Foto: EPA
Foto: EPA

Triler spremlja ekipo dokumentaristov, ki si prizadeva rešiti ogroženo pasmo volkov v aljaški divjini, poroča ameriški spletni portal IndieWire, kjer dodajajo, da bo film naslednji teden začel distribucijo na ameriškem filmskem trgu, kjer naj bi bil eden najbolj vročih projektov na trgu.

Film, za katerega je scenarij napisala Rose Gilroy, spremlja skupino dokumentaristov, ki se pogumno podajo v oddaljeno divjino Aljaske, da bi rešili skoraj izumrlo vrsto volkov. "Ko se ekipa ponovno zbere na prestižni podelitvi nagrad, se napetosti razplamtijo, saj resnica grozi, da bo razvozlala njihovo delo. Ekipa je preživela krute elemente divjine, toda ali bo skrivnost, ki si jo delijo, preživela noč?" opisujejo vsebino.

The Pack je najnovejši naslov na seznamu filmov, v katerih se bo pojavila Pugh. Igralka naj bi zaigrala v dveh najbolj pričakovanih studijskih filmih leta 2023, to sta Oppenheimer Christopherja Nolana in Dune: Part Two Denisa Villeneuva, ki ga trenutno snema v Budimpešti. Trenutno jo je na velikih platnih mogoče videti v odmevnem filmu Ne skrbi, ljubica režiserke Olivie Wilde, ki je imel premiero na beneškem filmskem festivalu

Alexander Skarsgård. Foto: Reuters
Alexander Skarsgård. Foto: Reuters

Zaigrala bo tudi ob Morganu Freemanu v prihajajočem filmu Zacha Braffa A Good Person. Drugi projekti vključujejo Puss in Boots: The Last Wish in Netflixov East of Eden. Igra tudi v celovečercu The Wonder, ki bo v kinematografih od 4. novembra.

Nato se bo vrnila v Marvelovo vesolje, kjer bo ponovila svojo vlogo Jelene Belove v filmu Thunder Bolts. V tem filmu, ki ga je posnel režiser Jake Schreier, se bo pridružila številčni igralski zasedbi, ki vključuje Harrisona Forda, Julio Louis-Dreyfus, Davida Harbourja in Sebastiana Stana.

Medtem ko se bo Skarsgård posvetil režiji filma The Pack, ga bo mogoče veliko videti tudi pred kamero. Skupaj z Mio Goth je pred kratkim zaigral v grozljivki Brandona Cronenberga Infinity Pool, trenutno pa snema biografski film Elizabeth Miller Lee s Kate Winslet. Povezan je tudi s prihajajočim režiserskim prvencem Michaela Shannona z naslovom Eric Larue.

The Pack naj bi začeli snemati marca 2023, še poroča IndieWire,