Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Kolesarstvo Tratnik prihodnje leto na pomoč k Rogliču in van Aertu?

12.04.2022

Na najnovejši UCI-lestvici ostajajo trije Slovenci med prvo peterico, vse bližje stoterici pa je Jan Tratnik, ki je po nizu dobrih uvrstitev na klasikah deležen kopice pohval in očitno tudi zelo resne ponudbe Jumba Visme.

Hokej Kopitar predstavil adute za majski SP v Ljubljani

11.04.2022

Na Bledu so se uradno začele priprave risov na majsko svetovno prvenstvo v Ljubljani, tam bo po IIHF-ovih menjavah pet pred dvanajsto Slovenija nesporni favorit za zmago na turnirju v Hali Tivoli, s čimer bi se izbranci Matjaža Kopitarja vrnili med elito.

Dirka po Sloveniji Glavni izziv vzpon na Veliko planino in zadnji dan čez Trško goro

30.03.2022

Po končanem marčnem triptihu se kolesarski pogled usmerja proti osrednji prireditvi v Sloveniji. 28. Dirka po Sloveniji bo imela sredi junija znova pet etap, brez kronometra, a z vsaj dvema zanimivima izzivoma za Tadeja Pogačarja in njegove izzivalce.

UCI-lestvica Mohorič po novem že peti kolesar sveta, na vrhu Pogačar in Roglič

29.03.2022

Zmago na klasiki vseh klasik Matej Mohorič nadgrajuje z uspešnimi vožnjami po flamskih kockah: s 4. mestom na petkovi E3 in 9. mestom nedeljske klasike Gent–Wevelgem se je povzpel že na peto mesto UCI-lestvice, kjer še naprej vodita Pogačar in Roglič.

Planica Slovenija razred zase v poletih – po četverni še ekipna zmaga!

26.03.2022

Žiga Jelar, Peter Prevc, Timi Zajc in Anže Lanišek so s prednostjo 24,2 točke pred norveško četverico zmagali na sobotni ekipni tekmi za svetovni pokal in poskrbeli za drugo zaporedno slovensko slavje v Planici pred 20 tisoč evforičnimi gledalci.

SOS-odmev Slovenci letijo na kolesih in smučeh "v poden"

22.03.2022

Sanjski konci tednov za slovenski šport se kar vrstijo. Najbolj serijsko se uspehi nizajo v kolesarstvu in smučarskih skokih. Matej Mohorič in Timi Zajc, dva zmagovita obraza zadnjih dni in odseva zlate dobe v obeh športih.

Kolesarstvo Triptih marčnih dirk odpira cestno sezono v Sloveniji

16.03.2022

Po uspehih najboljših slovenskih kolesarjev se cestna sezona 2022 začenja tudi v Sloveniji, kjer bodo od te do naslednje nedelje potekale tri enodnevne dirke, predtem pa je Kolesarska zveza Slovenije predstavila še nov reprezentančni dres.

Milano–San Remo Pogačar v napad na Poggiu, saj na Cipressi je že poskusil?

18.03.2022

Ni vprašanje, ali bo Tadej Pogačar napadel, temveč kje, so prepričani v pelotonu. "Pri tem fantu nikoli ne veš, kaj se bo zgodilo," svari Primož Roglič. Soj žarometov in ogromno pritiska sta uperjena v letu 2022 v še nepremaganega 23-letnega Slovenca.

UCI-lestvica Pogačar prvi, Roglič znova drugi, oz. kot pravi Štangelj: "Vsi preostali dirkajo le za drugo mesto."

15.03.2022

"Tadej Pogačar je bil razred zase. Kaže, da je številka ena, a imamo tudi drugo dirko, kjer je prvi Primož Roglič. Kaže, da sta v tem trenutku za eno stopnjo boljša od vseh drugih," razmišlja Jan Tratnik, kar uradno potrjuje tudi najnovejša UCI-lestvica.

Kolesarstvo Prvi ne more brez drame zadnjih dni, drugi pa brez napadov od daleč

14.03.2022

V soboto sta osvojila kraljevsko etapo, v nedeljo pa slavila skupno zmago na najpomembnejših spomladanskih etapnih dirkah. Tadej Pogačar in Primož Roglič nadaljujeta s svojo dominacijo in napovedujeta epsko poletno soočenje na Dirki po Franciji.

Tireno–Jadran Pogačar drugič zapored okronan za kralja dveh morij

13.03.2022

Dve morji, en kralj. Drugo leto zapored je Neptunov zlati trizob v last prejel Tadej Pogačar. Slovenski kolesarski fenomen je ubranil lansko skupno zmago in je po sedmih slavjih v sezoni 2022 še nepremagan.

Pariz–Nica Roglič po drami nad Nico poravnal račune s prvo rumeno majico

13.03.2022

Simon Yates je z napadom na zadnjem vzponu 8. etape Pariz–Nica poskrbel za dramo, saj je nevarno ogrozil skupno zmago, a Primož Roglič je ob nesebični pomoči Wouta van Aerta osvojil 80. izvedbo prestižne enotedenske dirke proti soncu.

Stran 29 od 153
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov