Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Toni Gruden

Doping Obsodbe v aferi Aderlass: skoraj pet let zapora za zdravnika

15.01.2021

Prelomni proces proti zlorabam dopinga v Nemčiji, pri čemer je afera Aderlass povezana tudi s Slovenijo, je dobil sodni epilog. Sodišče v Münchnu je zdravnika Marka Schmidta obsodilo na 4 leta in 10 mesecev zapora, krivi so tudi njegovi štirje pomočniki.

NHL Za uvod sezone dve podaji Kopitarja, Kralji pa zapravili vodstvo s 3:1

15.01.2021

Že 15. sezono v Ligi NHL je Anže Kopitar dobro začel, prispeval dve podaji in Los Angeles je po 2/3 proti Minnesoti vodil s 3:1. A Wild se ni vdal in je izsilil podaljšek, ki ga je s prvencem ob debiju odločil ruski novinec Kiril Kaprizov (3:4*).

NHL Začenja se 104. sezona, 15. s Kopitarjem, prve tekme pa že prestavljene

13.01.2021

S 13. januarjem se vendarle začenja sezona 2020/21 v Nacionalni hokejski ligi, a pandemija že kroji spored. Prve tri tekme podprvaka Dallasa so prestavljene. Se bo Anže Kopitar s Kralji vrnil v končnico? Ali bo Stanleyjev pokal vendarle ostal v domovini?

Kolesarstvo Mohorič: "Tukaj se počutim domače in bom še nekaj časa pri Bahrainu"

12.01.2021

Ker bo imel proste roke in kot (so)kapetan možnost, da uresniči svoje sanje o zmagi na klasikah, kot so Strade Bianche, Sanremo in Liege, bo Matej Mohorič ostal zvest Bahrainu, za katerega bo šel na Giro in bržkone tudi Tour, zato pa Tokio ni njegov cilj.

Kolesarstvo Hirschi uradno ob boku Pogačarja pri UAE Emirates

09.01.2021

Tadej Pogačar je poslal kratko sporočilo in Marc Hirschi se je prikazal v Abu Dabiju v dresu UAE Emirates. Vsaj tako je v predstavitvenem videu, s katerim je kolesarska ekipa iz Združenih arabskih emiratov uradno oznanila podpis Marca Hirschija.

Olimpijske igre OKS: Brez 14-dnevne karantene za olimpijce v Tokiu

11.01.2021

Brez strahu. Tadej Pogačar in Primož Roglič bosta lahko dirkala tako za rumeno majico vse do cilja v Parizu kot tudi za olimpijska odličja pod goro Fudži. 14-dnevna obvezna karantena za tujce, ki prihajajo na Japonsko, namreč ne bo veljala za olimpijce.

NBA Dončić v podaljšku zasenčil Jokića za zmago Dallasa v Denverju

07.01.2021

Soočenje Nikole Jokića in Luke Dončića ni razočaralo (oba po 38 točk). Dallas se je po slabem 1. polčasu prebudil in že bil na pragu zmage, a je Srb ob zvoku sirene izsilil podaljšek, v katerem pa Dončić ni dopustil dvoma o zmagi Mavsov s 124:117.

SOS-odmev "Novoletna turneja ima še vedno svoj čar, ki prinaša pritisk."

07.01.2021

Razburljiva in dinamična 69. novoletna turneja se je začela z dramo ‒ Poljaki so bili izključeni ‒ a končalo se je s popolnim poljskim slavjem in tretjim zlatim orlom za Kamila Stocha. Slovenci? Nasmihala se je najboljša turneja zadnjih petih let, a ...

Kolesarstvo Hirschi k "Emiratom" za superpomočnika Pogačarja?

06.01.2021

Cestno kolesarstvo je s pripravami že zakorakalo v sezono 2021, ko je udarila najpresenetljivejša prestopna novica zime. Švicar Marc Hirschi je razdrl pogodbo z ekipo DSM (prejšnja leta Sunweb) in naj bi okrepil Pogačarjevo ekipo UAE Emirates.

Dokumentarec Rumeni alarm: "Včasih zmagaš, včasih izgubiš"

28.12.2020

Prizor iz kombija ob koncu Toura. Primož Roglič: "Včasih zmagaš, včasih izgubiš." Richard Plugge, generalni direktor ekipe Jumbo Visma: "Kako si se počutil?" Rogla odvrne: "Umiral sem. Dal sem 110 odstotkov. A je bilo daleč od tega, da bi bilo dovolj."

Nogomet Šov Iličića za čisto desetko. "Kot da lebdi nad igriščem."

11.01.2021

Od 1. marca do 20. decembra v Serii A ni dosegel gola ali podaje. Od 11. julija do 17. oktobra lani sploh ni odigral tekme. A zdaj je Josip Iličić nazaj v polni formi: 2 gola in 6 podaj na zadnjih 5 tekmah Atalante. Profesor, ki prejema desetice.

NHL Štart 13. januarja, začasna delitev na 4 ločene lige, tudi s samo kanadsko

21.12.2020

Končno. Nacionalna hokejska liga se vrača in z njo najboljši klubski hokej na svetu. Pandemija še naprej močno narekuje pravila igre, a lastniki so potrdili začasno preoblikovanje tekmovanja, ki v rednem delu prinaša klubom po 56 tekem, in ne 82.

Stran 57 od 155
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov