Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

SP 2021 Kriechmayr kralj hitrih disciplin Cortine, čeprav le za stotinko

14.02.2021

Hermann Maier in Bode Miller ter Vincent Kriechmayr. Velikanoma smučanja se je z zlatom Cortine 2021 v superveleslalomu in smuku zdaj pridružil še Avstrijec, ki je kraljevo disciplino dobil s številko ena in vsega stotinko pred Nemcem Andreasom Sandrom.

Cortina 2021 Ilka Štuhec smukaško krono predala Corinni Suter

13.02.2021

Ilki Štuhec se je ponesrečil naskok na tretji zaporedni naslov svetovne prvakinje v smuku, kjer je s 14. mestom končala daleč od odra. Po treh zlatih odličjih za Slovenke se v Cortini 2021 veselijo Švicarke, saj je bila v smuku najhitrejša Corinne Suter.

La Vuelta 21 Pogačarja čaka dirka od katedrale do katedrale in krst španskega "zoncolana"

11.02.2021

76. kolesarska dirka po Španiji se bo začela in končala s kronometrom, vmes pa kolesarje, med katerimi bo predvidoma nastopil tudi Tadej Pogačar, čaka 3336 km v 21 etapah, s kar 8 kategoriziranimi ciljnimi vzponi. Največja novost pa je Gamoniteiru.

Svetovna serija 2021 Začetek v Emiratih, kjer je Pogačar že pod pritiskom "domače" zmage

19.02.2021

Vrnitev na kraj izbruha. Kjer se je lani športni svet najprej spoprijel s koronavirusom, se letos uradno začenja kolesarsko tekmovanje elite na cesti. Dirka po Emiratih odpira svetovno serijo 2021, že takoj pa bo v središču pozornosti Tadej Pogačar.

NHL Kopitar zadel že v 36. sekundi, a Vegas bil znova premočan

07.02.2021

Vegas je bil drugič zapored močnejši od Los Angelesa, ki je tokrat klonil s 3:4. Kralji so prek kapetana Anžeta Kopitarja sicer povedli že v uvodni minuti, a na koncu so doživeli še četrti poraz po vrsti, s čimer so na dnu Zahoda.

Klubski SP "Tigri" po zaslugi Gignaca prvi Mehičani v finalu svetovnega prvenstva

07.02.2021

Tigres UANL je prvi mehiški klub, ki bo zaigral v finalu klubskega svetovnega prvenstva v nogometu. Polfinale proti južnoameriškemu prvaku Palmeirasu je z bele točke v 54. minuti odločil Francoz André-Pierre Gignac, ki zdaj upa na finale z Bayernom.

Kolesarstvo Mohorič: Glede prepovedi položaja pri spustu ostajam ravnodušen

08.02.2021

Na svetovnem prvenstvu v Firencah 2013 je Matej Mohorič na poti k zlatu kolesarskemu svetu predstavil novost, ki so jo v naslednjih letih posvojili najdrznejši in najboljši dirkači. A po osmih letih je UCI zdaj prepovedal "žuželko" zaradi varnosti.

La Liga Oblak na čelu najtrdnejše obrambe v Top5 proti naslovu prvaka

02.02.2021

Atletico Madrid je kot prvi v eni izmed petih najmočnejših nogometnih lig Evrope prišel do 50 točk. Na eni strani zabija Luis Suarez, na drugi pa brani Jan Oblak. Bo kapetan reprezentance postal prvi Slovenec z naslovom nogometnega prvaka Španije?

NBA Dončić: "Grozno. Iskreno povedano, deluje, kot da nam je vseeno."

29.01.2021

Drugo soočenje Utah – Dallas v treh večerih je prineslo novo zaušnico Mavericksom, ki so s 120:101 doživeli četrti zaporedni poraz, medtem ko se je Jazz veselil enajste zmage v nizu, s čimer se utrjuje na vrhu NBA-lestvice. Luka Dončić je zbral 25 točk.

NHL Dve novi podaji prvega podajalca lige premalo za LAK

29.01.2021

Na že četrtem soočenju v novi sezoni je Minnesota tretjič premagala Los Angeles, prvič v rednem delu s 5:3. Po slabem začetku je Kralje v igro z dvema novima podajama vrnil kapetan Anže Kopitar, ki je z 11 podajami prvi podajalec Lige NHL.

NBA Dončić po desetem porazu: Trenutno je veliko stvari narobe

28.01.2021

Najbolj vroča ekipa v Ligi NBA se je poigrala z Dallasom, ki mu pri Utahu niso pomagale niti okrepitve niti 30 točk Luke Dončića. Jazz je s 116:104 odpravil Mavse, ki bodo popravni izpit imeli čez dva dni, ko se bodo znova pomerili z Utahom.

Liga prvakov Messijevih 555 milijonov, milijardne izgube, Superliga in švicarski sistem

05.02.2021

Volilne bombice in pranje umazanega perila pri FC Barceloni ne razkrivajo le bajne Messijeve plače, temveč tudi, zakaj nekateri evropski klubi težijo z zaprto Superligo, kar jim bo očitno prineslo vsaj močno priprto Ligo prvakov s švicarskim sistemom.

Stran 55 od 155
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov