Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

EP v kolesarstvu Slovenci se otepajo vloge favoritov, a vsi so pozorni na Mohoriča in Pogačarja

12.09.2021

179,2 km in 3765 višinskih metrov v poletni vročini bo dalo med 12.30 in 17.00 novega evropskega prvaka v kolesarstvu. V Trentu verjamejo v že četrti zaporedni naslov Italijanov, ki med glavnimi tekmeci izpostavljajo oba slovenska aduta.

EP v kolesarstvu Evenepoel: "Ni pametno primerjati mojega in Pogačarjevega izida"

10.09.2021

Tadej Pogačar je na evropskem prvenstvu 2021 odpeljal svoj najslabši kronometer sezone, svetovni prvak Filippo Ganna ga je prehitel na progi, novi stari evropski prvak Stefan Küng poudarja, da sta vožnji na čas na Touru ali prvenstvu različni dirki.

UCI-lestvica Prvič trije Slovenci med najboljšo deseterico kolesarjev sveta

07.09.2021

Z ubranjeno zmago na Dirki po Španiji se je Primož Roglič utrdil na tretjem mestu lestvice svetovne kolesarske zveze. Z etapno zmago in skupno drugim mestom Beneluksa je Matej Mohorič napredoval že na deseto mesto. Vodi pa Tadej Pogačar.

SOS-odmev Jumbo kot dobro naoljen stroj skrbel za kapetana Rogliča

07.09.2021

Po izredno dolgočasnem drugem tednu je zadnji teden La Vuelte 21 prinesel razburljive etape, napete zaplete in dramatične razplete, a za srca slovenskih navijačev je bilo bistveno, da ni bilo padcev in zmaga Primoža Rogliča ni bila ogrožena niti za hip.

La Vuelta 21 Romar Roglič: "Res sem užival vsak trenutek Vuelte."

06.09.2021

Trikrat so spodleteli načrti, trikrat se je pobral in se znašel v Španiji, kjer je na tri načine osvojil tri zaporedne La Vuelte. Camino oziroma Jakobova pot je opravljena, z zlatom ovenčani in v rdeče odeti Primož Roglič zdaj želi užiti trenutek.

Nogomet Kek: V Splitu lažje kot z Malto, s katero je bilo prav moreče

05.09.2021

Trije streli v okvir vrat, od tega dva z 11-m. Živčnost na predvečer in na dan tekme. Nasprotnik? Malta. Ali je za slovensko nogometno reprezentanco res lažje igrati z nespornim favoritom skupine Hrvaško kot sredozemskimi otočani?

La Vuelta "Iz mojih lastnih izkušenj ‒ ni konec, dokler ni zares konec."

03.09.2021

Superman je osvojil nov razvpiti vrh La Vuelte, a Primož Roglič je le še utrdil lastništvo rdeče majice, ki mu je usojena tretje leto zapored, četudi sam vztrajno ponavlja, da 76. Dirke po Španiji še zdaleč ni konec, čeprav gorskih etap ni več.

Stojanović "Akcija je bila izvrstna, vendar na žalost to ni zadostovalo za zmago.”

02.09.2021

“Vesel sem tega zadetka, a bi bil še bolj zadovoljen, če bi po zaslugi le-tega zmagali. Gol mi pomeni nekaj, a ne veliko. Na prvem mestu je vedno ekipa, šele nato posameznik," je po reprezentančnem prvencu za Slovenijo povedal Petar Stojanović.

Nogomet Šeško prvi strelec, a Iličić ostaja prva violina

01.09.2021

Poleti so se slovenski nogometni reprezentanti dodobra ogreli, saj velika večina redno igra, kar devet Kekovih izbrancev je zamenjalo klub, a dvoma o najbolj izstopajočem imenu ni – klubsko najučinkovitejši je najmlajši Benjamin Šeško.

Hokej Konec risje olimpijske pravljice

30.08.2021

Oslo ni bil ne Vojens ne Minsk, tako da Soči 2014 in Pjongčang 2018 ne bosta dobila nadaljevanja, ko je slovenski hokej presegel daljni vrh iz Grenobla 1968. Ali se bo zdaj čakalo pol stoletja za nov dvig hokeja na Slovenskem, ki ni izkoristil zlate ere?

Kolesarstvo Bauhausu uvodna etapa Poljske, kjer je Mohorič skupno že šesti

09.08.2021

Prva etapa že 78. kolesarske Dirke po Poljski se je razpletla s šprintom razvlečene glavnine. Kot junija na kockah Novega mesta je bil tudi na tlakovcih Chelma tokrat najmočnejši Nemec Phil Bauhaus, ki mu je pomagal tudi ekipni sotekmovalec Matej Mohorič.

Dirka po Španiji "Grenadirji" s superosmercem, Landa pa s Tratnikom nad Rogliča

09.08.2021

Lahko Egan Bernal letošnjemu Giru tudi s pomočjo kar dveh olimpijskih prvakov doda še zmago na La Vuelti 21? Ne, če se vpraša Gorazda Štanglja, ki gre kot vodja Bahrain Victoriousa po zmago z Mikelom Lando, ki mu bo pomagal tudi Jan Tratnik.

Stran 41 od 155
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov