Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Vuelta Zadnja bitka za rdečo: kdo, kdaj in kako mora v napad na Rogliča?

07.11.2020

Šestič smučarsko središče La Covatilla gosti Vuelto. Na 75. Dirki po Španiji je kot gorska etapa zadnja priložnost za spremembe v skupnem seštevku, kjer vodi Primož Roglič. Leta 2006 je bil tam Jani Brajkovič blizu prve slovenske zmage na grand tourih!

Kolesarstvo "Že zdaj smo močnejši od Jumba," v smehu odgovarja Pogi

19.01.2021

Natrpan urnik, poln najmočnejših dirk, veliko ciljev, tako na etapnih kot enodnevnih klasikah, a tudi v reprezentančnem dresu. "Vse se vrti okoli Toura, a sem koristen tudi na drugih dirkah," Tadej Pogačar opisuje ambiciozni načrt dirk v sezoni 2021.

SOS odmev Po kronometru trije dnevi pasti, nato Covatilla

03.11.2020

Vprašanje ni bilo, ali bo Primož Roglič na torkovem kronometru znova oblekel rdečo majico vodilnega na 75. Dirki po Španiji, temveč s kolikšno prednostjo. Martin Hvastija je v podkastu SOS odmev pravilno ocenil, da z okoli 40 sekundami.

Vuelta Rogliču žal, da zaradi njega Kuss ni mogel v boj za zmago na Angliruju

02.11.2020

"Mislim, da bi Sepp Kuss lahko zmagal, toda sranje je bilo, da je moral ostati in mi pomagati," je bilo na vrhu zloglasnega Angliruja Primožu Rogliču bolj žal, ker se njegova desna roka ni mogla potegovati za etapno zmago kot za izgubo vodstva na Vuelti.

Vuelta Zmag lačni Roglič: "Moram se zabavati, da dobro dirkam."

31.10.2020

Nindžaželva je opravila svoje z odliko, kateri risani junak bo pa v gorah? Kot se spodobi za zeleno majico šprinterjev, je Primož Roglič stopil zmagovito v drugo polovico Vuelte 20, kjer pa konec tedna prinaša trenutek odločitve ‒ gore Asturije.

Vuelta 20 Slovenski orel z močnejšimi nogami od ekvadorske lokomotive

29.10.2020

"Mano a mano." Polaganje rok oziroma nog. Mož na moža. Zelena proti rdeči. Paša za oči. Slovenec in Ekvadorec. Najmočnejša kolesarja La Vuelte 20. Ali kot je rekel Primož Roglič: "Richarda Carapaza moraš pokrivati, ko napade."

Vuelta 20 Angliru ‒ cesta za živino, ki je spremenila Vuelto

01.11.2020

Dirka po Španiji z manj zgodovine in ugleda od Toura in Gira dolgo ni premogla vzpona, okoli katerega bi se spletle kolesarske bajke in miti. A leta 1999 se svetu predstavili Alto de l'Angliru ‒ peklenski vzpon v Asturiji, ki je zdaj simbol Vuelte.

SOS-odmev Hvastija: Zadeve bo treba rešiti pred kronometrom!

27.10.2020

"Roglič je najmočnejši ... a preveč razmetava moči v šprintih," v podkastu SOS-odmev ugotavlja Martin Hvastija po uvodnem tednu 75. Dirke po Španiji, ki se je končal s kaosom. "Primož je potegnil kratek konec, a zaostaja samo 30 sekund."

Vuelta "Šov se nadaljuje, te dirke pa še ni konec"

26.10.2020

Prvi prosti dan prihaja kot naročen za Jumbo Vismo, ki je v nedeljo v Pirenejih doživela grd poraz – in to po lastnih napakah. Primož Roglič si ni mogel zapeti dežne jakne in sprožil se je niz dogodkov, zaradi katerih je izgubil rdečo majico vodilnega.

Vuelta 2020 Roglič imel težave z dežno jakno, športni direktor priznal napako

25.10.2020

Uvodni teden skrajšane 75. Dirke po Španiji se je končal z vzponom na smučišče Formigal. V neugodnih deževnih razmerah je zmagal Španec Ion Izagirre, Primož Roglič se je mučil in izgubil majico vodilnega.

Roglič "Zmagal sem na samo eni etapi, lahko bi bilo še veliko bolje"

23.10.2020

Dobro razpoloženi Primož Roglič se udobno počuti v rdeči majici vodilnega, potem ko so na Vuelti 20 opravili z uvodnim trojčkom gorskih etap, četudi je prednost pred Danom Martinom in Richardom Carapazom izredno majhna.

Vuelta 20 Zaradi zloma lopatice ob padcu konec dirke za Mohoriča

22.10.2020

Matej Mohorič ni začel 3. etape Dirke po Španiji. Ob padcu med 2. etapo si je zlomil lopatico, je odkril zdravniški pregled, s čimer se je končala Vuelta za Mohoriča, ki je kot adut Bahraina McLarna meril na etapne zmage.

Stran 60 od 155
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov