Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Kek po zmagi "Zmagala je ekipa! S srčno, napadalno in hitro igro."

24.09.2022

Preobrat za zmago nad Norveško je bil kot naročen za Slovenijo. "Veste, da nisem človek evforije po takšnih zmagah, a resnično privoščim fantom, da so v reprezentančnem dresu doživeli to čustvo," je poudaril selektor Matjaž Kek.

SP v kolesarstvu Izločanje na Prijazni gori: Pogi, WvA, MvdP, Bling, Bini ...

24.09.2022

Mavrična majica je sanjski cilj vseh kolesarjev, ki pa ga lahko uresniči le malokdo. Kdo bo junak 89. cestne dirke profesionalcev? Po vseh napovedih je v najožjem krogu favoritov kapetan Slovenije Tadej Pogačar, skupaj z van Aertom in van der Poelom.

Nogomet Šeško do gola že v 17. sekundi, Šporar po trku z igrišča

19.09.2022

Prvič v novi sezoni se na Brdu pri Kranju zbira moška nogometna reprezentanca Slovenije, ki jo v zaključku Lige narodov čaka boj za obstanek v drugem razredu Uefinega tekmovanja. Pod drobnogledom so napadalci, ki bodo morali prekositi Haalanda in Isaka.

SP v kolesarstvu Nedeljska ura resnice že prva priložnost za Pogačarja

16.09.2022

"Sanjam o mavričnem dresu, zato sem v Avstraliji," pravi Tadej Pogačar v Wollongongu, kjer se v nedeljo s kronometrom začenja svetovno prvenstvo v cestnem kolesarstvu 2022. Kako visoko lahko poseže "Pogi" že v uri resnice?

Jan Polanc "V šali rečeno: če izvzamem ekipna kolega, sem v deseterici."

13.09.2022

Kot ključni pomočnik za dva kapetana je na koncu 77. Dirke po Španiji končal na robu deseterice, hkrati pa ogromno prispeval k ekipni zmagi UAE Emirates. Jan Polanc je z drugim dosežkom kariere pokazal, kako močan adut bo tudi na SP-ju v Avstraliji.

SP v kolesarstvu V Wollongong le s 6 namesto 8 člani, a zato vsi za Pogačarja

12.09.2022

Kolesarska zveza Slovenije je pred odhodom na svetovno prvenstvo v cestnem kolesarstvu razkrilo svoje adute. V Wollongongu v Avstraliji druga kolesarska sila ne bo nastopila v polni zasedbi, a zato z vročim favoritom za mavrično majico.

La Vuelta 22 Evenepoel uradno nasledil Rogliča; Molanu sprint v Madridu

11.09.2022

Na 77. kolesarski Dirki po Španiji je po dramatičnem sprintu zadnjo, 21., etapo dobil Juan Molano (UAE Emirates). V Madridu je uradno naslednik Primoža Rogliča kot skupni zmagovalec La Vuelte postal 22-letni Belgijec Remco Evenepoel.

Dirka po Španiji Evenepoel osvojil rdečo majico, Carapaz pa tretjo gorsko etapo

10.09.2022

77. kolesarska Dirka po Španiji je odločena. Primoža Rogliča je nasledil 22-letni Belgijec Remco Evenepoel, ki ga v nedeljo v Madridu čaka le še parada šampionov. Zadnjo gorsko etapo na Navacerradi je dobil olimpijski prvak Richard Carapaz.

Kolesarstvo V Kanadi Pogačar in van Aert za prvo mesto na UCI-lestvici

09.09.2022

Po pandemiji se kolesarska elita vrača v Kanado, kjer bo kopica najboljših kolesarjev opravila dve generalki za bližnje svetovno prvenstvo v Avstraliji. Prvi imeni VN Quebeca in VN Montreala sta Tadej Pogačar in Wout van Aert, v igri pa je št. 1.

SOS-odmev Roglič po bonuse in etape, da se ustvari pritisk in oder za Navacerrado

06.09.2022

Uvodna epizoda 5. sezone podkasta SOS-odmev. Primož Roglič lovi četrto zaporedno zmago na tritedenski Dirki po Španiji. Po dveh tednih, v katerih je Rogla slavil zmago na dveh etapah in na drugem mestu še vedno upa, da bo ubranil številko 1, ki jo nosi.

Dirka po Španiji Sierra Nevada vrnila Rogliča v boj za četrto rdečo majico

05.09.2022

Dvanajst etap Remco Evenepoel ni kazal znakov šibkosti, a padec in gorski dvojček sta načela njegov oklep. Primož Roglič zdaj lovi 94 sekund zaostanka, Enric Mas pa 121 sekund. A kaj ko zadnji teden La Vuelte 22 nima na sporedu najtežjih gorskih etap.

Dirka po Španiji Roglič nezgovoren, Evenepoel pa razposajeno uživa v rdeči majici

29.08.2022

Popoln teden za Remca Evenepoela, ki gre z majico vodilnega na sladoled, da se čim bolje pripravi na največjo nevarnost La Vuelte 22 – vročino španskega juga. Primož Roglič je po izgubljeni minuti na Les Praeres besedo raje prepustil športnim direktorjem.

Stran 22 od 153
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov