Vučkić: Nič ne bi spremenil, razen poškodb. V življenju ni samo nogomet.

14.11.2019

Najmlajši nogometaš, ki je zaigral v Prvi ligi, veliki talent z izrednimi fizičnimi predpozicijami, a serijske poškodbe so mu uničevale razvoj kariere. A zdaj pri 27 letih je zdrav, zabija kot napadalec in je po 7 letih spet reprezentant – Haris Vučkić.

Preostali športi Združena evropska prvenstva 2022 v Münchnu

12.11.2019

München bo prizorišče evropskega prvenstva več športov leta 2022. Prvo tovrstno mega športno tekmovanje je lani gostil Glasgow. Na Bavarskem so udeležbo na sočasnem prvenstvu potrdili atleti, kolesarji, golfisti, telovadci, veslači in triatlonci.

Euro 2020 Stojanović: Vedno si nalijemo čistega vina, ko je dobro in ko je slabo

12.11.2019

"Vseeno smo kljub zadnjim slabim tekmam v kvalifikacijah pokazali, da smo naredili en korak naprej, tako taktično kot pri borbenosti," je stališče Petra Stojanovića, najmlajšega člana udarne enajsterice Slovenije, ki želi pozitiven konec kvalifikacij.

Euro 2020 V Kopru reprezentanca išče navdih za spodoben konec kvalifikacij

11.11.2019

Zbor v deževnem Kopru kot metafora za izhodišče Slovenije pred zaključkom kvalifikacij za Euro 2020. Slaba napoved turobnega sivega tedna, ki ga je treba oddelati, da se poiščejo žarki upanja za boljšo reprezentančno prihodnost.

Nogomet Vučkić z golom na zbor v Koper, Stojanović utišal kritike

11.11.2019

Na martinovo se v Kopru še zadnjič v letu 2019 zbira slovenska nogometna reprezentanca, kamor najboljše volje prihaja Haris Vučkić. Z evrogolom proti Rijeki je Petar Stojanović odgovoril na nakopičene kritike. In legenda živi - Kramer gol in podaja.

NBA Dragić veliko razkošje Miamija, ki ni samoumevno

08.11.2019

Miami Heat še naprej blesti in se je po prepričljivi predstavi pri Phoenix Suns (124:108) povzpel že na drugo mesto Vzhoda. Goran Dragić je nekdanjemu klubu natresel 25 točk v 31 minutah, zvezdnik Jimmy Butler pa kar 34 točk.

Nogomet Kakšne so Kekove spremembe? Milec, Vetrih, Rep in Vučkić.

05.11.2019

Po črnem oktobru je Slovenija ostala brez realnih možnosti za Euro 2020, tako da zadnji dve kvalifikacijski tekmi že spadata v okvir priprav na prihodnost. A po pričakovanjih selektor Matjaž Kek proti Latviji in Poljski ne začenja kadrovske revolucije.

NHL Šov Marchanda ob šesti zaporedni zmagi Bostona

05.11.2019

Dva gola in tri podaje je bil prispevek Brada Marchanda k zmagi Bostona nad Pittsburghom s 6:4. Kosmatinci so sicer med tekmo zapravili prednost treh golov, a v zadnji tretjini je neugodni krilni napadalec poskrbel za nadaljevanje zmagovitega niza.

Ladje Iličić z nepotrebno izključitvijo zabelil dvomilijonski dogovor z Atalanto

04.11.2019

Kratka je pot med junakom in ... Josip Iličić in Jaka Bijol sta med tednom dosegla pomembna gola, a konec tedna sta si slovenska reprezentanta po nemarnem privoščila izključitvi. Zato pa je zares oživela MMC-jeva legenda Kraner, ki se prav piše Kramer.

Kolesarstvo Roglič o Giru in Touru: Všeč sta mi obe trasi, a mislim, da grem v Francijo.

29.10.2019

Ko Tour postane nova Vuelta in Giro stari dobri italijanski krog. Nasprotujoče zastavljeni trasi sta v precep spravili kolesarske velikane, zlasti ker je v mislih tudi Tokio 2020. Tadej Pogačar v Italijo, Primož Roglič pa v Francijo?

Stran 74 od 155
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov