Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Lombardija Zadnje dejanje sezone – Pogačar s tarčo na hrbtu

07.10.2022

Klasika odpadlega listja drugo oktobrsko soboto tradicionalno končuje kolesarsko sezono elite na cesti. Branilec naslova in prvi favorit za osvojitev petega kolesarskega spomenika sezone je Tadej Pogačar, s čimer bo tudi tarča vseh taktik in napadov.

SOS-odmev Čeferin: Imam pisno podporo vseh 55 članic za nov mandat

03.10.2022

Aleksander Čeferin je v pogovoru za MMC-jev podkast SOS-odmev prvič razkril, da ima za nov mandat podporo prav vseh 55 članic. Na žrebu si za Slovenijo ne želi Španije in Francije. Spomini na burno Superligo? "48 ur nisem spal, ne jedel, ne pil."

Po Ligi narodov 19-letni Šeško že nasledil Iličića kot ključni mož reprezentance

29.09.2022

Slovenija je Ligo narodov 2022 sklenila na končnem 25. mestu, obstala v drugem evropskem razredu in si odprla stranska vrata za dodatne kvalifikacije, če se prave kvalifikacije za Euro 2024 drugo leto ne bi posrečile.

Šeško "Gol je bil popolnoma nor. Vsekakor moj daleč najlepši gol!"

28.09.2022

Po tekmi v predmestju Stockholma ni bilo dvoma, kdo je bil igralec tekme med Švedsko in Slovenijo (1:1). Benjamin Šeško je bil najbolj zaželen sogovorec tudi za Švede, govorilo pa se je predvsem o mojstrovini iz 28. minute.

Liga narodov Slovenci s Švedi za obstanek v "drugem razredu"

27.09.2022

Končuje se tretja Liga narodov, kjer se Slovenija bojuje za obstanek v Ligi B. Odloča neposredni obračun s Švedsko v Stockholmu, kjer Slovencem zadostuje že točko. Selektor Matjaž Kek: "Imamo psihološko prednost glede izida, Švedi pa podporo s tribun."

SP v kolesarstvu Evenepoel osvojil še mavrično majico, Tratniku za medaljo zmanjkalo 40 metrov

25.09.2022

Komaj 22-letni Remco Evenepoel je novi ponosni lastnik mavrične majice! Belgijski čudežni deček je po zmagi na Dirki po Španiji v velikem slogu slavil še na cestni dirki SP-ja v Avstraliji. Jan Tratnik je bil 40 metrov oddaljen od medalje!

Kek po zmagi "Zmagala je ekipa! S srčno, napadalno in hitro igro."

24.09.2022

Preobrat za zmago nad Norveško je bil kot naročen za Slovenijo. "Veste, da nisem človek evforije po takšnih zmagah, a resnično privoščim fantom, da so v reprezentančnem dresu doživeli to čustvo," je poudaril selektor Matjaž Kek.

SP v kolesarstvu Izločanje na Prijazni gori: Pogi, WvA, MvdP, Bling, Bini ...

24.09.2022

Mavrična majica je sanjski cilj vseh kolesarjev, ki pa ga lahko uresniči le malokdo. Kdo bo junak 89. cestne dirke profesionalcev? Po vseh napovedih je v najožjem krogu favoritov kapetan Slovenije Tadej Pogačar, skupaj z van Aertom in van der Poelom.

Nogomet Šeško do gola že v 17. sekundi, Šporar po trku z igrišča

19.09.2022

Prvič v novi sezoni se na Brdu pri Kranju zbira moška nogometna reprezentanca Slovenije, ki jo v zaključku Lige narodov čaka boj za obstanek v drugem razredu Uefinega tekmovanja. Pod drobnogledom so napadalci, ki bodo morali prekositi Haalanda in Isaka.

SP v kolesarstvu Nedeljska ura resnice že prva priložnost za Pogačarja

16.09.2022

"Sanjam o mavričnem dresu, zato sem v Avstraliji," pravi Tadej Pogačar v Wollongongu, kjer se v nedeljo s kronometrom začenja svetovno prvenstvo v cestnem kolesarstvu 2022. Kako visoko lahko poseže "Pogi" že v uri resnice?

Jan Polanc "V šali rečeno: če izvzamem ekipna kolega, sem v deseterici."

13.09.2022

Kot ključni pomočnik za dva kapetana je na koncu 77. Dirke po Španiji končal na robu deseterice, hkrati pa ogromno prispeval k ekipni zmagi UAE Emirates. Jan Polanc je z drugim dosežkom kariere pokazal, kako močan adut bo tudi na SP-ju v Avstraliji.

SP v kolesarstvu V Wollongong le s 6 namesto 8 člani, a zato vsi za Pogačarja

12.09.2022

Kolesarska zveza Slovenije je pred odhodom na svetovno prvenstvo v cestnem kolesarstvu razkrilo svoje adute. V Wollongongu v Avstraliji druga kolesarska sila ne bo nastopila v polni zasedbi, a zato z vročim favoritom za mavrično majico.

Stran 22 od 154
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov