Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Začetek pandemije O izbruhu v Vuhanu že konec novembra poročali ameriški obveščevalci

09.04.2020

Ameriški vojaški obveščevalci, pristojni za zdravstvene informacije, pritrjujejo tezi, da je do izbruha novega koronavirusa v Vuhanu prišlo že novembra, o čemer so na podlagi razkritih kitajskih dokumentov predtem pisali že v Hongkongu.

Hokej "Mladost" edini hokejski prvak v letu 2020, ki je lovoriko osvojil na ledu

03.04.2020

V času pandemije novega koronavirusa je Belorusija športni otoček v Evropi, kjer ima hokej še posebno veljavo, tudi zaradi predsednikovega favoriziranja. Naslov državnega prvaka v čisto pravi končnici in velikem finalu je ubranila Junost iz Minska.

Kolesarstvo Kolesarska dirka po Švici odpovedana, 84. izvedba na vrsti drugo leto

03.04.2020

Kolesarska dirka po Švici 2020, ki bi moralo biti med 6. in 14. junijem je odpovedana. 84. izvedbo prestižne etapne dirke bodo izvedli drugo leto, ko bodo skušali izpeljati švicarski krog po za letos predvideni trasi.

Latinska Amerika Države velikih nasprotij se različno odzivajo tudi na pandemijo

28.03.2020

Število okužb z novim koronavirusom v Latinski Ameriki je preseglo 10 tisoč, potem ko so še pred tedni preštevali posamezne primere. Večina držav je upala, da se jih bo pandemija ognila, a so zdaj v karanteni, z izjemo Mehike, Nikaragve in Brazilije.

Koronavirus Športni otoček sredi pandemije - Belorusija

27.03.2020

Kdo bi si mislil, da bodo konec marca 2020 oči največjih ljubiteljev nogometa uprte v belorusko prvenstvo. A pandemija je prinesla popolno zaustavitev vsega športa v Evropi. No, ne skorajda popolno, edina država še z delujočim prvenstvom je Belorusija.

Nogomet Zaustavljeno še zadnje pomembnejše prvenstvo - A-liga

24.03.2020

Pandemija novega koronavirusa je zaustavila še zadnje pomembnejše nogometno prvenstvo na svetu. V Avstraliji so v ponedeljek le sklenili, da do preklica prekinjajo A-ligo, s čimer je prekinjen nogomet v vseh 58 članicah foruma svetovnih lig.

Nogometne ladje Blažič zadel na Madžarskem, Skubic izključen v Turčiji

16.03.2020

Nogomet se je kljub pandemiji novega koronavirusa pretekle dni ponekod še igral, v akciji so bili tudi slovenski nogometaši na tujem. S prvim golom v sezoni se je izkazal branilec Miha Blažič, v Turčiji in Rusiji pa so bili na sporedu slovenski dvoboji.

Kolesarstvo Giro 2020 uradno preložen, nov datum bo znan po 3. aprilu

13.03.2020

Po odpovedi Dirke po Kataloniji, so tudi v Belgiji črtali marčne klasike na kockah, iz Italije (in Madžarske) pa prihaja udarna novica, da je Dirka po Italiji preložena. A v Franciji se kljub epidemiji dirka Pariz-Nica nadaljuje s 6. etapo

Copa Libertadores Vroč derbi v Porto Alegreju z vsesplošnim pretepom in osmimi izključitvami

13.03.2020

V četrtek je Conmebol odločil, da zaradi širjenja novega koronavirusa v Južni Ameriki prekinja Copo Libertadores, a šele s prihodnjim tednom. Začasno zadnja tekma Gremio - Internacional je nato postregla s tekmo za zgodovino: 0:0 in osem izključitev.

Atletika Martina Ratej: Klostebol prišel v telo med zdravljenjem ginekoloških težav

10.03.2020

Slovenska rekorderka v metu kopja Martina Ratej je zaradi suma dopinga začasno suspendirana, sporoča Olimpijski komite Slovenije. Protidopinška pravila je slovenska rekorderka prekršila na olimpijskih igrah v Londonu 2012, kjer je bila v metu kopja sedma.

Svet Kuge, lakote in vojske - reši nas, o Gospod!

15.03.2020

Slovenija, Evropa in večina sveta je v krču zaradi novega koronavirusa. Svetovna zdravstvenega organizacija je uradno razglasila pandemijo, kar pomeni, da virus SARS-CoV-2 mogoče ogroža vse ljudi sveta. "Nenavadni časi."

Nogometne ladje Šporar Sporting z glavo odrešil muk

09.03.2020

Po strelskih eksplozijah minula dva konca tedna je tokrat edini gol slovenskega nogometnega reprezentanta padel v Lizboni, kjer je Andraž Šporar le kronal številčno premoč dveh igralcev in utrl pot Sportingu do prepotrebne zmage.

Stran 68 od 155
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov