Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Prva liga 31. prvoligaški ples, kjer Mura brani naslov, Maribor in Olimpija pa jo lovita

16.07.2021

Po zgodovinskem prvem naslovu državnega prvaka je Mura uspešno odprla boj za Ligo prvakov, v 2. krogu evropskih tekmovanj pa bodo zaigrali vsi štirje slovenski predstavniki, ki pa jih že te dni čaka tudi štart nove sezone Prve lige.

Tour 2021 Pogačar: To je bila zame igra, odkar sem začel kolesariti

15.07.2021

Prvič v 118-letni zgodovini Dirke po Franciji se je zgodilo, da se je na dveh zaporednih etapah ponovil vrstni red najboljših treh. In obakrat je bil prvi na vrhu gorskih ciljev etap Tadej Pogačar.

Konferenčna liga Estonec v Luksemburgu poskrbel za napredovanje Domžal

15.07.2021

Domžale so v Luksemburgu na povratni tekmi 1. predkroga novoustanovljene Konferenčne lige zašle v težave, potem ko je za Swift Hesperange zadel Hamidou Sene. A za zmagoviti remi 1:1 in napredovanje z 2:1 je v 60. minuti poskrbel Mattias Käit.

Tour 2021 Kronanje malega princa, ki v Pirenejih premika mejnike

15.07.2021

Etapna zmaga v rumeni majici na vrhu gorskega cilja, najtežjega na letošnji francoski pentlji, je ikonični prizor, s katerim je Tadej Pogačar dopolnil nabor izjemnih dosežkov. Samo še višja sila lahko prepreči drugo zaporedno slavje Slovenca v Parizu.

Alt Tour Prvi kolesar odprl šampanjec na Elizejskih poljanah – Morton že v Parizu!

13.07.2021

5:18 je ogromna prednost, a kako komentirati prednost petih dni? Lachlan Morton je že prekolesaril vseh 21 etap letošnjega Toura in vse vmesne kilometre, ob tem pa sam skrbel za spanje in prehrano ter popravila, vse za dober namen.

Košarka Nič več sanjsko moštvo? Američani prvič izgubili zaporedni pripravljalni tekmi!

13.07.2021

Avstralija je porazila ZDA z 91:83. Samo nekaj dni po porazu z Nigerijo je sanjsko košarkarsko moštvo ZDA znova izgubilo. Pred začetkom priprav na Tokio 2020 so profesionalci iz Lige NBA na 56 pripravljalnih tekmah izgubili le dvakrat. Kaj se dogaja?

SOS-odmev Pogačarju manjka le še etapna zmaga v rumeni majici

12.07.2021

Končal se je niz in ritem ene etapne zmage na teden kolesarjenja na tritedenskih dirkah, a zato je Tadej Pogačar drugi teden Toura 2021 več kot prepričljivo branil majico vodilnega. Z ekipno pomočjo ali brez nje je najmočnejši kolesar v Franciji.

Tour 2021 Mitski plešasti velikan ovenčan z veliko pentljo in Froomovim tekom

07.07.2021

Julijska pripeka, ki se izmenjuje s silovitim vetrom, gola zakrasela pobočja in nekje v podzavesti Tom Simpson so okoliščine, ki so ustvarile najbolj strah vzbujajoč vzpon na največji kolesarski dirki na svetu - Mont Ventoux.

Tour 2021 Pogačar: "Ne vem, kaj naj še storim, da dokažem svojo nedolžnost"

06.07.2021

Po koncu 10. etape v Valenceu je vodilni kolesar 108. Dirke po Franciji pričakovano dobil nadaljnja vprašanja o sumih, ki se postavljajo o njegovih izrednih predstavah. "Rad bi delil podatke, a to je nekoliko težje," pravi Tadej Pogačar.

Tour 2021 Pogačar: "Želel sem pokazati, da nisem dobil Toura samo zaradi enega kronometra"

05.07.2021

"Še zdaleč ni konec. Mimo je devet etap, Tour jih ima 21. Nismo niti na polovici, minil je šele prvi teden. Do naslednjega počitka se lahko še vse spremeni," se vodilni kolesar 108. Dirke po Franciji zaveda, da ga čaka še dolg boj za rumeno majico.

Tour 2021 Veter, nesreča in vročina zdaj glavne grožnje v rumeno odetega Pogačarja

05.07.2021

Otrok dežja ali celo mogoče sam Rob McKenna, bog dežja iz Štoparskega vodnika? Kot Fausto Coppi ali Eddy Merckx ali Bernard Hinault se je Tadej Pogačar odpeljal tekmecem v Franciji proti drugi zaporedni rumeni majici, ki jo zdaj ogroža zlasti višja sila.

Dirka po Franciji Pogačar: "Kakšna vožnja. Kakšen dan."

03.07.2021

"Ne vem, ali sem že odločil Tour, a mislim, da ne. Še dolga pot je do konca. Pokazali smo, da smo močna ekipa, ki se lahko bori za rumeno majico, ki jo bomo zdaj stoodstotno branili," je odločen Tadej Pogačar, ki v karieri ni izgubil majice vodilnega.

Stran 44 od 155
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov