Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Olimpija Rudonja sestavlja ekipo za vrh, zato Sešlar podaljšal kar do 2026

05.01.2022

Po treh mesecih od prodaje Olimpije, ki formalno še vedno kar ni dokončana, je javnosti le spregovoril novi in pričakovani športni direktor Mladen Rudonja, medtem ko je koronavirus preprečil nastop predsedniku Adamu Deliusu.

Dirka po Italiji Dumoulin na Giro in ne bo pomočnik Rogliču na Touru

04.01.2022

Kljub pomanjkanju kronometrskih kilometrov na trasi Gira 2022 se bo Tom Dumoulin v novi kolesarski sezoni vrnil na Apeninski polotok kot kapetan Jumba Visme, kjer bo skušal ponoviti uspeh iz leta 2017, ko je postal zmagovalec Dirke po Italiji.

Nogomet Jan Oblak slovenski nogometaš leta 2021, a trenutno v najslabši formi kariere

03.01.2022

Kapetan reprezentance Slovenije in vratar Atletico Madrida Jan Oblak je po izboru športnega časopisa Ekipa SN že šestič v karieri postal najboljši slovenski nogometaš. Najobetavnejši Slovenec je Benjamin Šeško, najboljši igralec 1. SNL pa Žan Karničnik.

Kolesarstvo Veliko dirk in izzivov za Mohoriča: "Lahko še izboljšam(o) stvari"

14.12.2021

Na "beli obali" v Španiji kolesarska smetana vliva cestne temelje za naslednje leto. Med njimi tudi "slovenski" Bahrain Victorious, pri katerem ima državni prvak Matej Mohorič že zastavljen obširen in zahteven program dirk za leto 2022.

Wollongong 2022 Avstralci presenetili – poskočna proga in ne za čiste sprinterje

10.12.2021

Avstralski prireditelji svetovnega prvenstva v cestnem kolesarstvu 2022 so razkrili ceste in vzpone, kjer se bodo konec septembra delile nove mavrične majice. A v nasprotju s pričakovanji v Wollongongu ne bo tipične trase za sprinterje, kot je Caleb Ewan.

Nogomet Nov tehnološki korak v nogometu – polavtomatski ofsajd

07.12.2021

Uvodna tekma oživljenega Arabskega pokala med Tunizijo in Mavretanijo (5:1) je bila prelomna za nogomet in tehnologijo v njem – Fifa je namreč prvič na pravi tekmi zares uporabila novi polavtomatski sistem za določanje prepovedanega položaja.

SOS-odmev Franko: Pri Dallasu, ki je izgubil napadalno identiteto, se prižigajo alarmi

01.12.2021

Po dveh zaušnicah in seriji porazov proti ekipam iz zgornjega doma Lige NBA so Dallas Mavericksi po četrtini rednega dela sezone na razpotju. Tudi sam Luka Dončić ni več tako superioren v napadu, kot se je pričakovalo od predvidenega kandidata za MVP-ja.

Nogomet SP na dve leti bi največjim ligam odnesel milijarde in ogrozil zanimanje

30.11.2021

December bo ključni mesec v prizadevanjih Fife, da pridobi jasno večinsko podporo za uvedbo svetovnega prvenstva v nogometu na dve leti. Uefa vodi odpor in navaja, da bodo največje lige na svetu v tem primeru izgubile 8 milijard evrov na sezono.

Po "vaterpolu" ob prelomu sezone "Slovenski nogomet od tega nima nič." Nato pa pride Mura.

29.11.2021

Slovenski klubski nogomet je pokazal obe plati svojega obraza. Na eni strani prebujeni prvak Mura z evropskim podvigom in suvereno zmago nad Mariborom, na drugi strani izsiljena tekma v Ljubljani, kjer je Koper potrdil vodstvo na polovici sezone 2021/22.

Dirka po Franciji Van Aert si želi zeleno majico Toura 2022

28.11.2021

"Naslednje leto si resnično želim dobiti zeleno majico. Ko se bo to zgodilo, bomo pripravili ustrezen načrt, ki bo skladen s splošno taktiko ekipe," razkriva Wout van Aert svoj veliki cilj za Tour 2022. Kaj pa rumena majica za Primoža Rogliča?

SP v nogometu Leto dni do Katarja 2022 ura glasno tiktaka

22.11.2021

"Pridruži se bitju," vabijo Katarci in Fifa, ki so v nedeljo pripravili slovesnost, na kateri so sprožili orjaško uro, ki odšteva čas. Ostalo je le še leto dni do 22. svetovnega prvenstva v nogometu, katerega izbira buri duhove že vse od izbora.

NHL Kralji znova padli v črni niz - Carolina boljša s 5:4

21.11.2021

Martin Nečas je v zadnji minuti 2. tretjine potopil Los Angeles in prinesel Carolini zmago s 5:4. Po goleadi prvih 40 minut sta mreži v zadnji tretjini mirovali in Kingsi so doživeli tretji zaporedni poraz, s čimer ostajajo zunaj območja končnice.

Stran 35 od 155
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov