Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

SP v hokeju Risi v Rigo, kjer se bodo za obstanek pomerili z Norvežani in Kazahstanci

30.05.2022

Razplet 85. svetovnega prvenstva v hokeju je določil tudi skupino, v kateri bo Slovenija prihodnje leto igrala SP elitne divizije. V Rigi rise čakajo Kanada, ZDA, Švica, Slovaška, gostiteljica Latvija, Norveška in Kazahstan.

Dirka po Italiji Zaradi Pogačarja Giro še tretjič zapored v Slovenijo?

28.05.2022

S kolesi in morjem gledalcev zasedena Kolovrat in polna dolina Soče. Prireditelji Dirke po Italiji so navdušeni nad kolesarskim praznikom, vrhovni šef Mauro Vegni pa bi se takoj vrnil v Slovenijo, če na Giru 2023 starta Tadej Pogačar.

Dirka po Italiji Kolovrat nad dolino Soče glavni oder novega kolesarskega praznika

26.05.2022

Dolina Soče je pripravljena na petek, ko bo v okviru 19. etape v Slovenijo vnovič zavila Dirka po Italiji. Glavni romarski cilj kolesarskih navdušencev bo Kolovrat, kjer bo navijače ogreval tudi Matej Mohorič, v Kobaridu pa jih bo pozdravil Jan Tratnik.

Prva liga Predsednik Kopra Guberac: Sramota! To je sramota za slovenski nogomet!

23.05.2022

Več drame kot na zelenicah je bilo ob velikem finalu Prve lige na tribunah in slačilnicah. Predsednik Kopra Ante Guberac po izgubljeni dvojni kroni ni skoparil z besedami in obtožil Maribor kupovanja naslova državnega prvaka, kar bo izpodbijal pri NZS-ju.

Kolesarstvo VN Gorenjske Poljaku Stoszu, Tilen Finkšt drugi

22.05.2022

Po marčnem triptihu se je z drugo Veliko nagrado Gorenjske nadaljevala sezona mednarodnih dirk v Sloveniji. V Cerkljah je v sprintu razredčene skupine slavil Poljak Patryk Stosz tik pred Tilnom Finkštom (Adria Mobil).

Dirka po Franciji Roglič: Pogačar je superioren, skoraj na vseh dirkah je zmagal.

21.05.2022

V senci Dirke po Italiji sta najboljša kolesarja za etapne dirke resno zagrizla v priprave na Dirko po Franciji. Primož Roglič vneto vadi v višavah Sierre Nevade, za Tadejem Pogačarjem pa so ogledi etap v Pirenejih in 40-kilometrske vožnje na čas.

Kolesarstvo Nedeljska Velika nagrada Gorenjske s prenosom na MMC TV

20.05.2022

Po marčnem triptihu se v nedeljo z drugo Veliko nagrado Gorenjske nadaljuje sezona mednarodnih dirk v Sloveniji. V Kamniku in Cerkljah prireja KZS enodnevno dirko, katere prenos si boste lahko ogledali v prenosu na MMC TV.

SOS-odmev Fenomen Dončić s presenetljivim Dallasom nad zahodno dinastijo Bojevnikov

17.05.2022

"Kako je igral sedmo tekmo, kako je prevladoval. Predstava, ki gre ob bok najboljšim predstavam Michaela Jordana in LeBrona Jamesa." Luka Dončić je poskrbel za izločitev prvega nosilca končnice in gre zdaj z Dallasom nad dinastijo Golden Stata.

SP v hokeju Po zlatem Pekingu želijo na domačem ledu postaviti piko na i

11.05.2022

V petek se na Finskem, natančneje v Helsinkih in Tampereju, začne vsakoletno in to že 85. svetovno prvenstvo v hokeju na ledu. Naslov prvaka branijo Kanadčani, a prvi favorit so gostitelji in sveži olimpijski prvaki Finci.

SP v hokeju Bi za hokejsko elito v Stožicah odšteli najmanj 45 evrov na tekmo?

10.05.2022

Slovenija in Madžarska si želita svetovno prvenstvo elitne divizije. (Ne)Realno? V Ljubljani so oboji trdili, da so sposobni izpeljati elitni turnir in ga v skladu s tradicijo končati z dobičkom. A Stožice potrebujejo prilagoditve, da bo bolje kot 2012.

Kolesarstvo Pogačar se veseli dvoboja z Rogličem na Touru, a še prej vzpona na Veliko planino

09.05.2022

Dvakratni zmagovalec Dirke po Franciji je po uspešni pomladi in predahu zdaj že osredotočen na obrambo rumene majice. Tadej Pogačar se bo pred višinskimi pripravami podal še na oglede ključnih etap Toura, kjer misli, da bo glavni izzivalec Primož Roglič.

Selektor Kopitar "Fantje so pravi športniki in za naslednjih nekaj let me še ni strah"

09.05.2022

Po koncu hokejskega SP-ja v Tivoliju in pričakovanem napredovanju v elito so risi izpolnili še zadnji cilj. Z zmago so zaključili sezono 2021/22. "Dokazali so, kako se stvari streže. Odigrali so tekmo na visoki ravni. Zaključili smo tako, kot se spodobi."

Stran 26 od 153
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov