Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

NHL McDavid in Svečnikov s hat-trickoma zaznamovala 3. večer končnice

04.08.2020

Druge tekme v štirih serijah osmine finala Stanleyjevega pokala so prinesla tri izenačenja, samo Carolina pa je povedla z 2:0 v zmagah. Proti NY Rangersom je ob 4:1 blestel Andrej Svečnikov s tremi goli in Hurikani so zmago oddaljeni od napredovanja.

Liga NHL Sredi poletja se začenja lov na Stanleyjev pokal

01.08.2020

Potem ko so v Orlandu najprej oživili dogajanje v košarkarski Ligi NBA, je sobota dan za zagon hokejske Lige NHL, pri čemer pa se bo nadaljevalo kar s končnico – kvalifikacijskim krogom oz. nekakšno osmino finala Stanleyjevega pokala 2020.

Libija Kaos, ki dviguje temperaturo po celotnem Sredozemlju

26.07.2020

Na zahodu države vlada, ki jo priznavajo Združeni narodi, Turčija, Katar in Italija, na vzhodu države so general, Emirati, Egipt, Rusija in Francija. Na obeh straneh pa plačanci, zlasti iz Sirije. To je Libija, ki je postala bojišče sredozemske regije.

Citat za prebrat LeBron James

21.07.2020

Prvič v življenju tako dolgo nisem videl mame. Mamo sem vse od februarskih tekem zvezd videl le tri tedne, preden smo se morali košarkarji vrniti v mesta, kjer živimo in delamo, in se začeti pripravljati na nadaljevanje sezone.

Prva liga Četrtič o prvaku odloča neposredni obračun zadnjega kroga, prvič brez Maribora

21.07.2020

Sedmič v 30 letih slovenske nogometne lige državnega prvaka daje zadnji krog, od tega četrtič prav neposredni obračun vodilnih klubov na lestvici. V sredo ob 20.45 začenja Celje zmenek z zgodovino, Olimpija pa lovi tretji naslov v zadnjih petih letih.

Prva liga Kosič: Imamo priložnost, da smo lahko nagrajeni, za kar smo garali.

20.07.2020

Olimpija je po 22 krogih izgubila vodstvo v Prvi ligi in pred velikim finalom državnega prvenstva v nogometu prepustila vodstvo Celju, ki je pred zgodovinsko priložnostjo, da končno prvič postane prvak Slovenije.

Kolesarstvo Polanc: Tour imam v glavi že od decembra, zdaj je samo izvedela javnost

02.07.2020

Jan Polanc je na DP-ju v vožnji na čas osvojil bron in dopolnil ekipni uspeh ekipe UAE Emirates, pri kateri bo na Dirki po Franciji ključni pomočnik Tadeja Pogačarja. Na to se pripravljata že od konca lanskega leta.

Kolesarstvo Roglič: Upam, da bova tudi na Touru s Tadejem kdaj sama spredaj.

01.07.2020

Kljub "porazu" v vožnji na čas za državno prvenstvo je bil Primož Roglič na Pokljuki prešerno razpoložen. 1:1 proti Tadeju Pogačarju, prvi dirki sezone 2020 končno opravljeni, resni trening pa se šele začenja, a cilj je jasen: rumena majica v Parizu.

Kolesarstvo Pogačarjev recept? Nič preračunavanja. Na polno od štarta.

01.07.2020

Državno prvenstvo Slovenije je za dva konca tedna postal osrednji tekmovalni dogodek v svetu kolesarstva. Če je Primož Roglič osvojil Krvavec, je Pokljuka pripadla Tadeju Pogačarju, ki je s kronometrom poslal signal, da ne gre na Tour samo debitirat.

Športno pravo V slovenskem nogometu niti ene prekinitve pogodbe zaradi "višje sile"

26.06.2020

Pandemijska prekinitev vsakdanjega življenja je med drugim povsem ohromila šport. Najmanj trimesečni prisilni premor pa je prinesel kopico športnopravnih vprašanj. Za MMC sta odgovarjala specialista za športno pravo Janez Pejovnik in Luka Milanović.

Kolesarstvo Sedma nebesa za Uršo Pintar: "Moj prvi naslov, po šestih drugih mestih."

23.06.2020

Najbolj odmevna kolesarska dirka v Sloveniji ni postregla le z dvobojem Roglič - Pogačar, temveč s posebnostjo, ko so se ženske pridružile moškemu peletonu. Najboljši kolesarki sta zdržali dva kroga, odločalo pa se je na istem mestu kot pri moških.

Roglič "Naslov, ki ga še nisem osvojil, čeprav sem DP vozil največkrat v karieri"

22.06.2020

"Zmagal je najmočnejši. Najmočnejši kolesar na svetu," se je Tadej Pogačar priklonil novemu državnemu prvaku v kolesarstvu. Nasmejani, presrečni in zgovorni Primož Roglič je končno začel sezono 2020, in to z lovoriko, ki mu je še manjkala.

Stran 65 od 155
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov