Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Liga NHL Eichel dočakal menjavo v Vegas, a najprej gre na operacijo

05.11.2021

Prestopna saga nadarjenega ameriškega centra Jacka Eichal se je končno razpletla. 25-letniku se je uresničila želja: zapušča nesrečni Buffalo in se podaja k Vegasu, a naprej ga čaka operacija hrbta, po kateri bo zaigral šele po 3 ali celo 5 mesecih.

Liga NBA Boston z granitno obrambo ustavil Miamijev niz

05.11.2021

Miamijev niz petih zmag je prekinil Boston, ki je na Floridi z impresivno obrambo ustavil Vročico pri samo 78 točkah, medtem ko so jih gostje dosegli 95. LA Lakersi so znova izgubili s skromno Oklahomo, LeBron James pa bo počival vsaj še teden dni.

Končna UCI-lestvica 2021 Pogačar sklenil sezono z rekordno bero točk

04.11.2021

Z iztekom oktobra se je formalno zaključila tudi kolesarska sezona 2021 na cesti, s čimer je UCI po nekaj preračunavanja ugotovila, da je Tadej Pogačar z ubranjeno zmago na Dirki po Franciji in dvema spomenikoma podrl rekord Petra Sagana.

Liga prvakov Liverpool hitro strl odpor Atletica, tudi Ajax ostaja stoodstoten

03.11.2021

Liverpool na "povratni tekmi" ni zapravil vodstva z 2:0 proti Atleticu Madridu, ki se tokrat na Anfieldu ni zmogel vrniti v igro. S popolnim izkupičkom po 4. krogu Lige prvakov se lahko pohvali tudi Ajax, ki je po preobratu slavil v Dortmundu s 3:1.

Dirka po Italiji Start Gira na Madžarskem: dva dneva v Budimpešti, tretji dan na Blatnem jezeru

03.11.2021

105. kolesarska Dirka po Italiji bo po pričakovanjih prve tri dni potekala na Madžarskem, kjer bo Budimpešta 6. in 7. maja gostila veliki start. V nedeljo, 8. maja, se bo Giro 2022 s 3. etapo in letečim ciljem v Veliki Kaniži približal Prekmurju.

Kolesarstvo Almeida kapetan za Giro, nato pa na Vuelti mogoče skupaj s Pogačarjem

02.11.2021

Portugalski kolesarski zvezdnik Joao Almeida je razgrnil osnovni načrt za svojo prvo sezono v dresu ekipe UAE Emirates in pri tem posredno tudi razkril, da bo Tadej Pogačar v sezoni 2022 poskusil izpeljati dvojček tritedenskih dirk Le Tour – La Vuelta.

SP 2022 Za konec neuspešnih kvalifikacij vrnitev Zajca, vpoklican tudi načeti Šeško

02.11.2021

Matjaž Kek je predstavil seznam igralcev, s katerimi bo odigral zadnji dve tekmi kvalifikacij za SP 2022 proti Slovaški in Cipru. Svetovno prvenstvo v Katarju je za Slovence že davno izgubljeno, zagotovo pa to ne bosta zadnji tekmi pod selektorjem Kekom.

Kolesarstvo Diski ali stare zavore? Pogačar: Vse je odvisno od teže, ne od vremena

21.10.2021

Prvi kolesar sveta je posebnež tudi, ker enkrat dirka na kolesu s klasičnimi čeljustnimi zavorami, drugič pa tekmuje z diskzavorami. Ne glede na tehnološko izbiro pa Tadej Pogačar predvsem veliko zmaguje, a izbiro narekujejo vzponi dneva, ne pa vreme.

Citat za prebrat Gianni Infantino

20.10.2021

Seveda smo dobili nekaj upravičenih kritik, a tudi pozitivne komentarje. Verjamem, da lahko dosežemo konsenz zato, ker sem že na začetku dejal, da bomo spremenili stvari le, če bomo povsem prepričani, da bo to dobro za vsakogar.

Liga NHL Kopitar prva zvezda uvodnega tedna nove sezone

19.10.2021

Prva zvezda prvega tedna hokejske sezone 2021/22 v Ligi NHL je postal Anže Kopitar, ki si je to čast pred Aleksandrom Ovečkinom in Stevenom Stamkosom prislužil s 4 goli in 3 podajami, s čimer je na vrhu lestvice najučinkovitejših igralcev.

Dirka po Franciji Kdo lahko premaga Slovenca? Tekmeci imajo devet mesecev časa.

15.10.2021

"Ali si predstavljate vodilno skupino na kockah, v kateri so Mathieu van der Poel, Wout van Aert, Primož Roglič in Julian Alaphilippe? In seveda tudi Tadej Pogačar!" generalni direktor Dirke po Franciji ne skriva, za koga je ustvarjen Tour 2022.

Kolesarstvo Superman znova doma, pri Astani

15.10.2021

Po samovoljnem odstopu na predzadnji etapi letošnje Dirke po Španiji in posledičnem razhodu z Movistarjem se je kolumbijski kolesarski zvezdnik Miguel Angel Lopez po pričakovanjih vrnil k Astani, za katero je vozil med letoma 2015 in 2020.

Stran 37 od 155
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov