Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

SOS-odmev Razblinjena avra nepremagljivega Pogačarja, ki pa noče spreminjati sloga

26.07.2022

Ena najbolj vznemirljivih Dirk po Franciji doslej! Skoraj štiritedenski kolesarski maraton je navduševal, a se ni razpletel po željah Slovencev. Na vrhu ni ne Primož Roglič ne Tadej Pogačar, ki je moral rumeni prestol odstopiti boljšemu.

Vingegaard Sramežljivi Danec z morja, ki se najbolje znajde s kolesom v gorah in doma

25.07.2022

Od solza v Københavnu do solza v Rocamadourju in rumenega slavja v Parizu. Vmes je na najtežjih vzponih Toura ovrgel tezo o nepremagljivosti Tadeja Pogačarja in pokazal, da ima kolesarski svet novega najboljšega klančarja – Jonasa Vingegaarda.

Dirka po Franciji Vingegaard: "Popolnoma smo čisti." Van Aert: "Kakšno usrano vprašanje je to?"

24.07.2022

Zaradi kolesarske zgodovine je tradicija, da rumena majica dobi vprašanje o dopingu, kar je Jonasa Vingegaarda doletelo šele zadnji dan, a v nasprotju z njim je Wout van Aert precej drugače sprejel vprašanje o dvomu o superiornosti Jumbo Visme.

Pogačar "Iz napak letošnje dirke se bomo veliko naučili za naprej!"

23.07.2022

Jumbo Visma tokrat ni ničesar prepustila naključju in je z dvojno zmago v kronometru v predzadnji etapi zapečatila razplet Toura 2022. Jonas Vingegaard slavi v rumeni majici, Tadeju Pogačarju po dveh zmagah preostaja tretja zaporedna bela majica.

Hautacam Prekleta gora, kraj prvega danskega kronanja na Dirki po Franciji

21.07.2022

Redkokateri visokogorski vzpon zunaj kategorije spremlja toliko dvigov z obrvmi kot Hautacam (13,6 km s 7,8 odstotka). Vzpon prekletih je ustrezen vzdevek za goro, na kateri so na Touru zgodovino pisali Luc Leblanc, Bjarne Riis in Lance Armstrong.

Dirka po Franciji Kako in kje do kronometra v Pirenejih izničiti 142 sekund?

19.07.2022

Tri gorske etape v Pirenejih prinašajo tri dni ofenzive Tadeja Pogačarja na v rumeno odetega Jonasa Vingegaarda, za katerim Slovenec zaostaja 2 minuti in 22 sekund. Tokrat se "Pogi" ne zanaša na vožnjo na čas v predzadnji, 20., etapi. Mu bo uspelo?

Pogačar "Napadati moram na vsakem klancu, vsak dan, težko bo, a mogoče mi uspe!"

18.07.2022

Vsak dan kolesarjenja v Pirenejih pograbiti priložnosti na klancih, ki se ponujajo za juriš. Izolirati vodilnega, kot je bil sam na Galibierju. Predvsem pa izničiti ves zaostanek že do kronometra. Vodilo Tadeja Pogačarja za zadnji teden Toura 2022.

Dirka po Franciji Gorenjski volk padel v past čebel, Roglič pa se je žrtvoval za rumeno majico

14.07.2022

Tadej Pogačar se je zaletel v zid in doživel najhujši poraz kariere. Nazaj v belo majico odeti šampion je z nasmeškom napovedal napade in boj vse do Pariza. A na drugi strani so premočne čebele, kjer se je Primož Roglič žrtvoval za Jonasa Vingegaarda.

Dirka po Franciji Mit ali resnica o vročini, v kateri je ranljiv tudi Pogačar

13.07.2022

Visoke temperature so zaščitni znak julija na jugu Francije. Vročinski val vliva upanje tekmecem dvakratnega branilca naslova, da je Tadej Pogačar najbolj ranljiv ravno v vročini. Ali teza drži? Deloma, ker temelji le na treh primerih.

Dirka po Franciji Tekmeci "emiratom" preprečili oddajo majice vodilnega

12.07.2022

S koronavirusom zdesetkana zasedba UAE Emirates se je odločila za precedens in je želela razbremeniti Tadeja Pogačarja odgovornosti vodilnega, a so to na sklepnem vzponu preprečile konkurenčne ekipe, ki načrtujejo napade v sredo in četrtek.

Pogačar "Za menoj je veliko vročih dni, na Alpe d'Huezu sem bil dvakrat pri 37 stopinjah"

11.07.2022

Ni "Kanibal", a zmag se ne brani, tudi rumene majice ne, ki si jo želi osvojiti tretjič zapored. Na vročino je navajen, ali je Jonas Vingegaard res boljši na dolgih vzponih, pa bosta povedala ciljna klanca, pravi na prosti dan Tadej Pogačar.

Dirka po Franciji Pogačar ne predaja majice vodilnega, Vingegaard pa računa na dolge vzpone

12.07.2022

Tadej Pogačar se oklepa rumene majice, a drugače kot lani je le 39 sekund pred Jonasom Vingegaardom in ne dobrih pet minut kot po dežju v Alpah, kjer pa bo letos vroče. Primož Roglič? Če bo zdravje, je kandidat za napade na predzadnjih klancih.

Stran 23 od 153
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov