Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

LBL 2022 Pogačar ne bo branil zmage v Ardenih

23.04.2022

130 let mineva od prve izvedbe Liège–Bastogne–Liège, najstarejšega spomenika med peterico, s katerim se tradicionalno končuje spomladanska sezona enodnevnih dirk. Tadeja Pogačarja in Primoža Rogliča ne bo, kot kapetan pa gre na dirko Matej Mohorič.

Hokej Robar osredotočen samo še za priprave in zadnji SP v karieri

22.04.2022

Ob pomanjkanju branilcev v slovenskem hokejskem bazenu je bila nenadna vrnitev Mitje Robarja na led in v dresu Olimpije kot naročena za selektorja Matjaža Kopitarja, ki ni okleval in je prepričal Štajerca za še zadnji reprezentančni nastop.

Kolesarstvo Tratnik si želi obleči rožnato majico in dobiti etapo Po Sloveniji

21.04.2022

Dvakrat med najboljših ducat na prvih dveh kolesarskih spomenikih sezone, znova opazne vožnje na preostalih klasikah, zaradi česar je Jan Tratnik med najvidnejšimi pomočniki v karavani, ki pa ima tudi lastne sanje in cilje že na Giru in Po Sloveniji.

UCI-lestvica Matej Mohorič po novem že četrti kolesar sveta

19.04.2022

Trije Slovenci so zdaj med prvo četverico na tekoči lestvici Mednarodne kolesarske zveze. Tadej Pogačar bo še dolgo številka ena, Primož Roglič drži drugo mesto, s petim mestom po epski vožnji na Roubaixu pa se je Matej Mohorič povzpel na 4. mesto.

Severni pekel Mohorič: Če te je strah kock, si se predal, še preden si zapeljal nanje

15.04.2022

Živimo zlato dobo slovenskega kolesarstva, a izzivov ne zmanjka. Slovencev na največjih dirkah ni bilo med deseterico le še na kraljici klasik Pariz–Roubaix. A Matej Mohorič v severnem peklu meri na sam vrh. Če mu ne uspe to nedeljo, pa drugo leto.

Dirka po Italiji Dolina Soče v objemu rožnatega Gira vabi na nov kolesarski praznik

15.04.2022

V petek, 27. maja, bo 19. etapa Dirke po Italiji zavila v Slovenijo, kjer bo Giro gostoval drugič zapored. Letos je na vrsti Dolina Soče, ki želi izkoristiti obisk rožnate dirke in v slovenski kolesarski evforiji pripraviti pravi športni praznik.

Hokej Kopitar: Biti moramo najboljši in premagati vse štiri nasprotnike

14.04.2022

Po dveh letih čakanja se bo svetovno prvenstvo v hokeju v Ljubljani le odigralo, a v precej drugačni podobi kot se je to načrtovalo ves čas. A izgovorov za rise ni, športna javnost, igralci in selektor Matjaž Kopitar načrtujejo zmago na SP-ju v Ljubljani.

Dirka po Sloveniji Razgiban boj za zeleno na celjskem gradu, Veliki planini, vse do Novega mesta

13.04.2022

Prvi kolesar sveta Tadej Pogačar bo na 28. Dirki po Sloveniji branil lansko zeleno majico na petih zanimivih etapah, ki bodo potekale med 15. in 19. junijem v skupni dolžini 792 km. Vrhunec: vzpon na rob Velike planine.

Kolesarstvo Tratnik prihodnje leto na pomoč k Rogliču in van Aertu?

12.04.2022

Na najnovejši UCI-lestvici ostajajo trije Slovenci med prvo peterico, vse bližje stoterici pa je Jan Tratnik, ki je po nizu dobrih uvrstitev na klasikah deležen kopice pohval in očitno tudi zelo resne ponudbe Jumba Visme.

Hokej Kopitar predstavil adute za majski SP v Ljubljani

11.04.2022

Na Bledu so se uradno začele priprave risov na majsko svetovno prvenstvo v Ljubljani, tam bo po IIHF-ovih menjavah pet pred dvanajsto Slovenija nesporni favorit za zmago na turnirju v Hali Tivoli, s čimer bi se izbranci Matjaža Kopitarja vrnili med elito.

Dirka po Sloveniji Glavni izziv vzpon na Veliko planino in zadnji dan čez Trško goro

30.03.2022

Po končanem marčnem triptihu se kolesarski pogled usmerja proti osrednji prireditvi v Sloveniji. 28. Dirka po Sloveniji bo imela sredi junija znova pet etap, brez kronometra, a z vsaj dvema zanimivima izzivoma za Tadeja Pogačarja in njegove izzivalce.

UCI-lestvica Mohorič po novem že peti kolesar sveta, na vrhu Pogačar in Roglič

29.03.2022

Zmago na klasiki vseh klasik Matej Mohorič nadgrajuje z uspešnimi vožnjami po flamskih kockah: s 4. mestom na petkovi E3 in 9. mestom nedeljske klasike Gent–Wevelgem se je povzpel že na peto mesto UCI-lestvice, kjer še naprej vodita Pogačar in Roglič.

Stran 31 od 156
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov