Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Serie A Handanović brani naslov in mesto v vratih; Iličić v težavah

24.01.2022

Samir Handanović se kot kapetan Interja spoprijema s pritiskom boja za naslov in prihajajočo vratarsko konkurenco v Milanu, medtem ko je trener Atalante potrdil, da ima Josip Iličić znova psihične težave, zaradi česar trenutno ne igra nogometa.

Hokej Ko hokej postane kot nogomet ... nogomet (M) na olimpijskih igrah

28.01.2022

Od Nagana 1998 do Sočija 2014 je bil hokej nesporno osrednji šport zimskih olimpijskih iger. Zbrana je bila vsa smetana najhitrejše igre, a ker NHL-ovci izpuščajo druge zaporedne ZOI v Aziji, dobimo razvodeneli turnir, ki ga zasenčijo tudi majski SP-ji.

Kolesarstvo Profesor Mohorič s tehnično revolucijo, ki je UCI ne bo prepovedal

21.03.2022

Vražji spust s potopno sedežno oporo je bil skriti adut iz rokava, ki ga je Matej Mohorič pretvoril v rekordni čas vožnje navzdol s Poggia, kar mu je kot tretjemu Slovencu prineslo kolesarski spomenik. Prelomna predstava za športno zgodovino.

Kolesarstvo Pogačar se bo srečal z Bernalom že na prvi dirki sezone

20.01.2022

V Združenih arabskih emiratih so potrdili, da bo uvodna dirka kolesarske svetovne serije kljub omikronu potekala po predvidenem sporedu, ob tem pa so razkrili traso dirke, na kateri bo sezono 2022 začel Tadej Pogačar, ki ga bo izzval Egan Bernal.

Futsal Euro 2022 Slovenci na Nizozemskem v boj za četrtfinale

19.01.2022

Med nogometno zimo bosta v središču pozornosti slovenske nogometne javnosti dvoranski nogomet in Euro 2022 na Nizozemskem. Na razširjenem evropskem prvenstvu Slovenija meri na vnovično napredovanje med najboljših osem reprezentanc Evrope.

NHL "Petarda" Švicarja ob mrku Kraljev na kalifornijskem derbiju

18.01.2022

Razmerje strelov 41:17 v prid Kraljev, a izid 6:2 za Morske pse. Razlika? Švicar Timo Meier je zabil Los Angelesu kar pet golov in postavil nov rekord San Joseja, ki so visoko dobili nenavaden obračun neposrednih tekmecev za vstop v končnico.

Kolesarstvo Roglič konec februarja na manjšo "pentljo" v Franciji in na Dofinejo pred Tourom

17.01.2022

Sokapetana Jumba Visme za Dirko po Franciji Primož Roglič in Jonas Vingegaard sezono začenjata že na pentlji Drôme-Ardèche konec februarja, na samo Dirko po Franciji 2022 pa se bo "zasavski orel" pripravil s kriterijem po Dofineji.

Kolesarstvo Roglič: "Zame bi bilo lepo že, da bi končal Tour." In šel še na Vuelto.

11.01.2022

Nizozemska kolesarska ekipa Jumbo Visma gre znova po rumeno majico Dirke po Franciji, pri čemer bo znova prvi kapetan Primož Roglič, drugi kapetan pa Jonas Vingegaard. Bo "Rogli" v tretjem poskusu uspelo? "Po koncu bomo videli, kakšna bo uvrstitev."

Kolesarstvo Polanc zaradi covida ob priprave in začetek sezone v Španiji, želi pa na Giro

14.01.2022

Na pripravah ekipe UAE Emirates v Španiji ni drugega slovenskega kolesarja Jana Polanca, ki ga je doma obdržala okužba s covidom. "Sreča je, da nimam nobenih simptomov. Doma sem in sem zdrav," pravi 29-letni Kranjčan, ki si letos najbolj želi na Giro.

Kolesarstvo Pogačar na treningu že "full gas" in z veliko željo po dvojčku Tour-Vuelta

10.01.2022

Letenja in zaprtih prostorov se Tadej Pogačar najbolj boji med pripravami na novo sezono, pri čemer je januarja že v formi, ki si jo želi za ta čas. Pred štartom na UAE Touru, kjer je odločen ubraniti zmago, gre še na višinske priprave v Sierro Nevado.

Šport v 2022 ZOI v Pekingu, Slovenci na Touru in prvi zimski SP

07.01.2022

Koledarski prelom v športu se za Slovence tradicionalno zgodi z novoletno skakalno turnejo, po njej pa je šele pravi čas, da se uzremo, kaj prinaša leto 2022 v športu. Glavna dogodka: zimske olimpijske igre v Pekingu in nogometni SP konec leta v Katarju.

Kolesarstvo Vrnitev na kraj padca – Roglič na 80. dirki proti soncu

06.01.2022

Prvi spomladanski cilj Primoža Rogliča je dokončanje dela na kolesarski dirki Pariz–Nica, kjer je lani oblečen v rumeno majico dvakrat grdo padel in izgubil skupno zmago. Na jubilejni 80. dirki proti soncu bo ob Slovencu izpostavljen še Egan Bernal.

Stran 34 od 155
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov