Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Tour 2021 Nebesa, vice in pekel po Mateju, Tadeju in Primožu

03.07.2021

Sladko-grenek dan slovenskega kolesarstva. Največji uspeh kariere za Mateja Mohoriča v epski 7. etapi za anale. Prvi (ne)posrečen preizkus branjenja sicer le navidezne rumene majice za Tadeja Pogačarja. In srce parajoča izguba časa Primoža Rogliča.

Dirka po Franciji Déjà vu – Pogačar poletel in prevzel vajeti Toura

01.07.2021

Že videno. Bela majica je pošolala tekmece v vožnji na čas. Laval kot La Planche des Belles Filles. A z veliko razliko: če je bilo v Vogezih konec Toura, zdaj čaka Tadeja Pogačarja in obtolčene emirate 15 etap, kjer jim bodo grozile čebele in grenadirji.

Tour 2021 V zraku stavka in iskanje krivcev za masaker 3. etape

29.06.2021

Serija padcev, poškodb, tudi hujših in odstopov je vrgla črno luč na bretonski štart 108. Dirke po Franciji. Po kaosu v Pontivyju se kolesarji v karavani pogovarjajo o stavki oz. vsaj protestnem 50-km kolesarjenju, medtem pa se vali krivda na vse strani.

Tour 2021 Van der Poel vabil Pogačarja in Rogliča v skupni napad. Res samo v šali?

28.06.2021

V imenu dedka je Mathieu van der Poel izpolnil svoje poslanstvo na Bretonskem zidu. Kot ga je prvi dan novopečeni očka Julian Alaphilippe. A po uvodnih dneh Toura 2021 ni dvoma: Tadej Pogačar in Primož Roglič sta korak pred tekmeci, ki že štejejo sekunde.

Tour 2021 Zeeman: "Mislim, da je s Primožem kljub padcu vse v redu."

26.06.2021

Nespametna gledalka je z napisom podrla pol kolesarske karavane med prvo etapo Toura 2021. Padla sta tako Primož Roglič kot Tadej Pogačar, ki pa nista izgubila nič časa, Pogačar ima potolčeno desno koleno, Roglič pa jo je kljub bolečinam še dobro odnesel.

Tour 2021 Volčji brlog in bretonski zid - klančka ostrega boja za prvi rumeni majici

26.06.2021

108. francoska pentlja prinaša živčen štart, saj se tako sobotna kot nedeljska etapa zaključita s kratkima vzponoma. Na zidovih Bretanje skok v prestižno rumeno majico načrtujejo tako "sveta trojica" in poskočni šprinterji kot favoriti za skupno zmago.

SOS-odmev Taktično zavezništvo Pogačar-Roglič za izločanje grenadirjev?

23.06.2021

Dva Slovenca in britanska armada. To so glavni favoriti 108. Dirke po Franciji, ki je pred vrati. Kolesarski šov Roglič - Pogačar je zasvojil slovenske športne navdušence in tudi podkast SOS odmev. "Nihče se ne brani rumene majice," pravi prvak.

Dirka po Franciji Znani pomočniki, s katerimi Pogačar brani rumeno majico

22.06.2021

Tadej Pogačar bo na Dirki po Franciji skušal ubraniti lansko zmago na veliki pentlji s pomočjo naslednjih sedmih kolesarjev UAE Emirates: Mikkel Bjerg, Rui Costa, Davide Formolo, Marc Hirschi, Rafal Majka, Brandon McNulty in Vegard Stake Laengen.

Preberite tudi Svetovni prvak v teku na 800 m ostal brez Tokia

22.06.2021

Svetovni prvak Donavan Brazier je na ameriških atletskih kvalifikacijah za olimpijske igre v Tokiu v teku na 800 m zasedel zadnje mesto. Na stezi v Eugenu, kjer bo prihodnje leto svetovno prvenstvo, je na dva stadionska kroga zmagal Clayton Murphy.

Liga NHL Strele so proti Otočanom udarile kar osemkrat za rekordno zmago

22.06.2021

Tampa Bay je peto tekmo polfinala končnice Stanleyjevega pokala 2021 proti NY Islandersom dobila s kar 8:0. Najvišja zmaga Strel v zgodovini dvakratnih prvakov jim je v dvoboju z Otočani prinesla dragoceno prednost s 3:2 v zmagah.

DP v kolesarstvu Po dvojni kroni zdaj veliki cilj Eugenie Bujak cestna dirka v Tokiu

22.06.2021

Ker v Rio 2016 ni odpotovala pod zastavo Poljske, se je odločila za reprezentančni prestop. Zdaj je Eugenia Bujak v Kopru drugič združila oba državna naslova, tako v kronometru kot cestni dirki. Vse pa je že podrejeno olimpijskemu nastopu za Slovenijo.

Dirka po Franciji Mezgec pred Tourom: "Komaj čakam, da spet začutim šprinterski utrip."

21.06.2021

Z bronom v Kopru je Luka Mezgec dopolnil nabor vseh odličij na državnih prvenstvih v kolesarstvu. "Do 3. mesta sem prišel tudi s Pogačarjevo pomočjo, morda mu vrnem uslugo na Touru," pravi 31-letnik, ki gre na Dirko po Franciji kot pomočnik za šprint.

Stran 45 od 155
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov