Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Kolesarstvo Pogačar še podaljšal pogodbo – vse do 2027

30.07.2021

Druga zaporedna zmaga na Dirki po Franciji je prinesla Tadeju Pogačarju najprej povišico, zdaj pa še podaljšanje pogodbe z UAE Emirates za dodatno leto. Najboljši in najbolje plačani kolesar sveta je sklenil novo pogodbo vse do leta 2027.

Liga NHL Ovečkin še pet let v Washingtonu, Vegas se je odpovedal Fleuryju

28.07.2021

Ruski hokejski zvezdnik Aleksander Ovečkin se je dogovoril za petletno podaljšanje pogodbe z Washington Capitalsi. Povprečno bo kapetan prvakov iz leta 2018 v prihodnje prejemal 9,5 milijona dolarjev (8 milijonov evrov) letne plače.

Tokio 2020 Komedija zmešnjav, v kateri doktorica matematike spelje zlato Nizozemkam

25.07.2021

Nizozemke niso znale prešteti do tri, Annemiek van Vleuten pa zato ni osvojila napovedane zlate medalje na cestni dirki, saj je bila ob njenem prihodu v cilj že oddana najbolj presenetljivi olimpijski prvakinji v Tokiu Avstrijki Anni Kiesenhofer.

Prva medalja Carapaz olimpijski prvak, Pogačar do brona!

24.07.2021

Tadej Pogačar je v ciljnem šprintu osmerice prišprintal do olimpijske medalje. Po fotofinišu z Woutom van Aertom je prvak Toura osvojil bronasto medaljo! V velikem slogu je olimpijski prvak v cestni vožnji za kolesarje postal Ekvadorec Richard Carapaz.

NHL Prva tekma 12. oktobra Tampa Bay – Pittsburgh, olimpijski premor še v zraku

23.07.2021

Vodstvo Nacionalne hokejske lige je predstavilo koledar za sezono 2021/22, ki predvideva tudi premor za olimpijske igre v Pekingu, čeprav udeležba igralcev iz Lige NHL na igrah za zdaj še ni potrjena.

Tour 2021 Ključ do zmage v Navidezni dirki? Zadeti pobeg z Mollemo.

21.07.2021

Dirko po Franciji tradicionalno na MMC-ju spremlja tudi igra Navidezna dirka, kjer se je letos pomerilo več kot 2500 "športnih direktorjev", na koncu pa je z občutno prednostjo 89 točk zmagal "amadejtanej". Kako mu je uspelo in kdo sploh je v resnici?

Tour G. Thomas o Pogačarjevi eri: "Nihče ni nepremagljiv"

20.07.2021

V zgodovini Dirke po Franciji so samo štirje kolesarji slavili skupno zmago na prvih dveh nastopih na veliki francoski kolesarski pentlji. Ali bo Tadej Pogačar kot Laurent Fignon ali kot Bernard Hinault in Eddy Merckx?

UCI-lestvica Pogačar v Tokio kot prvi kolesar sveta, Roglič pa kot tretji

20.07.2021

Z iztekom in razpletom 108. Dirke po Franciji je prišlo tudi do spremembe na vrhu lestvice Svetovne kolesarske zveze. Stari novi prvak Toura Tadej Pogačar je prevzel vodstvo pred Woutom van Aertom, medtem ko je Primož Roglič zdrsnil na tretje mesto.

Tour 2021 Kje so meje za Pogačarja? "Mogoče nikoli ne bom zmagal na Pariz-Roubaix"

19.07.2021

"Lani nisem mislil, da lahko zmagam, nisem pričakoval; letos sem bil prepričan, da lahko pridem do dvojčka." Tadej Pogačar je bil odločen, da ubrani rumeno majico, ki se je namerava oklepati, vse dokler se bo zabaval na kolesu. Kar lahko traja še dolgo.

Govor prvaka Pogačar iz srca in srčno: "Hvala vsem. Ne, ne bom jokal."

18.07.2021

Tadej Pogačar je še drugič zapored zasedel vrh zmagovalnega odra na Elizejskih poljanah. "Izredno vesel in ponosen, da sem del te ekipe in tega potovanja. Ne, ne bom jokal," se je prvak Toura 2020 in Toura 2021 zahvalil zlasti ekipi UAE Emirates.

Tuje lige Jasmin Kurtić po 10 letih zapušča Italijo in se seli v Grčijo

16.07.2021

Prekaljeni slovenski nogometni reprezentant Jasmin Kurtić se po desetletju igranja v Italiji, kjer je v dresu sedmih klubov zbral kar 289 nastopov v Serii A, seli v Grčijo, kjer bo za dve leti kot posojeni igralec okrepil PAOK.

Tour 2021 "V tem pikčastem dresu bi rad vozil vsak dan"

16.07.2021

Zaradi norih navijačev ob cesti bi Tadej Pogačar na Dirki po Franciji najraje vozil v pikčasti majici. "To je eden najlepših dresov. Lani sem ga nosil en dan. Navijači so res nori na pikčasto majico, zato jo je izredno lepo osvojiti."

Stran 43 od 155
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov