Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Dirka po Sloveniji Celjska koča in grad razkrivata karte - lahko Mohorič res izzove Pogačarja?

10.06.2021

Drugi dan slovenske kolesarske pentlje 2021 razkriva razmerja moči. Prvi ciljni vzpon je na Stari grad Celje, kjer se bodo po dva tisoč višinskih metrov v 147 kilometrih v ospredje postavili kandidati za skupno zmago s Tadejem Pogačarjem na čelu.

Po Sloveniji Kdo lahko pokvari dirko Slovencem in emiratom oz. (ne)skriti aduti Navidezne dirke

09.06.2021

Pred startom 27. slovenskega kroga se vse vrti okoli Tadeja Pogačarja in njegove ekipe UAE Emirates, s Ptuja bo krenilo še 132 drugih kolesarjev iz 19 ekip, ki imajo svoje načrte, kar naj bi prineslo zanimivo dirko tako na cesti kot v Navidezni dirki.

Dirka po Sloveniji Pogačar: Zagotovo si želim zmagati. Mohorič: Nismo v Franciji.

08.06.2021

Najstarejše mesto v državi gosti štart 27. Dirke po Sloveniji. Prvič na slovenskem krogu ali pentlji vozi aktualen zmagovalec Dirke po Franciji, ki pa si srčno želi zmagati tudi na domačih cestah in obleči zeleno majico.

UCI-lestvica Roglič podrl rekord Sagana, Pogačar pa zdrsnil za van Aerta

08.06.2021

Primož Roglič trenutno trenira in ne tekmuje, a vseeno premika mejnike. Na vrhu lestvice Mednarodne kolesarske zveze je zdaj skupno prebil že 70 tednov, s čimer je presegel rekord Petra Sagana, ki je bil številka ena 69 tednov.

NHL Montreal z metlo do primata v Kanadi. Lahko zdaj osvoji še Stanleyjev pokal?

08.06.2021

Montreal je prvak Kanade. Tyler Toffoli je v drugi minuti podaljška zabil za 3:2 in Montreal je z gladkih 4:0 v zmagah pometel z Winnipegom, s čimer so Canadiensi osvojili kanadski Sever in se prvi prebili v polfinale končnice Stanleyjevega pokala.

Dirka po Sloveniji Boj za zeleno - zmaga, ki še manjka Pogačarju

07.06.2021

Pet etap in 803,7 km cest. Štiri ekipe svetovne serije, skupaj pa 19 ekip in reprezentanca Slovenije za skupno 140 kolesarjev na štartu. 15 letečih in 13 gorskih ciljev, vrhunec pa na Sveti Gori. Ali je zelena majica res že kar oddana prvaku Toura?

Kolesarstvo Kristjan Hočevar zablestel z 2. mestom na Dirki miru

07.06.2021

Na prestižni dirki kolesarjev do 23 let na Češkem - na Dirki miru v Jeseníku - je Kristjan Hočevar osvojil skupno drugo mesto. Odlična popotnica za 22-letnega Novemeščana, ki bo adut Adrie Mobil na 27. Dirki po Sloveniji, ki se začenja v sredo.

NHL Montrealu prva tekma finala kanadskega Severa

03.06.2021

Finalna serija kanadskega državnega prvenstva oziroma skupine Sever se je začela z novim podvigom Montreala, ki je v Winnipegu zmagal s 5:3. Na drugi tekmi finala Zahoda je v podaljšku Mikko Rantanen prinesel Coloradu vodstvo proti Vegasu z 2:0.

Kolesarstvo "Tabornik" Pogačar v Sestrieru, Roglič pa kot doma v Tignesu

01.06.2021

Komaj je konec Gira, že odštevamo dneve do začetka Toura, kjer bosta prva favorita Slovenca. Primož Roglič se je za drugi del višinskih priprav preselil v Tignes, medtem ko Tadej Pogačar pili formo v Sestrieru, od koder bo prišel na Dirko po Sloveniji.

Preberite tudi Branilec Garcia iz Manchester Cityja k Barceloni

01.06.2021

Španski nogometaš Eric Garcia se vrača domov v matični klub. Barcelona je prek Twitterja sporočila, da so podpisali pogodbo z 20-letnim obrambnim igralcem, ki je sicer zadnja leta bil član Manchester Cityja.

NHL Nočna mora Javorjevih listov: Montreal dobil 7. tekmo sredi Toronta

01.06.2021

Nič ne bo od prve šampionske parada v Torontu po letu 1967. Prvi obračun končnice med največjima kanadskima kluboma po 42 letih se je končal s senzacijo: s 3:1 na sedmi tekmi je Montreal izločil Toronto, ki je v dvoboju vodil že s 3:1 v zmagah.

Nogomet Šeško in Mlakar prva strelca, Iličić pa najpodajalec Kekovih izbrancev

01.06.2021

Druga pandemska nogometna sezona se je klubsko iztekla, reprezentante čakata le še dve prijateljski tekmi. Priložnost za novince, zlasti v napadu, in uigravanje zasedbe, ki jo jeseni čaka nadaljevanje kvalifikacij za Katar 2022.

Stran 47 od 155
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov