Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Šport Rusija izgnana iz športnega sveta kot nekoč Jugoslavija, Južna Afrika in Nemčija

03.03.2022

Zaradi ruske invazije na Ukrajino sta Rusija in Belorusija čez noč postali izobčenki tudi v svetu športa. Športna velesila, ki na olimpijskih igrah ni nastopala pod svojo zastavo, je ostala brez dostopa do odra, na katerem se je tako rada dokazovala.

Kolesarstvo Prva kljukica sezone za Pogačarja, Roglič pa že odpira šampanjec

28.02.2022

Zimskih priprav je konec, kolesarska sezona 2022 se je začela zares. Svetovna serija z etapno dirko po ZAE-ju, za kolesarske puriste z uvodno tlakovano klasiko v Belgiji, slavila pa sta lani najboljša kolesarja sveta: Tadej Pogačar in Wout van Aert.

Podkast Dallas po veliki menjavi: Ob vsej analitiki na koncu še vedno odloča kemija

22.02.2022

Po zadržani prvi polovici sezone se je Luka Dončić v februarju razigral in s povprečjem 36,3 točke na tekmo poskrbel za svoj rekordni mesec v Ligi NBA. Ali je to posledica odmevne menjave in ali je Dallas po odhodu Porzingisa res na boljšem?

Hokej Selektor Kopitar: Merimo na prvi dve mesti za vrnitev med elito

21.02.2022

Med 2. in 8. majem bo Ljubljana po dvoletnem čakanju gostila svetovno prvenstvo Divizije I skupine A v hokeju na ledu, ko bo Slovenija skušala znova izkoristiti prednost domačega ledu. Kakšno pa je izhodišče dobra dva meseca pred prvenstvom v Hali Tivoli?

Hokej Finci uresničili hokejske sanje - prvič olimpijski prvaki!

19.02.2022

Finska je prvič olimpijski prvak v hokeju na ledu. Finski levi so po preobratu v velikem finalu Pekinga 2022 z 2:1 premagali Ruse, branilce naslova iz Pjongčanga 2018. Zlati junak je Hannes Björninen, ki je bil vpleten v prav vse tri gole.

Hokej Slovaki na krilih 17-letnika do prvega odličja v hokeju

19.02.2022

Mali finale Pekinga 2022 je s 4:0 pripadel Slovaški, ki je za svojo prvo olimpijsko medaljo v hokeju na ledu nadigrala Švedsko. Dva gola je dosegel odkritje turnirja 17-letni Juraj Slafkovsky, ki je na Kitajskem zabil kar sedemkrat.

Hokej Kapetani počastili 90-letnico hokeja na Slovenskem

18.02.2022

Ob pripravah na majsko svetovno prvenstvo v hokeju v Ljubljani so se pri krovni zvezi spomnili okrogle obletnice, saj v teh dneh mineva 90 let od prve uradne hokejske tekme na Slovenskem, pri čemer so na dogodek nad mestom povabili nekdanje kapetane.

Brez podelitve medalj za ekipe CAS dovolil Kamili Valijevi, da nastopi med posameznicami!

14.02.2022

Po šestinpolurnem zaslišanju je Mednarodno športno razsodišče zdaj odločilo, da Kamila Valijeva lahko nadaljuje olimpijske nastope v Pekingu. 15-letno rusko drsalko v torek in četrtek čaka nastop med posameznicami, kjer je prva favoritinja.

OI 2022 10 slovenskih vrhuncev iger: Kdaj nastaviti opomnike in si vzeti čas?

02.02.2022

XXIV. zimske olimpijske igre prinašajo 109 odločitev v 15 disciplinah sedmih različnih športov. Slovenski športni navdušenci si morajo zapomniti predvsem celoten spored smučarskih skokov, ure sprinta pri tekačicah in paralelnega veleslaloma za deskarje.

Kolesarstvo "Superman" Pidcock poletel do prve mavrične majice v ciklokrosu

31.01.2022

Pol leta po zlati olimpijski medalji v krosu z gorskim kolesom je Anglež Tom Pidcock v velikem slogu prvič postal še svetovni prvak v ciklokrosu in tako lahko že v letu 2022 začne poskus združitve treh "mavric": na zimskem, gorskem in cestnem kolesu.

Kolesarstvo Hudo poškodovani Bernal po operacijah na opazovanju

25.01.2022

Kolumbijski kolesarski zvezdnik Egan Bernal je po ponedeljkovem padcu na treningu v domovini prestal operacijo zaradi več poškodb. Ob zlomljeni desni stegnenici, odprtem zlomu pogačice in pnevmotoraksu so morali opraviti še poseg na hrbtenici.

OI 2022 Olimpijska nostalgija: od padcev za bron Koširja do grabna Petre Majdič

25.01.2022

Kaj je prvi prizor, ki si ga prikličete ob omembi zimskih olimpijskih iger? Starejši izstrelijo Jure Franko v Sarajevu 1984, v spomin je vtisnjen Jure Košir iz Lillehammerja 1994, a najbolj v zavesti Slovencev sta očitno Petra Majdič in Vancouver 2010.

Stran 33 od 155
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov