Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

SP 2022 Neymar z golom in podajama ob visoki zmagi nad Urugvajem

15.10.2021

Brazilija je v glavnem mestu s kar 4:1 nadigrala Urugvaj in samo še ena zmaga jo loči od formalne potrditve nastopa na svetovnem prvenstvu v Katarju. V južnoameriških kvalifikacijah je na dobri poti tudi Argentina, ki pa se je namučila s Perujem (1:0).

Liga NHL Anže Kopitar odprl novo sezono s hat-trickom!

15.10.2021

Če se dan po jutru pozna, se Kraljem obeta odlična sezona. Kapetan Anže Kopitar je najprej podal za izenačenje Dustina Browna, nato zabil kar tri gole, po enega v vsaki tretjini, vmes pa dodal še eno podajo ob visoki zmagi Los Angelesa nad Vegasom (6:2).

Po predstavitvi 109. Dirke po Franciji Pogačar: "Celostna dirka. Imamo prav vse."

14.10.2021

Častni gost razgrnitve trase 109. Dirke po Franciji je bil dvakratni zaporedni zmagovalec in branilec rumene majice Tadej Pogačar, ki je lahko tudi kot prvi komentiral pot od danske do francoske prestolnice.

Tour 2022 Kocke, La Planche, dvakrat Galibier, Alpe d'Huez, Hautacam, kronometer v 20. etapi ...

14.10.2021

Komaj se je končala kolesarska sezona, že se veselimo vrhunca 2022. V Parizu so razkrili traso 109. Dirke po Franciji, na kateri bo med 1. in 24. julijem Tadej Pogačar lovil tretjo zaporedno zmago, pri čemer ga čakajo kocke in kopica ciljnih vzponov.

Katar 2022 Konec zadnje bilke upanja: Avstrija in ne Slovenija v dodatne kvalifikacije

12.10.2021

Dva kroga pred koncem rednih kvalifikacij za SP 2022 se je za Slovenijo razblinil še privid stranske poti v dodatne kvalifikacije po zaslugi zmage v skupini Lige narodov. Eno mesto je oddano skupini E, drugo pa je v lasti Avstrije.

Večni derbi Železarji iz druge lige matirali zmaje iz prve lige

12.10.2021

Narobe hokejski svet. Vodilna ekipa Alpske lige je nadigrala prvo zasedbo prve regionalne hokejske lige IceHL. Na večnem derbiju v okviru slovenskega državnega prvenstva so Jesenice s 3:0 odpravile Olimpijo za svojo že deseto zaporedno zmago.

Nogomet Gnezda Čerin: Na dobrih stvareh graditi za prihodnost

12.10.2021

Četrti poraz v 8. krogu kvalifikacij za SP 2022 je razblinil še teoretično upanje Slovenije. Rusija je le dosegla zmago v Mariboru, medtem ko so se poraženi Slovenci tolažili, da so vsaj pustili boljši vtis kot ob popolni nemoči v Splitu proti Hrvaški.

Pogačar "Ne razmišljam o zgodovini, temveč o zmagi na eni največjih enodnevnih dirk na svetu."

10.10.2021

"Rad se vozim s svojim kolesom, hodim na dirke in dajem vse od sebe. Pa če se zapišem v zgodovino ali ne, preprosto uživam. Ne razmišljam o tem, kaj bo. Samo uživam v trenutku," je svoje kolesarsko bistvo podal Tadej Pogačar po veliki zmagi v Bergamu.

Prvi odmevi Prišel, videl in zmagal na Lombardiji, o čemer je sanjal: "Noro!"

09.10.2021

Kot prek Celjske koče na letošnji Dirki po Sloveniji ali kot na prelazu Romme v 8. etapi letošnjega Toura je bilo na prelazu Ganda nad Bergamom. Tadej Pogačar je z napadom od daleč naredil ključni korak k osvojitvi spomenika Po Lombardiji.

Po Lombardiji Liege, drugi Tour in za slovo še Lombardija - kralj Tadej Pogačar

09.10.2021

Fausto Coppi in Eddy Merckx ter Tadej Pogačar. Gorenjski volk je, kot omenjene legende, osvojil dva spomenika in Tour v isti sezoni. Za slovo od sanjskega leta 2021 je 23-letni Slovenec ukanil vse najboljše na 115. dirki po Lombardiji.

Po Lombardiji Dirka odpadlega listja, mimo zavetnice kolesarstva, za slovo od sezone

08.10.2021

Dolga, naporna in za Slovence nova sanjska kolesarska sezona se izteka. Piko na i svetovni seriji postavlja zadnji, peti, spomenik. Lombardija, tokrat od Coma do Bergama, najbolj po okusu Grand Tour šampionov, zato sta Roglič in Pogačar znova favorita.

Kvalifikacije za SP Bijol: Na Malti bo težje kot doma, a dobiti moramo vse preostale tekme

05.10.2021

Slovenska nogometna reprezentanca se na Štajerskem pripravlja za oktobrski tekmi z Malto in Rusijo v okviru kvalifikacij za SP 2022. Prvi cilj je Malta, ki so jo Slovenci pred mesecem dni v Ljubljani komajda premagali z 1:0.

Stran 38 od 155
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov