Moški je po neustavljivem divjanju omagal in umrl. Foto: BoBo
Moški je po neustavljivem divjanju omagal in umrl. Foto: BoBo
25-letnik krvav razgrajal po Kamniku

Neznanec se je vedel agresivno, se metal ob tla in vpil, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Ker se ni umiril, so ga vklenili in poklicali reševalce. Moški je začel med postopkom izgubljati zavest, zato so ga odklenili in ga namestili v bočni položaj, a je kljub nudenju zdravniške pomoči na kraju umrl.

Po prvih ugotovitvah je bila smrt 25-letnega moškega posledica zdravstvenih težav, več pa bodo razkrile obdukcija in toksikološke preiskave v prihodnjih dneh.

Policisti sicer okoliščine še preiskujejo, o vseh ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno tožilstvo, so še sporočili s policijske uprave.

Prizori kot iz filma
Spletni portal kamnik.info pa je poročal, da se je divjanje mladeniča začelo okoli tretje ure zjutraj, ko naj bi gol vdrl v eno izmed hiš in začel razbijati. Domači so ga poskušali umiriti in mu pomagati, a je bil po izjavah očividcev povsem nerazsoden in je pohod nadaljeval še pri sosednjih hišah.

Ko je prišel na začetek vasi, je ob vpitju na pomoč razbil steklo na vhodnih vratih in okensko steklo, se pri tem močno porezal ter razbijanje in skakanje po avtomobilih gol in krvaveč nadaljeval vse do prihoda policistov, ko je med postopkom izdihnil. Moški naj bi po neuradnih informacijah prihajal nekje s širšega območja Gornjega Gradu.

25-letnik krvav razgrajal po Kamniku