Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Dirka po Sloveniji Kamen, škarje, papir oziroma pred Tourom nas ni treba nič skrbeti

18.06.2022

Ko o etapni zmagi kraljevske etape ob krstnem vzponu na nov kolesarski izziv odloča stara dobra otroška igra, veš, kakšno premoč na domači dirki uživa Tadej Pogačar, ki ima sporočilo za tekmece na bližnji Dirki po Franciji.

Dirka po Sloveniji Krst na Veliki planini: nov dan za nov Pogačarjev podvig?

18.06.2022

Pred začetkom 28. Dirke po Sloveniji se je Tadej Pogačar v Novi Gorici pošalil, da bi se med domačo 4. etapo lahko tudi ustavil v domači Komendi, preden bi se pognal novemu kolesarskemu izzivu naproti – Veliki planini.

Dirka po Sloveniji Tadej II.: "Zelena ostaja v ekipi, zdaj pa še kraljevska etapa"

17.06.2022

Drugo leto zapored ista zgodba: etapna zmaga in zelena majica vodilnega za prvega kolesarja sveta. Tadej Pogačar je priznal, da je bilo po nevihti skoraj preveč spolzko, skrbi pa ga predvsem covid vsega dva tedna pred startom Toura.

Dirka po Sloveniji Vzpon na Svetino/Celjsko kočo eden najljubših Pogačarjevih klancev

17.06.2022

Tretja etapa 28. Dirke po Sloveniji je kopija lanskoletne druge etape, ko je Tadej Pogačar z napadom 23 km pred ciljem tako rekoč odločil dirko. Bo Stari grad Celje znova prizorišče zmagoslavja prvega kolesarja sveta?

DP v kolesarstvu na MMC TV V Mariboru bo Mohorič skušal spisati zgodovino

16.06.2022

Dirka po Sloveniji je po besedah Mateja Mohoriča uigravanje za državno prvenstvo Slovenije v kolesarstvu. Naslov prvaka v cestni vožnji bo Bahrain Victorious branil na krožni dirki v Mariboru v nedeljo, 26. junija. Prenos na MMC TV ob 16.45.

Dirka po Sloveniji Pogačar kljub vročini že na prvem klancu pokazal svojo moč

15.06.2022

Ali je 28. Dirka po Sloveniji tako rekoč odločena že po prvem dnevu? "Hja ..." se je zasmejalo zmagovalcu Postojne Rafalu Majki, ki je hitro dodal, da je preostalo še kar nekaj kolesarjenja, a verjame v končni uspeh Tadeja Pogačarja.

Dirka po Sloveniji Vse razen zanesljive zmage Pogačarja bo presenečenje

15.06.2022

"A nisem bil presenečen, to se je pričakovalo. Zagotovo bodo gledali Dirko po Sloveniji in njihove tekmece tu," je Tadej Pogačar posredno povzel, da bo vse razen njegove zanesljive zmage v boju za zeleno majico presenečenje.

Po Dofineji Ali je Roglič poslal sporočilo Pogačarju? "Lahko smo samozavestni, a Tour je nova, drugačna zgodba."

13.06.2022

Jumbo Visma je tekmecem na 74. Dirki po Dofineji prepustila le drobtinice. Wout van Aert je obvladal vse terene, Jonas Vingegaard je bil najmočnejši na vzponih, skupno pa ni bilo dvoma o rumeni majici Primoža Rogliča. "Končno zmagujem v Franciji."

Liga narodov Cesar: Gremo korak za korakom. Energijo in borbenost smo uredili.

10.06.2022

V prvem polčasu so Slovenci odrezali Haalanda, v nadaljevanju pa je Oblak poskrbel za remi brez golov, kar na Norveškem ni uspevalo niti reprezentancam iz najboljših let slovenske nogometne zgodovine. Manjkajo pa zadetki. Ali pridejo na vrsto v nedeljo?

Dirka po Franciji Pogačar spotoma ne bo mogel več pobrati še pikčaste majice

07.06.2022

Prireditelji 109. Dirke po Franciji so objavili uradne profile in zemljevide tras vseh 21 etap, velika pentlja se je podaljšala za 20 km, na skupno 3346,5 kilometra, predvsem pa so odpravili dodatne odbitke sekund in dvojne točke v seštevku za hribolazce.

SOS-odmev Na Giru malo prave akcije kapetanov, zdaj pa mesec dni ogrevanja za Tour

01.06.2022

Čez točno mesec dni se v Københavnu začenja Dirka po Franciji. Obisk Gira v Sloveniji je začel junijsko ogrevanje, saj bo Primož Roglič dirkal Po Dofineji, Tadej Pogačar pa Po Sloveniji. Nenavadno dejstvo – Slovenci na novo zmago čakajo že od 4. aprila.

Domen Novak Pod Marmolado jezen in objokan, v Veroni nasmejan in zmagovit

31.05.2022

Domen Novak je bil prekratek pod Marmolado, ker je prepozno dobil zeleno luč za napad. Gorazd Štangelj bi za njegovo etapno zmago zamenjal tudi ekipno zmago Bahrain Victoriousa, ki je bila po Touru 2021 in Vuelti 2021 najboljša ekipa še na Giru 2022.

Stran 28 od 156
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov