Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Nogomet Lukaku kar za 115 milijonov evrov iz Interja v Chelsea

09.08.2021

Belgijski napadalec Romelu Lukaku se za 115 milijonov evrov iz italijanskega prvaka Interja seli v vrste evropskega prvaka Chelseaja, katerega član je prvič postal že pred desetletjem. Inter zaradi težav kitajskih lastnikov ni zmogel zavrniti Londončanov.

Evropska liga Mura v vsakem primeru ostaja v Evropi, Olimpija pa lovi dva gola zaostanka

09.08.2021

Slovenski nogometni klubi igrajo v torek in četrtek povratne tekme 3. predkroga Evropske oz. Konferenčne lige. V najboljšem položaju je po domačem remiju Mura, Olimpija lovi zaostanek s prve tekme, medtem ko bi Domžale potrebovale čudež.

Nogomet Ali Messi zapušča Barco zaradi kluba, La Lige ali zaradi sebe?

10.08.2021

Barcelona krivdo za nezmožnost podaljšanja pogodbe z najboljšim nogometašem sveta vali na prestroga finančna pravila španskega prvenstva, La Liga pa usmerja prst v gromozanski dolg in plače, zaradi česar Messi tudi zastonj ne more igrati za Katalonce.

ATP-lestvica Đoković začel 333. teden na vrhu, Cicipas s 3. mesta izrinil Nadala

09.08.2021

Srbski zvezdnik Novak Đoković, ki mu na pravkar končanih olimpijskih igrah v Tokiu ni uspelo uresničiti sanj o kolajni, je začel 333. teden kot številka ena svetovnega tenisa.

Zadnji dan Tokia Zadnje posamično zlato Uzbeku Jalolovu, novemu kralju boksa

08.08.2021

Zadnja posamična odločitev Tokia 2020 je bil finalni obračun v kraljevski boksarski kategoriji - super težki nad 91 kg. Prvi nosilec Bakhodir Jalolov iz Uzbekistana je s 5:0 gladko dobil obračun z Američanom Richardom Torrezom.

Tokio, 15. dan Bodo ZDA zadnji dan ujele Kitajsko po zlatu? 36:38.

07.08.2021

Predzadnji dan olimpijskih iger so podelili kar 34 kompletov odličij. Ob zaključku poletnih iger 32. olimpijade ni manjkalo drame in zlatih trenutkov, zlasti v ekipnih in borilnih športih. Do konca Tokia 2020 je samo še en dan – nedelja.

Kolesarstvo Almeida za kar pet let ob boku Pogačarja pri "emiratih"

06.08.2021

Portugalski kolesar Joao Almeida se bo po koncu letošnje sezone preselil k moštvu UAE Team Emirates, kjer bo kar naslednjih pet sezon adut in najbrž tudi pomočnik Tadeja Pogačarja na največjih dirkah.

La Vuelta Roglič na "romanje" v Španijo, kjer pa dokončno ne bo Pogačarja

05.08.2021

Primož Roglič bo s številko ena in zlato čelado olimpijskega prvaka v kronometru iz katedrale v Burgosu krenil na 3336 km dolgo kolesarsko romanje do katedrale v Santiagu de Composteli. Ekipa Jumba Visme je potrdila osmerico za La Vuelto 21.

Odločitve 13. dne Belgija do prvega zlata v ekipnem športu po 101 letu

05.08.2021

Trinajsti tekmovalni dan poletnih olimpijskih iger v japonski prestolnici bo kar 28 končnih odločitev. Več medalj se bo delilo le predzadnji dan ‒ v soboto.

Končne odločitve 9. dne Britanec Whitlock ubranil zlato in postal novi "bog konja"

01.08.2021

Svetovni prvak v BMX-u prostega sloga Logan Martin je postal še olimpijski prvak. Olimpijski turnir v golfu je po dramatičnem zadnjem delu osvojil Američan Xander Schauffele. Kdo so še prvaki devetega dne iger v Tokiu?

Kolesarstvo Matej Mohorič znova zablestel – drugi na baskovski klasiki

31.07.2021

Ni predaha za ljubitelje kolesarstva, kot tudi ni premora med slovenskimi uspehi. Matej Mohorič (Bahrain Victorious) je bil drugi na baskovski klasiki v Donostii/San Sebastianu, kjer je za pol obroča izgubil šprint trojice za prestižno enodnevno zmago.

Strelstvo Živa Dvoršak sedma v finalu strelskega maratona

31.07.2021

Najboljša slovenska strelka Živa Dvoršak je prvič prišla v olimpijski finale in to v kraljevski disciplini - trojni položaj. Po 19 strelih v finalu je na kratko skočila celo na 2. mesto, a nato ni bilo več čistih desetic in je končala na sedmem mestu.

Stran 42 od 155
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov