Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Kolesarstvo Avstralec, ki je popeljal Pogačarja do prvega Toura, pomahal kolesarstvu v slovo

05.10.2021

Epska nedeljska dirka Pariz-Roubaix je bila zadnja v vlogi športnega direktorja za Allana Peiperja, ki je lani kot prvi direktor UAE Emiratesa vodil Tadeja Pogačarja na poti k zmagi na Dirki po Franciji. Vzrok - tretji boj z rakom v zadnjih šestih letih.

Reli Evans zmagovalec relija na Finskem

03.10.2021

Valižan Elfyn Evans (Toyota) je zmagovalec relija po Finski, desete preizkušnje sezone svetovnega prvenstva. Na drugem mestu je Estonec Ott Tänak (Hyundai) zaostal za 14 sekund, tretji je bil Irec Craig Breen (Hyundai; + 42,2).

Nogometne ladje Kraljestvo za strelca, ki bo zadeval na Malti in v Mariboru

04.10.2021

Slovenija za ohranitev upanja na Katar 2022 najprej potrebuje razpoložen napad in gole, da pride do nujnih zmag pri Malti in doma proti Rusiji. A 4 goli v prvih 6 krogih in manko razigranih reprezentantov v napadu so borna popotnica za ključni teden.

Citat za prebrat Philippe Gilbert

02.10.2021

Ko vidim Pogačarja, ki s partnerico prihaja v mojo kolesarsko trgovino v Monaku, kako čaka, da bo kot vsi drugi prilagodil kolo, me to pomirja. Vljuden in preprost, čeprav je dvakratni zmagovalec Dirke po Franciji. Lance Armstrong bi poslal pomočnika.

Pariz-Roubaix Končno peklenska nedelja, sicer oktobra, a zato s prvim dežjem po letu 2002

02.10.2021

Ko se je 14. aprila 2019 nazadnje vozil severni pekel, Primož Roglič še ni stal na odru Grand Toura, Tadej Pogačar je bil le novinec brez zmage v svetovni seriji, pa tudi koronavirusne pandemije še ni bilo. Po 900 dneh se bo le odvil 118. Pariz–Roubaix.

Kolesarstvo Roubaix veselica za Mohoriča, ki se ne boji severnega pekla, a spoštuje kocke

01.10.2021

Razplet cestne dirke na svetovnem prvenstvu ocenjuje kot slab, a tudi kot lekcijo za prihodnost. Pogled je že usmerjen v nov izziv – nedeljski severni pekel med Parizom in Roubaixom. Matej Mohorič se v nasprotju z večino prav veseli mokrih kock Roubaixa.

Giro Dirka po Italiji znova v Sloveniji ‒ tokrat v Kobaridu in Posočju v petek, 27. maja 2022

29.09.2021

Po letošnjem odmevnem obisku Dirke po Italiji v Brdih in Novi Gorici bo rožnata dirka v Slovenijo znova zavila že v novi majski izvedbi. V petek, 27. maja bo 19. etapa prišla prek Učje v Posočje do Kobarida in od tam na Livek in prek Kolovrata čez mejo.

Rekreacija Tour 2022 z nadaljevanjem v Sloveniji – za rekreativne kolesarje

28.09.2021

Dirka po Franciji bo v letu 2022 dobila čisto pravo slovensko etapo. Za vse navdušence nad kolesi in rumeno obarvano dirko, bo 4. septembra prihodnje leto v Kranju in okolici množična rekreativna dirka, kjer se bo dalo okusiti Tour de France.

SP v kolesarstvu Mavrični Loulou, ki zmagoviti atomski pospešek črpa iz besa

27.09.2021

Deset favoritov je dolgih obrazov zapuščalo Leuven, ko je na drugi strani solze sreče znova točil Julian Alaphilippe, ki se je belgijskim navijačem zahvalil za ključne dodatne moči. Zmerljivke in polivanje z vodo je na koncu spremenil v zlato in šov.

SP v kolesarstvu Mohoriču zmanjkalo goriva: "Bil sem popolnoma prazen."

27.09.2021

V Leuvnu je bil najbolj razočaran Slovenec Matej Mohorič, ki je vso sezono dihal in živel za cestno dirko svetovnega prvenstva. Ob seriji napadov novega-starega svetovnega prvaka se je zaletel v "zid" in možnost za tako želeno medaljo je bila izgubljena.

SP v kolesarstvu Trije mušketirji, prvak Italije in Slovenije, danski adut ... prav vsi lačni mavrične majice

25.09.2021

Belgijska zabava v Leuvnu ob stoletnici prvega SP-ja v cestnem kolesarstvu? S flandrijskim krogom in kriterijem po ulicah ciljnega mesta so postavili temelje za domači uspeh, a tekmecev ne manjka, med katerimi je izpostavljen tudi Matej Mohorič.

SP v kolesarstvu Mohorič: "V nedeljo bo zame obstajala samo ciljna črta v Leuvnu"

24.09.2021

Bojev z uro je konec, zdaj prihaja vrhunec Flandrije 2021. Cestne dirke, katerih pika na i bo nedeljski šov elite pred milijon gledalci ob progi. Slovenski osmerec želi igrati vidno vlogo in se spustiti v boj za medaljo, če ne kar za mavrično majico.

Stran 39 od 155
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov