Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Nogomet Reforma Lige prvakov samo manjše zlo od Superlige

23.04.2021

Rojstvo in zamrznitev Superlige v samo 50 urah je res največji nogometni pretres zadnjih desetletij, pri čemer je ducat umazancev poskrbelo, da so dodobra zasenčili reformo Ligo prvakov, a trenerji in igralci ter navijači dvigajo glas tudi proti LP 2024.

Pogačar "Dofineja ali Slovenija? Bomo še videli. Skoraj gotovo pa kriterij in DP."

21.04.2021

Tadeju Pogačarju na 85. Valonski puščici ni bilo dano, da se kot eden izmed glavnih favoritov začene v najtežji ciljni šprint na klancu v sezoni. A v tolažbo ga po Ardenih čaka počitek in priprave za poletni Tour, pred njim pa tudi dirke v Sloveniji.

Kongres Uefe Infantino upornikom: Ali ste notri ali zunaj? Ne morete biti pol na pol.

20.04.2021

Predsednik Fife Gianni Infantino je odločno podprl Uefo v boju proti odpadniški Superligi, katere ustanovitev je glavna tema govorov na rednem letnem kongresu Evropske nogometne zveze, čeprav na dnevnem redu ni vprašanja sankcij proti 12 klubom.

Čeferin "Kolikor hitro bo mogoče, bodo klubi izključeni iz vseh naših tekmovanj."

19.04.2021

Čustveno, a odločno je Čeferin sporočil, da ne bo nobenega popuščanja upornim klubom, ki snujejo Superligo. Ducat umazanih čakajo izključitve (iz Lige prvakov že ta teden?), igralci pa ne bodo smeli več igrati za reprezentance, a po pravnem posvetovanju.

Nogomet Uefa potrdila reformo, Čeferin čuti, da ga je Agnelli izdal

19.04.2021

Andrea Agnelli je zabodel nož v hrbet Aleksandra Čeferina, je povzetek zapisov v Italiji. Predsednik Uefe od sobote na telefon ni več mogel dobiti osebnega prijatelja, s katerim sta se dogovorila za danes predstavljeno reformo Lige prvakov.

Nogomet Uefa in največje lige besnijo: 12 klubov gre v Superligo

18.04.2021

Evropska nogometna zveza in krovne zveze ter vodstva elitnih lig Anglije, Španije in Italije so sredi delovne nogometne nedelje objavile svarilno in hkrati potrdilno pismo, da zaprta Superliga ni samo v načrtih, temveč tik pred ustanovitvijo.

Kolesarstvo Nizozemska klasika, kjer se Roglič ob debiju otepa vloge favorita

18.04.2021

Največja enodnevna kolesarska dirka na Nizozemskem je v primerjavi s klasikami in zlasti spomeniki mlada dirka, a ker je nizozemska in ima že vse od rojstva istega pokrovitelja je nekaj posebnega. Dirka Amstel Gold se sicer letos vrti v krogu, točneje 13.

UCI-lestvica Roglič prvič prek pet tisoč točk, Slovenija pa prek deset tisoč

14.04.2021

Razplet Baskije je poskrbel za utrditev vodstva Primoža Rogliča na UCI-lestvice. Z osvojitvijo druge baretke je "zasavski orel" prvič v karieri prebil mejo pet tisoč točk. Sočasno je Slovenija prebila mejo deset tisoč točk in znova vodi med državami.

SOS-odmev Roglič razbil dva uroka: da ne zna napadati od daleč in vse izgubi v zadnji etapi

13.04.2021

"Manjka samo še to o francoskih tleh, a to pustimo za drugič," je Martin Hvastija v 52. podkastu SOS odmev po 52. zmagi kariere Primoža Rogliča izpostavil, kaj samo še manjka zasavskemu orlu.

Po Baskiji Kar je Roglič izgubil zadnji dan Pariz–Nice, je osvojil v finalu Itzulie

11.04.2021

Zmagovalec Gira ni zmogel zakrpati luknje ob napadu kamikaz ‒ domačih Baskov ‒ in elastika je počila. Namesto neposrednega obračuna zmagovalcev Toura in Vuelte smo videli le beg in lov slovenskih šampionov na daljavo. Jumbo Visma je matiral UAE Emirates.

Po Baskiji Zastrašujoči etapni zmagi Slovencev, toda z lepotno napako

09.04.2021

Uvodni kronometer v Bilbau je bila šolska ura Primoža Rogliča, vzpon po zavitih stopnicah ciljnega vzpona na Ermualde pa klančarski šov Rogliča in Tadeja Pogačarja. Še dobro za tekmece, da sta prišla četrtkova etapa in taktično šahiranje.

Po Baskiji Pogačar tretji, šesti Roglič ubranil vodstvo; Aranburu navdušil Baske

06.04.2021

Bask Alex Aranburu je zmagovalec druge etape na kolesarski dirki po Baskiji, potem ko je uspešno napadel deset kilometrov pred ciljem. Slovenca znova odlična. Tadej Pogačar je bil tretji, Primož Roglič pa šesti, s čimer je ubranil skupno vodstvo.

Stran 51 od 155
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov