Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Kolesarjenje na pohodu Kolo postranski zmagovalec pandemije, kar spreminja velemesta

07.06.2020

Pandemija je večino svetovnih mest ustavila za mesec, dva ali celo več. Nenujni promet je izpuhtel, javni promet je bil izjemno okrnjen, priložnost pa je zagrabilo kolo. Se začenja zlata doba mestnega kolesarjenja?

Prva liga Kosič: "Na celjskem stadionu bi se hitro našla rešitev tudi za vrnitev gledalcev"

06.06.2020

Nogomet se je vrnil tudi v Sloveniji. Po 89 dneh pandemijskega posta se je Prva liga nadaljevala, in to udarno. Mura je načela šampionske sanje Aluminija in se vrača v boj za vrh. Celje pa je po začetnem mučenju z zadnjim Rudarjem potrdilo najvišje cilje.

Kolesarstvo Pogačar z belih cest prek San Rema in Dauphineja na štart Toura v Nico

29.05.2020

Na september prestavljena Dirka po Franciji ostaja veliki cilj Tadeja Pogačarja, ki bo začel dirkalno formo za francosko pentljo piliti že na prvi tekmi elite – 1. avgusta na Strade Bianche oz. belih cestah Toskane v okolici Siene.

Novodobni spomenik Toskanski makadam tudi s 6 Slovenci zaganja svetovno serijo

31.07.2020

Pandemija je in bo spremljevalka preostanka kolesarske sezone, kjer skušajo v dobrih treh mesecih stlačiti vse Grand Toure, spomenike in druge dirke svetovne serije. "Vsaka dirka je v nevarnosti, tudi Dirka po Franciji," se zaveda predsednik UCI-ja.

Kolesarstvo Armstrong: Eddyja Mercxa sem prosil, da me predstavi dr. Ferrariju

26.05.2020

"Povedal sem na tisoče laži. Bil sem prepričljiv. Lagal sem vam pred očmi," se predstavlja Lance Armstrong v najnovejšem dokumentarcu, kjer predstavlja svojo plat resnice o dopingu, 7 zmagah na Touru in padcu iz vloge ameriškega heroja v sovražnika št. 1.

Nogometne ladje Komu je pandemija rešila sezono? Kevinu Kamplu.

25.05.2020

Ko se je vrnila Bundesliga, se je vrnil tudi Kevin Kampl. Pol leta ni odigral niti tekme, saj je zaradi kroničnih težav z gležnjem šel na operacijo, po vnovičnem zagonu nogometa v Nemčiji pa se je KK44 vrnil kot neutrudni motor igre Leipziga.

Covid-19 Kako Južni Korejci sledijo virusu in potencialno okuženim?

25.05.2020

Moški v Seulu je prejel pozitiven izid testa na novi koronavirus. Južnokorejske oblasti so v nekaj minutah imele potrjeno pot njegovega gibanja v prestolnici in zunaj, vključno z vsemi petimi bari in klubi, ki jih je obiskal noč predtem. Veliki brat 2020?

DP v rokometu Uroš Zorman novi trener Trima Trebnje? Uradni odgovor šele 16. junija.

22.05.2020

V Trebnjem se pripravlja nepričakovano trenerska menjava. Ivan Vajdl, ki je v prekinjeni sezoni popeljal Trimo do 3. mesta, ne bo več vodil Trebanjcev, njegovo mesto pa naj bi zasedel Uroš Zorman, a klub bo novega trenerja prestavil šele 16. junija.

Liga prvakov v nogometu Na glavo obrnjeno izhodišče: prvaka nenosilca, Maribor in Olimpija pa nosilca

30.07.2020

Prva liga je po moči 31. nogometno prvenstvo Evrope, sočasno pa je Celje ob premiernem naslovu državnega prvaka še brez prave pretekle popotnice z evropskih tekem, tako da vstopa v Ligo prvakov kot nenosilec. Kako pa je s trojico klubov v Evropski ligi?

100 let NZS-ja Pozabljena generalka za SP 2002, ko bi še lahko preprečili "Šmarno goro"

28.04.2020

Mita ne tvorijo samo zmage in junaštva, temveč tudi porazi in izdajstva. Mati vseh slovenskih športnih afer je Šmarna gora, ki pa je svojo generalko z napako imela na bežigrajski zelenici tik pred odhodom na SP 2002, ko je Sloveniji nasproti stala Gana.

Nogometne ladje Goropevšek s prvencem utrl Dinamu pot do zmage

17.04.2020

Evropski športni otoček, Belorusija, je prinesel vest za rubriko nogometne ladje. Miha Goropevšek je s prvim golom v dresu Dinama iz Minska odločilno pripomogel k prvenstveni zmagi drugega najuspešnejšega beloruskega nogometnega kluba.

Dirka po Franciji Tour uradno prestavljen, na sporedu naj bi bil septembra

14.04.2020

Kolesarska dirka po Franciji se zaradi novih odločitev vlade glede ukrepov proti širjenju pandemije ne bo začela 27. junija, kot je bilo predvideno, so potrdili organizatorji. Izvedli naj bi jo od 29. avgusta do 20. septembra, piše Le Dauphine Libere.

Stran 67 od 155
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov